וואה

ofek1123

New member
וואה

לא היתי פה שנה בערך, ואז באתי, וגיליתי ששום דבר לא השתנה :] צריך איזה סינגל של סוויסי או איזה אתר של שבק מיוזיק שיעלה לאוויר כדי לחמם פה את האווירה..

שייקה123

New member
וואי צריך דחוף....

נהיה פה ממש יבשששש....

../images/Emo4.gif

באמת שכבר אני לא יודעת מה לעשות! יש סינגל של סוויסה אם היינו דוחפים אותו מספיק קדימה היה מגיע עוד אחד אבל אנחנו לא עושים את זה
בכל אופן יש לכם רעיונות להעיר את הפורום?! כי לי כבר נגמרו הרעיונות

צודק...

טעות שלי! וזה משהו ממש דבילי, שמישהו יסביר לי למה הוא לא מוציא את הסינגל והקליפ יחד! סה"כ זה יותר חשיפה!

שבקי

New member
למה שום דבר לא השתנה?

הייתה הופעה של מוקי ופילוני,יש 70 תגובות!!! היו הופעות של החמוצים,ייצא להם הדיסק,עלה האתר שלהם,ניפתח הפורום באתר שלהם,ניגמרו לי החולצות של כל הקופה. קרו הרבה דברים חחחח

moshe alfasi

New member
איפה אפשר לשמוע טעימות מהדיסק

של החמוצים? אף פעם לא שמעתי אותם, אני רק יודע שחמי חלק מההרכב.

או שלום לך ../images/Emo24.gif

לא עושים גדנ"ע בי"ב?! או י"א?!
חוויות?! ד"א אם מישהו מצא סולרו אחת שהלכה לאיבוד שיחזיר אותה אליי, יש לי דיבור צפוץ עם העלמה

ס ו ל ר ו

New member
../images/Emo3.gif

א. יש גדנע רגילה בי"א, ויש גדנע של ערבית שזה בי' וגם בי"א. ב. סולרו הייתה חולה
אבל היא כבר לא

היה כיף :]

זה היה גדנ"ע מזרחנים [של המודיעין], ועושים את זה גם בי"א. מבאס לחזור הבייתה אחרי כל זה
חוויה ענקית! אם למישהו יש הזדמנות, שיילך.. ומיכלי, אני אחפש לך איזה סולרו בהזדמנות

Magi¢ Girl

New member
../images/Emo32.gif אייייך שכחתי לספררררררר

חברה שלי היום מתקשרת אליי "אני רואה ברגע זה מולי את נמרוד רשף!!!" חחחחחח איךךךךך התרגשתי...
היא אמרה שהוא היה בצילומים לתכנית של אודטה (WTF?!?!?!) ואני הכרחתי אותה ללכת אליו להגיד לו שהוא אחלה ראפר והיא לא רצתה...

למעלה