והשלישיה בוכה

רסקול

New member
אחת הבעיות של אנשים שמנים כשהם

מרזים שעליהם להבין שהנפח שלהם שמשך או דחה אנשים חדל להתקיים. כל תפיסת המרחב שלהם משתנה וכתוצאה מכך עליהם לתרגל סוג אחר לגמרי של התיחסות לעולם ולסביבה. יש כאלה שלא מצליחים ומשמינים, לאחר ניתוח, מחדש. קאסי לא סתומה בכלל. זו אשה פגיעה מאוד, החיים הצליחו להוציא ממנה כל דבר. הם גיהצו אותה, ריסקו אותה, קרעו אותה. כן, בוודאי אפשר להאשים אותה בכל, אבל אני חושב שאחריות היא ענין מסובך מאוד, וגם הבחירות האמיתיות שלנו חלקיות ונדירות מאוד.

פיפיטה

New member
קאסי אולי לא לגמרי סתומה

אבל היא אישה שרוב חייה גדלה בעולם משלה בלי הורים תומכים ונורמלים בסביבה חולה כל מה שהיא למדה זה מהרחוב . היא למדה להסתדר לבד ע"י שקרים ומניפולציות כדי להשיג את כל מה שהיא רצתה. שיקרה גנבה וכפי שהיא סיפרה היו לה יותר מ-100 גברים בחייה. וזו התוצאנ שאנו רואים פרֶיחַה - אישה - ילדה (וסליחה על הביטוי)

broken child

New member
לא, כל כך לא... ../images/Emo10.gif קאסי לא פרחה.

סורי. ממש לא. וצרם לי נורא לקרוא את זה. מתוך ייאוש אפשר להגיע לכל מני מצבים וסיטואציות על מנת לשרוד. וזה נוראי בעיניי לשפוט אותה או לקטלג אותה כך.

ronkikon

New member
קאסי קאסי קאסי

סליחה רסקול, בהתחלה שהיא באה ביום הראשון וסיפרה את הסיפור שלה חשבתי שזה מאוד עצוב, אבל ככל שהיא בבית אני מבינה שהבחורה לא כזאת אינטליגנטית וזה בסדר, אני לא שופטת אותה. פשוט היה כבר בבית נשים שעברו דברים קשים כמו שלה וגם פי אלף יותר קשים והם היו נשים מבריקות, איך שהם התבטאו והניתוח שלהם של מצבים ורגשות היה ממש מבריק בעיניי! כל מה שאני אומרת זה שקאסי עם כל הכבוד לקשיים, אי אפשר להגיד את זה עליה... רואים את זה באיך שהיא מדברת למצלמה, איך שהיא מתנהגת בזמן משימות בזמן קבוצות, אפשר להבחין בזה. ואני לא מאשימה אותה כי זה שלא שהיא גדלה בבית של פרופסורים זוכי פרס נובל, במשפחה שהיא גדלה בה בדרום לרוב נוהגים לכנות "white trash" שזה כינוי לאנשים לבנים שגרים בקרוואנים ואין להם הרבה למעלה בקופסא. אולי בגלל הקול הילדותי שלה או משהו אבל אני פשוט בקושי מצליחה לגלות אמפטיה אליה... אולי דעתי תשתנה ככל שהפרקים ישתנו... רוני.

היא לא טיפשה

היא ילדותית, היא נראת טיפשה כי היא עדיין תקועה בגיל 6, אבל עם תשווי אותה לשאר הילדות בגיל 6 תגלי שהיא מאוד חכמה.

Y. Welis

New member
הקול של קאסי אופייני לנשים דרומיות

ולא ילדותי במכוון (אם כי לה באופן ספציפי יש אופי ילדותיו למדי - תוצאה של היתקעות ארוכה בלי שינוי).

Y. Welis

New member
גם וגם. דולי פארטון למשל

שנחשבת שם ל'אגדה חיה'. עם מודלים כאלה קשה להאשים אותן (גם לנשים יפאניות יש קולות גבוהים שמתחייבים מהמעמד שלהן, ושירה נשית בקול הגבוה היא הסטנדרט במוזיקה ההודית).

רסקול

New member
דא עקא שכבר שמעתי את פרטון

מדברת בקול של בן אדם. אני לא מכיר את התרבות האמריקאית עד כדי כך. אם תאמר לי כך, נאמנים דבריך עליי. אני כן חושב, שהדיבור של קאסי הוא דיבור מתגונן, דיבור שמייצג נואשות ומסכנות ורצון לרחמים, ולא דיבור המייצג מעמד חברתי או משהו ייצוגי אחר. אני כן חושב, שכאשר היא תרד מהדיבור הזה, זה יהיה סימן לשינוי בה, ואו אז הבחירה שלה לדבר כך תהיה רציונלית ומודעת.

ronkikon

New member
הפרק של אתמול היה השיא!!!!

אתמול היה השיא: לאחר שהבעתי כאן את סלידתי העמוקה מהביטוי feirce conversation הוא נאמר אתמול בפרק מיליון פעם!!!!!!!!! זה מפריע רק לי שחוזרים על התיאור הזה של שיחה מליון פעם????? די! בא לי להקיא מרוב שאני שומעת את זה!! אי אפשר להשתמש בתיאור אחר חוץ מ "נוקב" על מנת לתאר שיחה??!! אין עוד שמות תואר בעולם??!! אני מצטערת אבל זה פשוט מוציא אותי מדעתי!!!! רוני.

Y. Welis

New member
'נוקב' היה התרגום בפרק הזה

בקודם היה משהו אחר... לא זכור לי מהו, אבל הוא הניע אותי לחפש מונח אחר. אולי עדיף 'שיחה חזקה'.

הנוקב הזה היה בשביל לצלוב את אנדרה

והכי מעצבן שאנדרה הוא דווקא הגבר התומך ולא המתעלל והפכו אותו למפלצת.

למעלה