והשבוע שיהיה -

Guy K

New member
והשבוע שיהיה -

לפני שאני מגיע לספוילרים אני רק אציין שכולם, כולם, כולם חייבים לראות את הפרק של היום. הוא פשוט מקסים. הוא לא קשור לעלילה, הוא צולם בתור פרק מיוחד לקריסמס, והוא מזכיר נורא את הימים הישנים והטובים של היפים והאמיצים (ואפילו מסתיים בשחקני הסדרה מאחלים לצופים מרי קריסמס). ולספוילרים להמשך השבוע - האימפוטנציה כנראה מדבקת כי גם לדיקן יש בעיות. שנפתרות באותו היום שהוא מדבר עליהן לראשונה. מי אמר "עלילות מתוכננות מראש ופרושות על פני תקופה". זה יהיה ביום שלישי והפרק די מצחיק, אבל גם די חלש. הפרק של יום ששי הוא עוד פרק חובה. יהיה בו הרבה נוסטלגית ברוק ורידג', וגם דרלה נכנסת ללדת. אל תחמיצו (כמוני. הוידאו הפסיק להקליט באמצע!)

SupeRonit

New member
תודה אני כבר אכוון מקום להקליט

הן את הפרק של היום והן את הפרק של יום שישי שאלת ספויילר למטה דרלה יולדת ביום שיש או שזו רק ההתחלה?

SupeRonit

New member
יש לי עוד חודשיים ויומיים

עד שזה יהיה חוקיבשבילי שתיית אלכוהול רמז "דק" בשבילכם שתזכרו את יום הולדתי

SupeRonit

New member
גיא אני לא אחראית לתוצאות של ......

מעשייךךךךךךךךךךך רציתי כמו משוגעת לחפש מקום להקליט את הפרק של היום ן....... לא היה כלום. סתם עשית לי התקף
לא נורא אני סולחת לך (על הטעות) *************

S c a r l e t t

New member
כן גיא...

לכלכת... סתם אבל נסלח לך הפעם לפחות הודעת לנו לפני ולא אחרי
אז תודה

SupeRonit

New member
לקחתי את זה קשה

כאילו "הכוונה קובעת" (זה שהוא הודיע לפני ולא אחרי) אז זה מחר
________________________________________________________________ ונצל"ש:מה הקטע עם ברוק
אומרת שזה יכול לקרות לכל זוג-לא נראה לי שכל זוג,עובר משבר שלפיו האשה שוכבת עם אח הבעל.. דבר שני:מה הקטע של אסד (לא הנשיא של סוריה אלא אמבר,סאלי,דיקן..)
דבר שלישי: (שהיה צריך להיות בעצם ראשון) אהבתי את איך שאוסקר/אוז (אני לא סגורה על השם שלו) דיבר על דבר אחד ורידג' על דבר אחר (זה תמיד מצחיק אותי,כאלה מצבים)..

Guy K

New member
למה לא היה?

היה אמור להיות. בדקתי עכשיו גם באתר של ערוץ 2 וגם שם רשום שיהיה הפרק של הקריסמס היום... קרה משהו שלא שידרו בגללו את הסדרה?

Guy K

New member
מישהו יכול לעזור לי?

אני ממש מבולבל עכשיו. בשבוע שעבר לא שידרו פרק באחד הימים? בפנאי פלוס כתוב שהיום ישודר פרק 4201 של היפים - באתר של ערוץ 2 כתוב שישודר פרק 4200. בשני המקרים מדובר באותו הפרק (הספיישל קריסמס). עכשיו, על פי האתר שלי הפרק של הקריסמס הוא 4200. ובדקתי פעם ופעמיים ואני לא מוצא שום טעות. אז שמישהו יסביר לי, בבקשה - הפרק של היום הוא אכן מספר 4200? ומתי וויתרו בערוץ 2 על פרק כדי שיווצר איחור של פרק?

S c a r l e t t

New member
לא זכור לי

שלא שידרו פרק שבוע שעבר אולי פנאי פלוס התבלבלו. אבל בכל אופן הכריסמס היה היום

לינה18

New member
תודה על המידע

אם ככה,אני אנסה לזכור להקליט את הפרק של יום שישי. כבר מזמן חשבתי שכשהם יפרדו בבקתה, בטוח ישדרו את Unforgettable.

למעלה