וואוווו

Get Right

New member
וואוווו

כנראה שבזה שעבדנו עליכם עשינו מזל טוב... לאחרונה התחילו לבוא עידכונים על האלבום ללא הפסקה
OMG I'm so exciting, CAT THOMAS the Program Director of KLUC/Las Vegas talk me about the "Listening-Party" of the J.Lo's New Album: Rafael, "GET RIGHT" It’s actually a hot dance track with the horns as the hook!! I was actually one of the 14 Program Directors invited to her studio to listen to the new tracks. She was very sweet and gracious. The best part…the tracks were HOT !!! The first single “Get Right” should be on the air within 2 weeks. The second single is called “Hold You Down” with Fat Joe. That is the #1 record and the best track on the CD. “I Got You” and “Still Around” are pretty nice. “Cherry Pie” is a POP Radio record. All in all it’s much better than her last record. If you’re a fan, you’ll enjoy the CD. Take care! Cat Thomas 98.5 KLUC/Program Director 6655 W. Sahara Ave,Suite D-208 Las Vegas, NV 89146 Direct: (702) 889-7344 Fax: (702) 889-7398 והכל לקוח מכאן:http://p199.ezboard.com/fbeautiful962frm8.showMessageRange?topicID=4288.topic&start=221&stop=224 אז שלא תחשבו שאני עובד עלכים.

Get Right

New member
והנה השירים שאנחנו כבר יודעים...

01 GET RIGHT (Feat.Kanye West) 02 HOLD YOU DOWN (Feat.fat Joe) 03 I GOT YOU 04 STILL AROUND 05 CHERRY PIE 06 STEP INTO MY WORLD

מעכשין כדי

כדי שנאמין לך תצטרך להביא הוכחות לכל ידיעה חחח..... ולפי מה שהבנתי יהיה רק שיר פופ אחד בדיסק?????? בעעעעעעעע

Get Right

New member
נכוןןןןןןןןןן../images/Emo45.gif

דווקא יש ביקורות מעולות על האלבום, וכבר כנראה שהכל נכון, כי אומרים את זה הרבה שדרי רדיו שהוזמנו למסיבת ההשמעה של האלבום...

Get Right

New member
חח לא....

הייתה מסיבת השמעה והיו כמה שדרים מהרדיו שהוזמנו והם אמרו את הפרטים האלא.... ואמרו של"get right" יהיה אותו מקצב של "lean back", מה דעכתם

איתי-----

הסתכלי בפולני ולא רשום שם שום דבר לגבי זה שנוכל לשמוע את השיר החדש כבר מחר! מאיפה לקחת את זה?????????.

Get Right

New member
היה רשום בפולני...

וגם בפורום בארה"ב... נשבע שהיה רשום בפולני "הסינגל עומד להתווסף.... מחררררר" לא יודע למה הם הורידו, ואל תדאג, אני למדתי לקח יותר לא לעבוד עליך, ואולי הפולני הוירידו כי זה לא בטוח, בכל מקרה, בפורום האמריקאי מתים מהתרגשות בדיוק כמונו, והם גם רשמו שם שזה עומד ליהיות בפלייליסט של קנדה מחר.... נראה, אני מקווה שהם צודקים, כדי שלא תפתחו ציפיות שווא, אני לא יכול להגיד שזה ב100 אחוז... ואבי, מה אתה חושב על "lean back"? אני מקווה שאתה אוהב כי שני הסינגל הראשונים כנראה יהיו get right וזה עם פט ג'ו....

אמממ לא שמעתי את השיר

אבל אני אוריד אותו עכשיו..... ולא נראה לי ממש הגיוני שהם בפולני הורידו משהו שהם רשמו..... כנראה שבאמת התבלבלת....

Get Right

New member
לא אבי... לא הבנת...

באמת היה רשום, וגם ליעד אמרה.... פשוט היא חשבה שadd הכוונה זה לפרסם, והיא לא הבינה שזה מהמילה "להוסיף"...

אז איפה השיר בדיוק?????

למה אנחנו לא שומעים אותו כבר????? ושמעתי את LEAN BACK או איך שלא קוראים לזה וזה שיר מזעזע....

Get Right

New member
כי זה רק בקנדה....

וכנראה שעוד אף אחד לא הקליט אותו.... ויכול ליהיות בכלל שסתם אומרים, הכל יכול ליהיות, ולמה? לין בק זה אחד השירים היפים של השנה והקליפ של זה כזה יפה, וזה שיר מודעונים שכיף לרקוד...

Get Right

New member
חחחח אי אפשר להשוות...

יאה זה אר אנד בי בכלל, וזה ראפ אורבן... I said my niggarz don't dance we just pull over pants,say, do the rock lean back,away, now lean back, lean back אחד משירים הראפ היפים של השנה, ואני שמח ש"גט רייט" יישמע כמוהו...

למעלה