וואאאווו!!

וואאאווו!!

חברים יקרים! תודה רבה רבה על התמיכה קודם כל. מאוד עצוב לי שכולכם עצובים- אבל אני מבינה שאתם באמת
אוהבים את הסדרה. חשבתי לעצמי האם באמת היה כדאי לפרסם את ההודעה כדי שתדעו מה הולך לקרות- ולקחת את הסיכון שתתבאסו.... אני מתנצלת אם זה עשה לכם רע- אבל הייתם קולטים מיד שזו לא אני יותר... בכל מקרה, רק שתדעו שאני אוהבת את הסדרה מאז שהייתי בת 6 בערך והיא היתה משודרת בפריז.... חלמתי לדבב את הסדרה עוד מאז- ותאמינו לי שעבר מלאאאא זמן מאז שהייתי בת 6 חחחח... אני שמחה שיצא לי לדבב את אוסגי וממש להנות מכל רגע (ובאמת היה ככ מצחיק לדבב אותה! כיף גדול), ואני רוצה שגם אתם תחייכו ותהנו מהפרקים שכן הקלטתי ולא תשארו עם טעם מר בסוף העונה.... אפשר להפריד את המדבבת מאוסגי- אבל אי אפשר להפריד את אוסגי מהמדבבת.... היא מדבקת והיא תישאר איתי עוד המון זמן :) נתראה בסדרה הבאה!!! מיכל :)

Hawkgirl

New member
רגע יש לי בקשה!!!!

לא קשורה למה שרשמת (הוהוהוהו) תוכלי בבקשה להגיב להודעה שלי פה ולרשום בכותרת "מירי-טאן תתחברי!" ? בבקשה, זה חשוב לי מאוד! T^T (ושאר חברי הפורום גם יודעים על מה מדובר לולז) תודההה~♥

Hawkgirl

New member
לא לא XD

ביקשתי שאת תגיבי להודעה שלי ופשוט תרשמי בכותרת את המשפט הזה XDD

XDDD

נוכלת~! 3: אין ספק שזה מבדר אותי מאוד [מאוד, אני אשכרה צוחקת בקול!] אבל רותמצ'י, אני טיפוס מאוד רציונאלי >: וככזו - עם כל האהבה והרצון להיכנס, אני גם יודעת שאם אכנס למסנ - אתקע שם לפחות שלוש שעות. אני לא יכולה להרשות לעצמי את זה כרגע, יו נואו? >: אני יכולה לכתוב כאן חצי הודעה, שם חצי הודעה, לבדוק את הפייסבוק מדי פעם, לקרוא הודעות מדי פעם, אבל ממש לשבת על הטוסיק 3 שעות ולפטפט עם מלא אנשים במקביל - קשה לי. אני אוהבת את זה, אבל זה גם קשה! זה לא שאין לי זמן פנוי בחיי היום-יום, כן? אבל כשיש כזה - אני תמיד "מבזבזת" אותו על הקלטות, שזה הדבר שמחזיק אותי שפויה XD הדבר שהכי עושה לי טוב! אני לא יכולה לוותר על זה, י'נואו? ואני לא יכולה גםםם לדבר עם אנשים וגםםם להקליט במקביל... זה בעייתי לי להיכנס, רותמצ'י... >: כי ברגע שאני נכנסת - אני לא יכולה לצאת! אני נשאבת לשיחות! כי אני כן אוהבת לדבר, אבל... אוף... מה שכן - אני די זמינה בפייסבוק, כך ש... זה יכול להיות תחליף נחמד :}

miaBaby

New member
../images/Emo45.gif מזדהה כ''כ...קרעת לי את הלב עם הנאום ../images/Emo6.gif

אכן מי שנכנס בסקייפ לא יוצא מהסקייפ!!!! במיוחד לא מהשיחות עם האנשים חסרי השפיות בפורום הזה...

miaBaby

New member
תרגיעי את נוכלת!! הוידאוים שלך מצחיקים מידי!!

כל הפייסבוק שלי מלא בקישורים ליוטיוב לסרטונים ולציורים שלך של "מירי תתחברי" בידר אותי מאוד אתמול בעבודה...

miaBaby

New member
ברקי אתה שפוי לבד- אני שפויה לבד...

אבל אני ואתה ביחד לפרקי זמן של יותר מ-15 דקות = השפיות של כולם מתחילה להתדרדר, ואז נתקעים בסקייפ שעות! כי זה מצחיק וכיף וממכר כמו ויקודין!!! ואז בבוקר לא הולכים לעבודה כי לדבר בסקייפ יותר כיף... ואז לא מקבלים משכורת... ואז לא משלמים שכר דירה... ואז אתה יושב בחוץ מתחת לקרטון עם החיבור אינטרנט שלך ומדבר בסקייפ@!#@$ עד שהאינטרנט גם מתנתק.. ואז צריך למכור את המקבוק פרו...בשביל כסף.. ואז מבקשים מזרים נדבות , ולוקחים את הכסף לאינטרנט קפה בשביל לדבר בסקייפ... the end

Hawkgirl

New member
מירי-טאאאאאן~

לא יעזור לך אהובתי~♥ אני אמשיך במאבק הזה :המפ: את פשוט תאלצי לחנך את כל אנשי המסן/סקייפ שלך וגם את עצמך שכאשר מירי-טאן עסוקה, אז היא עסוקה! בדיוק כפי שאני חינכתי! [(*אהם*שחר קוסאשווילי*אהם*) לולז, יותם ושחר יבינו]. וחוץ מזההההההההההההההה! מי יושב 3 שעות על התחת, זה מסוכן! %$#& שתינו יודעות שאת מקליטה שירים בעמידה ^_~

Tu Lus

New member
רותם את משהו מיוחד!

איך גרמת למיכל לקרוא למירי ככה?! חחחחחחחחחח

Tu Lus

New member
אל תרגישי רע מיכל

אני לא ראיתי את כל הסדרה אבל כן נהנתי מהדיבוב שלך ומשאר הקולות. אני יודעת שתמשיכי לדבב ולשיר הרבה ואני מחכה לשמוע

מאי 88

New member
תודה לך ששיתפת ../images/Emo140.gif

יפה מאוד מצידך לכתוב לנו ולהסביר למה נשמע פתאום אוסגי שונה... אני חושבת שזה גורם לכולנו להרגיש יותר טוב לגבי העניין אז אל תרגישי רע! :) אני גם רואה מההודעות שלך שעשית כל מה שאפשר כדי למנוע את ההחלפה, וזה מראה שמאוד אכפת לך מהצופים. כפי שמספר אנשים התלוננו כאן לא כולם מתנהלים כך, ולכן זה ראוי להערכה. בתור מישהי שראתה את כל הסדרה המקורית, מעולם לא חשבתי שמדבבת כלשהיא תצליח להיכנס לנעליה של אוסגי, אבל מהפרקים שראיתי עשית עבודה נפלאה! בכלל, מפרק לפרק הרגשתי שאת רק הולכת ומשתפרת ומעמיקה את הקשר שלך עם הדמות, ולכן זה כל כך טיפשי להביא עכשיו מדבבת חדשה שאולי בכלל לא מכירה את אוסגי, ובטח שלא עברה איתה שום תהליך... אמנם זה עצוב כשדבר כזה קורה, אבל אני חושבת שדיבוב רוב הסדרה שחלמת עליה מאז היית קטנה הוא בהחלט הישג ענק! ואני בטוחה שבעתיד יהיו עוד המון תפקידים שאת תהני לבצע ושאנחנו נהנה לראות. תהני בחו"ל ובהצלחה בהמשך! {:

למעלה