והתמונה המדוברת?
P PopPy New member 17/1/03 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
P Prof. James Potter New member 17/1/03 #4 ../images/Emo6.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo16.gif ישר לגלריה! ניר
E elinorikbalik New member 17/1/03 #5 אני הבאתי לארז את התמונה אני הבאתי לארז את התמונה . מי שלא זיהה אותי ישבתי בשורה שניה והייתי עם סוודר כחול . ואני גם דיברתי עם השומר בהתחלה , ואני אמרתי לארז איך אתה רוצה שנצחק אם אתה מצפיא אותנו
אני הבאתי לארז את התמונה אני הבאתי לארז את התמונה . מי שלא זיהה אותי ישבתי בשורה שניה והייתי עם סוודר כחול . ואני גם דיברתי עם השומר בהתחלה , ואני אמרתי לארז איך אתה רוצה שנצחק אם אתה מצפיא אותנו
P PopPy New member 17/1/03 #6 מקפיא?! כמעט נחנקתי שם מחום!!!!!! ומה זה "מי שלא זיהה אותי"? צעקנו, חיפשנו- כלום!
P Piglett New member 17/1/03 #7 נכווווןןן!!! גם ארז אמר כל הזמן לפתוח מזגן.. למרות שבחוץ היה קור כלבים בזמן שחיכינו לכולם...
F f o x g i r l New member 17/1/03 #8 ישבתי... ליד אתי,וכל הזמן התלוננו כמה שחם שם ממש היה נורא חם שם איזה קר ואיזה נעלים מתנו מרוב חום . אבל העיקר שהיה כיף וס22ה הלוואי שנלך שוב לשמה
ישבתי... ליד אתי,וכל הזמן התלוננו כמה שחם שם ממש היה נורא חם שם איזה קר ואיזה נעלים מתנו מרוב חום . אבל העיקר שהיה כיף וס22ה הלוואי שנלך שוב לשמה