והתוצאה:

בהביבו

New member
והתוצאה:

מכבי חיפה - 4, הפועל באר - שבע - 2 עולה - עולה - עולה

agent V

New member
אוייייי איזו שמחה איזה אושר../images/Emo70.gif

יש מקום ראשון
יש אליפות הסיבוב
יש משחק עונה בקריית אליעזר
יש אליפות, אם ירצה השום

ישששש...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו מקום ראשון,איזה כייף,איזה אושר (ולשחר גם עושר,כי אנחנו נארח את הפועל).... תודה לך ברדה,הוכחת לנו שאתה אחד משלנו...

® Road Runner

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד ../images/Emo70.gif ברכות לברדה על

כיבוש שני השערים, כן ירבו
מקווה שהפציעה של רוסו לא רצינית... מחצית ראשונה מצויינת, מחצית שנייה...נו...כרגיל..התקפי לב... על השופט שי שטרית יש לי רק דבר אחד להגיד : מהמר מהמר מהמר מהמר
מהמר מהמר מהמר
מהמר מהמר מהמר
מ-ה-מ-ר

יוווווו איזה אושר........!!!!!!!

זנדברג, י'חתיכת סוחב - תותח אתה!!!!!!!!!!!!!!! כל הכובד לברדה אחלה שחקן באדיייייר הסרת דאגה מליבי!!! אוואט הצלת אותנו משיווין חולה עליך!!! חיפה אימפריה

הוא לא היה צריך להגיע למעמד../images/Emo60.gif

של הצלתנו משויון אלה אם הוא היה עוצר את הגול השני!!!! ד''א איזה גרוע היה זנדברג היום הוא ממש לא סחב

TakTik

New member
יש יש ישששש

איזה כיף... כול הכבוד...הוחכנו שלמרות שיש רגעים קשים אנחנו יכולים להיתגבר עליהם

O n y X

New member
מי יעשה סיקור משחק?

כיף לו... משחק מותח עם הרבה גולים (שלא כמו בדרבי) ועם טעויות שיפוט וכרטיסים שהיו צריכים להיות ולא היו (שוב קיבלנו שופטים מהמרים...?) וברדה?-נכון שזה היה פשוט צפוי שהוא יכבוש היום?-ועוד צמד! יהיה סיקור ארוך....

agent V

New member
אמממ אני יעשה את הסיקור...

אני מקווה שהוא יצא טוב. אבל הוא יגיע רק מחר.

yafit75

New member
אליניב ברדהההההההההההההההההה!!!!!

קבלו אותו!!!!! הראה לבאר שבע,, מה הם הפסידו באמת,,,,, אותו,, או את המשחק,,,!!!! בעצם,,, הפסידו את שניהם!!!! תגיד,, DANAZI ,,, ירדתי למטה,, ולא היה כלום,,,,,!!!!

yafit75

New member
אליניב ברדהההההההההההההההההה!!!!!

קבלו אותו!!!!! הראה לבאר שבע,, מה הם הפסידו באמת,,,,, אותו,, או את המשחק,,,!!!! בעצם,,, הפסידו את שניהם!!!! תגיד,, DANAZI ,,, ירדתי למטה,, ולא היה כלום,,,,,!!!!

למעלה