והשלישיה בוכה

רסקול

New member
והשלישיה בוכה

הפרק של אתמול היה "שגרתי" או לפחות לא מלא ב"רגשות" מוחצנים במיוחד. עיקר העבודה היתה כלפי פנים ולא כלפי חוץ. ההורים של סאמר הגיעו לביקור, עם מוכנות אדירה לעזור לבת שלהם. זה מצב מפליא, לדעתי, אבל כשנזכרים שלזוג הזה סאמר היא בבחינת "הצלה" מיאוש ודיכאון עקב מוות של צאצאים שנולדו, קשה מאוד לא להבין את האב השומר על רגשותיו ומפחד מהם פחד מוות, כי הוא לדעתו צריך להגן על אשתו. אפשר גם להבין איך סאמר התנפחה מגיל 10 עת התחילו בעיות בין שני ההורים, שבוודאי הקרינו לכיוון שלה את חרדותיהם, האבל שלהם. גם סאמר, למרות , לכאורה, הלשון החדה שלה, היא בחורה שלא ששה לעימותים, ולכן העימות שלה עם הוריה, "פושר" יחסית, [לפחות מה שהראו לנו] . - רונדה אט אט מחווירה מול עיניי, כשאני רואה את העבודה העמוקה והיסודית של איאנלה. - טוואנדה חייבת לסגור ענינים עם אנדרה. שמתם לב איך הזמינה אותו לשיחה "נוקבת" - בחצי פה, כאילו "אתה צריך לעזור לי להשתחרר מההתעללות הוורבלית, שגם אתה נוקט בה" אבל לא ברור לו שהוא מוקד השיחה. עכשיו גם נלמד את דגם השיחה "הנוקבת". קאסי, מעוררת רחמים, מה אגיד לכם. ילדה בגוף של אשה מבוגרת. מדברת בקול של ילדה [נורא, פשוט נורא. נראה לכן/ם ששלב בהתפתחות שלה יהיה כשתעבור לדבר בקול הלא-ילדותי שיש לה], מתייחסת לעולם כמו ילדה. המידע מהעו"ד השאיר אותה בתחושה שהיא נדפקה לגמרי. נראה מהם יעשו עם קאסי - לדעתי היא צריכה "מייקאוור" רציני בכל חייה ולא רק בענין הבן המאומץ. בסוף הוא שיחקו משחק חברתי עבור קאסי, שדי שיעמם אותי, אז לא צפיתי בו.

פיפיטה

New member
ההורים של סאמר

מצד אחד גוננו עליה אולי גם פינקו אותה כי היא הילדה שנשארה להם אחרי מות שני בנים פיטמו אותה ונתנו לה לחיות כרצונה,לא העירו לה על האוכל, כאילו אמרו שיהיה לה בכיף העיקר שיש לנו בת .היא נשארה די ילדותית עם הבובות שהיא הכינה להם על המיטה די משונה....... ומצד שני הם לא הראו את הרגשות שלהם לא חיבקו לא נישקו זה די מוזר ובשיחה שלהם כהיא העלתה את הנושא הם התחילו לבכות במיוחד האמא כי האבא נראה לי מדחיק את רגשותיו ומנסה להיות החזק בשביל האמא וזה יצר במשפחה בלגן אחד גדול ההורים לאחר מות הבנים כנראה הדחיקו וניסו להמשיך לחיות כרגיל אילו היו מדברים יותר עם סאמר על הנושא אז כולם היו משתחררים ולא שומרים הכל בפנים .

פיפוש ../images/Emo140.gif

מסכימה איתך רשמת כל כך מדוייק. טוב מכיוון שאני במחשב לא שלי כרגע אז אני אקצר... ההורים של סאמר לא נראים לי מודעים אליה כל כך ראיתי שהאבא לא מבטא רגשות או שקשה לו אני לא יודעת אבל ה"ילדה" זועקת לתשומת לב ובגלל זה אני חושבת שהיא עדיין לא התבגרה. ואממ חבל שהם מדחיקים במקום לדבר על זה, או אפילו ללכת כולם לפסיכולוג או לא יודעת מה כדי לפתור את הבעיות והחסימות הרגשיות שיש להם. מקווה להיות פה בקרוב (המחשב שלי מת) לאב יו

ronkikon

New member
על סאמר והוריה

דעתי בנושא היא שלמרות שיש בעייתיות במשפחה של סאמר בגלל שאחיה נפטרו וכל זה ולא דיברו על זה כל כך בבית, העובדה היא שהם באו לבית מתחילות מחדש והסכימו לשמוע את כל ההאשמות של סאמר מאז הילדות של מה לא בסדר איתם, וגם הם דיברו ממש בפתיחות וזה דבר מאוד קשה לכל הורה להופיע בטלוויזיה ולהודות בטעויות שהם עשו. צריך להעריך אותם על זה. לדעתי ההורים שלה ממש בסדר, אפילו רונדה בעצמה אמרה.... רוני...

broken child

New member
שאלה.

