והתוצאות -
ובכן, אחרי חישוב של 40 דקות (שילוב של חוסר עייפות, שיעמום, סקרנות ורצון לא לעשות שיעורים) של ההצבעות שלכם לבנאדם הכי מצחיק באקדמיה (ואני מדגיש, שוב - לא הבנאדם שאתם הכי אוהבים, הבנאדם שהכי מצחיק אתכם). והתוצאות (מכיוון שחישבתי לפי המספרים שנתתם, וכרגיל - נותנים להכי גרוע הכי הרבה נקודות [לילך ורויטל קיבלו הכי הרבה נקודות
], אז המנצח/ת/ים בעצם קיבל/ה/ו הכי מעט נקודות [ניסוח נורא
]), אז יאללה, אחרי חירבוש המוח, הנה התוצאות - מקום אחרון (כפי שהן אמרו כשהן עפו, גם זה מעמד
) - רויטל ולילך עם 196 נק' (הכי גרוע זה 208 נק', קרובות!
) מקום 11 (כן, לא מקום 12, עוד מעט יהיה שוויון
) - אבי לוי עם 161 נק' מקום 10 - מירב הרמל עם 129 נק' מקום 9 - טלי אלגד עם 128 נק' מקום 8 - שוויון בין מיכל שניר ונחמן ישראל של 124 נק' מקום 7 - שראל פיטרמן עם 104 נק' מקום 6 - הדר לוי עם 91 נק' מקום 5 - יאיר אורבך עם 85 נק' מקום 4 - יוסי וטירן עם 84 נק' ועכשיו, לשלישייה המנצחת - ________________________________ מקום 3
- אבי נוסבאום עם 80 נק' *תופים רועשים* מקום 2
- צחי אירני עם 78 נק' והמנצחים הגדולים, הם לא אשר מ - מקום 1
- שלישיית דופה עם 72 נק' כל הכבוד למנצחים!
. דווקא הרשימה ממש לא יצאה בכיוון של האהובים עליי, אבל oh well. מקווה שנהניתם - ואם למישהו יש כוח לבדוק אם עשיתי טעות, בדקו - ואם הייתה לי - אני מצטער
.
ובכן, אחרי חישוב של 40 דקות (שילוב של חוסר עייפות, שיעמום, סקרנות ורצון לא לעשות שיעורים) של ההצבעות שלכם לבנאדם הכי מצחיק באקדמיה (ואני מדגיש, שוב - לא הבנאדם שאתם הכי אוהבים, הבנאדם שהכי מצחיק אתכם). והתוצאות (מכיוון שחישבתי לפי המספרים שנתתם, וכרגיל - נותנים להכי גרוע הכי הרבה נקודות [לילך ורויטל קיבלו הכי הרבה נקודות