וואהו.

וואהו.

אחרי כלכך הרבה זמן שלא הייתי בחזרות בלהקה אתמול באתי לחצי שעה הראשונה, הייתי בטוחה שאני גם אשאר לטכניקה אבל ויתרתי. המנהלת להקות נכנסה והתחילה לדבר על הלהקה של הקטנים יותר שטסו לבולגריה וחוזרים בלילה. הם אמרו שהם יפיקו לקחים מהטיול הזה במטרה שכשאנחנו נסע, הטיול יהיה מושלם! כולם בהתרגשות מטורפת זה הולך להיות באוגוסט, כמובן אם תהיה הסכמה מלאה של ההורים וההתנהגות שלנו תהיה טובה חח 5-12 באוגוסט 5 ימים במחנה לריקודי פולקלור עם להקות מכל העולם וסדנאות עם מורים בולגריים, מחנה שהוא על חוף הים, כל ערב מסיבה, זמן חופשי וכאלה.. עוד יומיים בבית מלון ממש יוקרתי גם לצד חוף ים, עיר תיירות שכל הזמן נטייל שם. הולך להיות חוויתי כייפי ומלמד יותר מאשר טיול להופעות. מישהו שמע פעם על הפסטיבל?

Only Dance

New member
לא שמעתי על הפסטיבל אבל אני מכירה

את הפסטיבל שהיה בסוצ'י ואקראינה, במחול, והיה פסטיבל שעד היום קיים כבר כמה שנים רצופות עושים אותו במיאמי "פסטיבל יחד", אהמ איזה כיף לשם שמוציאים לכם שתי קבוצות, מהלהקה, משום מה היינו אמורות לטוס למיאמי השנה שוב, ופץאום ביטלו בגלל שהדולר ירד והמחירים עלו, של הכרטיסים. קאטי

כן

זה דיי כיף חח הפעם האחרונה לפני שטסו השנה לבולגריה זה לפני 4 שנים שהגדולים יצאו לברזיל שנה שעברה היינו אמורים לטוס לארה''ב לכמו סאמר סקול של מחול אבל בגלל בעיות בלהקה ביטלו לנו.

למעלה