כנראה פספסתי את האינפורמציה הזו- לסאמר היו אחים ש... נפטרו? אפשר קצת יותר פרטים? איך זה קרה, מתי... ועוד? אני ממש לא זכרתי את זה.

פיפיטה

New member
בפרק הקודם

אתמול או שלשום אני לא זוכרת היא סאמר הזכירה שהיו לה שני אחים שנפטרו לא סיפרו ממה למה ומתי. מצחיק שיש נושאים בחיים של הבנות שלא ממש חשובים (לי לפחות) שמנפחים ועושים מזה עניין, ושני אחים שנפטרו שאולי השפיעו על יחסי סאמר והוריה מזכירים כבדרך אגב לא?

broken child

New member
כן...

ולא ראיתי את הפרק, אז פספסתי. את שני הפרקים האחרונים לשמחתי ראיתי. וזה אחרי שבוע שלא ראיתי בכלל. היום היה פרק... חבל על הזמן. עצוב לי על דניס. היא עושה ללב שלי לבכות הרבה.

broken child

New member
את מחכה ל-3????

חחחחחחחחחחחח, גדולה
אני כל הזמן עייפה. עייפה, גמורה, הרוגה, מותשת. אבל לא מסוגלת לישון מוקדם. לא מסוגלת.. "במקום דם זורם לי קפאין" Good One

פיפיטה

New member
כן, כל יום או לילה????????.

אני אוהבת את שעות הלילה, שקט אויר נקי ואף אחד לא מפריעה לי לא טל.לא הילדים.ולא הבעל

broken child

New member
מה? לא הבנתי [חחח] מה שאלת ../images/Emo6.gif

[העייפות, העייפות...] גם אני הכי אוהבת את הלילה. האוויר, השקט. אני ילדת לילה. כבר שנים. אין לי שמץ מי זה טל, אבל שמחה שנעים לך ושקט לך. אחלה לילה שיהיה.
~

broken child

New member
חחחח, וואי הייתי ממש גמורה.

[המוח לא מתפד כשאני עייפה ככה
] אבל בכל אופן, כשכתבי שלא הבנתי את השאלה שלך התכוונתי למה שכתבת בכותרת - "כן, כל יום או לילה?????" יומלאור ☼

פיפיטה

New member
כל יום או לילה?

התכוונתי ש...... גם אני הייתי עייפה אז כתבתי י רואה כל יום אבל בעצם זה בלילה או כשמסיימים לראות זה 3:00 לפנות בוקר אז אולי זה לקראת היום . השתגעתי לגמרי עם השעות ???????????.

Y. Welis

New member
טל הוא הטלפון

והסיפור על האחים שמתו בלידתם נועד להסביר מדוע ההורים שלה היו קשוחים איתה ולא הראו לה חיבה בילדותה. היא מעולם לא העזה לשאול אותם בעניין. בהמשך אביה סיפר לה על חוויה משפילה מעברו שמנעה ממנו להיות קרוב יותר כשהיא התבגרה.

ronkikon

New member
תגובה לרסקול

שלום אני לא יודעת מה איתכם אבל עם טוואנדה תשתמש עוד פעם במילה feirce כדי לתאר שיחה, אני פשוט אקפוץ מאיזה גג.... וקאסי, אכן צריכה מייקאוור וחוץ מזה היא נראית לי קצת סתומה למען האמת... ובסאמר יש משהו מוזר כזה גם זה שהיא כל הזמן בוכה מכל דבר עם הפרצוף המעורר רחמים הזה וגם בגלל שהיא באמת מתנהגת בצורה חשודה כזאת... לא יודעת, משהו בה פשוט לא מתחבר לי, אני לא חושבת שהיא מתאימה לבית כל כך... רוני

למעלה