וואוווו!!!!!!!!

cha ching

New member
וואוווו!!!!!!!!

מצאתי את הציור של החיבוק המושלם...!!!!!!! והיא כמובן של הצייר....בוריס.. :) זה חיבוק שמראה כל כך הרבה אהבה.... וגם טיפה מסגיר תאווה (היד על הישבן)... הציור הזה מראה כאילו הם חיכו לחיבוק הזה כל כך כל כך הרבה זמן והוא סופסוף התגשם... וכאילו הוא עוטף אותה באהבה וברגשות :) הציור הזה מעלה בי כל כך הרבה דברים

manic_subsidal

New member
אני חושב שאת דיי צודקת

אבל גם כן שזה בא להראות עוד כל מיני דברים כמו נגיד שהיא האהבה והוא ה תאווה וששניהם הולכים ביחד או איך ש היא בתור יצור מושלם .. אישה... יפה... לבנה טהורה יותר ממנו שהוא זכר מעוות ומכוער במידה מסוימת, ואפילו פוגע בא וחסר עדינות ( יורד לה דם ! ) והיא עדין איתו וזה ציור ממש עמוק ומלא רגש :) ציור ממש יפה ומעניק השראה :) וגם גורם לי לחשוב על אהבה משלי

קריקט

New member
זה באמת אחלה ציור אבל

העובדה שהגבר הוא שד עם זנב של נחש ,הבחורה עירומה והיד שלו על הישבן שלה קצת מרמזים על דברים יותר אפלים מאהבה טהורה ... אבל אני בהחלט מסכימה איתך שזו תמונה ממש ממש יפה!

moti80

New member
בהרבה ציורים של בוריס

ניתן למצוא מן משחק שכזה בין יופי ועוצמה. הנשים תמיד מתוארות בצורה מושלמת, חלקות מאוד - טהורות ממש והגברים מהם מאוד אגרסיביים, שיעירים, בעלי קשקשים ומפלצתיים ממש. ההבדל בתיאור מדגיש יותר את הרכות של האישה על הרקע הגברי המפלצתי הזה. בהרבה ציורים שלו שאישה, היא השולטת בחיה - למרות העוצמה הפיזית והפחד שמעוררות מפלאות או גברים מפלצתיים האישה היא ששולטת בהם, בעזרת רכותה ויופיה שבסופו של דבר מהווים עוצמה גדולה יותר. הנה, מצרף לכם שני חיבוקים של בוריס שאני מאוד אוהב...

קריקט

New member
אני חושבת שאתה צודק במידה מסויימת

אבל לפי דעתי יש יותר בציורים ממה שאתה מתאר. אני לא מכירה את האמן ואני לא יודעת מה הכוונות שלו והמסרים מאחורי הציורים אבל בציור עם השד אין ממש תחושה של אהבה, יותר כמו פיתוי... וגם בשאר... זה נכון שהאמן ניסה ליצור את הניגוד בין האישה לגבר על ידי העצמת תכונות מאפיינות אבל יש יותר מזה, רואים בציורים את הקשר בין הרוע לטוב, כשאתה בעצם לא ממש בטוח מי הרע ומי הטוב מביניהם - האישה או הגבר. לפי דעתי , ייתכן ולציורים יש מסרים עמוקים יותר מהתיאור החיצוני של הגבר והאישה.

moti80

New member
אני לא ממש חושב שיש לו משמעויות

נסתרות עמוקות - הוא צייר פנטזיה, בד"כ לציירי פנטזיה אין משמעויות מיוחדות בציורים שלהם - הם פשוט מתארים סצנות מסויימות, כל ציור הוא ממש סיפור שלם, מלא התרחשות, בד"כ גם מאוד מיניים (לפחות אצל בוריס). היחודיות של בוריס היא בתיאור הריאליסטי של הדמויות ובירידה לפרטים. כל ציוריו הם ציורי שמן ואין אפילו נגיעה קטנה של אייר בראש. ציורים חלקים ביותר ומושקעים מאוד - והוא מצייר כמה עשרות ציורים בשנה!!! אני אישית, לא מבין איך עם כל ההשקעה בכל ציור שכזה הוא מצליח לצייר כמויות אדירות שכאלו. כמו כן, זו אחת הסיבות שלא ניראה לי שיש לו משמעויות עמוקות אחרות בציורים - בגלל הכמות ובגלל הנושאים שלאט לאט מתחילים לחזור על עצמם.

cha ching

New member
סליחה! לא חתום!!!

כתוב... כי גם בציור הזה חתום julie-שמה של הציירת, וגם כתוב ואליאנט...

ZOOM ZV

New member
התמונה יפה

ובכלל בוריס בעיניי אומן גדול. יש הרבה מאוד ציירים שמנסים להעתיק אותו ( אך ללא הצלחה ) כל תמונה שלו מדגישה כוח אוצמה חושניות . הציורים שלו הם אומנות לשמה ( בעיניי) וכל מה שנכתב כאן בקשר ל- מחרמן אז האנשים שהציור של בוריס מחרמן אותם. לא מחפשים לראות אומנות אלא פורנוגרפיה. לשם כך יש אתרים אחרים ורבים. מאריץ מושבה של צייר בוריס ולדג´ו

badgorilla

New member
מעניין מה ה valiant הזה????

למה שזה יהיה רשום שם ?? ולא ניראה לי שזה חותמת של מישהוא.......

badgorilla

New member
טוב ......חקרתי....

זה כניראה מספר כל שהוא ובישביל זכויות יוצרים רשום שםvaliant בקטן ליד הציור של האמת כמו כאן למשל http://pages.ykt.ru/inohodets/art/scans/Vdls/Vdls-01.jpg

למעלה