..והתייעצות...

זואילי

New member
עברתי יותר מדי

כולל זה שהבאתי את גופי לקצה גבול היכולת עכשיו. ממש לא מגיעה ממקום חשדני ולוחמני מלכתחילה...
אני רק מקשיבה לבטן שלי. ולפעמים גם עושה טעויות ולוקחת עליהן אחריות, אבל יש לי פאק גדול על עניינים עקרוניים שאני לא מוכנה להתגמש בהם כשאני יודעת מה נכון לי. אז אני פשוט לומדת בדרך הקשה...
וממש לומדת לאט לאט גם לסמוך. ובחרתי להיות מטופלת של אליצור, כי מעולם לא נתקלתי ברופא כזה. ליגה אחרת. והייתה לי גמילה מאוד קשה מהרופא הפרטי שהייתי אצלו לפני כן.

גם אני נטלתי פרוגינובה למרות שהיתה לי רירית

מצוינת. הרופא שלי טוען שהפרוגי. = אסטרוגן מעשיר את הרירית ומקנה מצע טוב יותר להשתרשות ומאחר והמאמץ הוא כה גדול עד שמגיעים להחזרה אז עושים ה כ ל על מנת למקסם את הסיכוי. בטיפול שהניב את גורי לפני 4 שנים בקירוב
נטלתי 4 פרוגינובה ביום - הייתי אמסטף - רוטווילר ודוברמן יחד - זה הוכיח את עצמו.

זואילי

New member
חחח, יש לך בחירה קשה לעשות...

כי שלושתם מומלצים מן הסתם. אני אצל אליצור בפרטי. וזה אחרי IVF רגיל שעשיתי איתו בציבורי ועוד 2 IVM בציבורי. (תה"ש). לגבי ה2 הנוספים שהזכרת, מכירה טוב אחד מהם (מנסיון רע). אליצור ועוד איך הסתכל על כל הפרוטוקולים. יותר מפעם אחת.

navaco

New member
זואילי

למה את מקבלת לוקרין? 13 ימי דימום, איזה סיוט! ומה אליצור אומר על זה? אצלי בטח הבית כבר היה נשרף בעלי מנסה להצטמצם כמה שיותר כשאני במחזור...

זואילי

New member
אז ראשית

אין לי בעל, כך שיש לזה יתרון מסויים, לדמם לי לעצמי בלבד. ואני כבר ביום 16 אבל היי, מי סופר? אני מקבלת לוקרין כי במצבי הנוכחי אני חייבת להכנס לדיכוי כבד לפני הניתוח הבא. ומשהו צריך לעצור את הטירוף אצלי בבטן. מייד אחרי כישלון הטיפול האחרון שלי עליתי על דיכוי בגלולות עד שהגעתי לביקורת במרפאת האנדו ואז אמרו לוקרין, לקחתי...

ברוכה הבאה גם ממני../images/Emo24.gif

ישנם המון שילובים שניתן לעשות... רק שחבל שלפעמים ישנם שילובים גרועים שסתם "מפילים" לרצפה. רק שאי אפשר לדעת מה בדיוק יתאים עד שמנסים
. מבחינת הצטרוטייד, גם אצלי הוא יותר טוב (למרות שאצלי לא היה אף פעם הריון..... הוא יותר טוב מבחינת הטיפול עצמו עד התשובה
). גיליתי שלמרות האנדו, הדיכוי אצלי עם דקאפפטיל הוא גרוע מאוד (לטיפול). כך שלאחרונה אני עושה רק עם צטרוטייד ולצערי ממשיכה לקבל מחזורים
(מבחינת כאב אני בסדר.. טפו-טפו.... רק מקווה שלא יוחמר מידי מבחינת האנדו
). ו..סיפורי פיפל
פיפל עשיתי פעם אחת בעבר (אצל פרופ' זיידמן, לבקשתי). כנראה אעשה זאת בטיפול הבא גם (היה צריך להיות בימים אלו, אך הטיפול שהתחלתי - עם אסטרופם לא עבד ובוטל
שוב צריך לחכות למחזור). נושא הפיפל שונה מרופא לרופא. אני בקשר עם מישהי (במקרה גם אנדואית) שעשתה טיפול אצל ד"ר ברש (ברחובות) ומסתבר שהוא (לדבריה) המומחה ביותר לפיפל (הוא אבי הפיפלים) היא סיפרה לי שהוא עשה לה 3 פיפלים במהלך הטיפול (כן! זה הצליח אצלה). - בכלל הרופא הזה מאוד מאמין בנושא הפיפל (זה הבייבי שלו
) יש מישהי, לא זוכרת כרגע, שעשו לה פעמיים פיפל במהלך הטיפול. אצלי פרופ' זיידמן עשה פיפל אחד במהלך הטיפול. נראה לי שגם הד"ר הנוכחי שלי יעשה לי פעם אחת. בכל מקרה, מאחלת לך המון הצלחה

למעלה