והשבוע ב"ראש1":

והשבוע ב"ראש1":

נראה לי שעכשיו ראש1 יתיחל להרגיע עם "המורדים". השבוע: היום במדור "הצגה ראשונה" בעממודים 14-15 יש את רצועת "דווקא" בפוקס קידס,שגם בה מסופר בקצרה על "המורדים". ממשיכים: כתבה גדולה על הקרנת פרק ה"לפני כולם" של "המורדים" בעמוד 27´(דר"א גם אני הייתי שם). ממשיכים: במדור "הסבונייה" בעמ´ 38-39 חמש על:פרנאן פירס-סנטיגאו מ"המורדים" כתבה על מריצה,גם על קנדלה דיווח על הרומן שלה עם מריאנו מרטינז וגפ 10 שאלות לדיאגו מסגליו-גידו מ"המורדים" ודבר אחרון!: "המורדים" השתתפו בתחרות "פוסטרמניה" ובאמצע החוברת יש את הפוסטר במובטח שלהם. ה"מורדים" ניצחו פוסטרים של ארניקה אגלסיאס,רורי ולורליי (בנות גילמור),נלי ושאקירה כל הכבוד לראש1 ואל תפסיקו למרוד
. אבל הטעות הגדולה!!!: בכתבה על הקרנת ה"לפני כולם" של "המורדים" זה דור צנוע.. מעניין מי זה
(כמובן שזה דביר אבל הם בילבלו)

"דווקא"

אני אשים פה את כל הכתבות: הכתבה על רצועת "דווקא" מדור "הצגה ראשונה" עמ´ 15: ערוץ "פוקס קידס" מתבגר ומעלה את "דווקא",רצועת נוער חדשה. שתכלול מגוון תכניות שאמורות לעניין דווקא אותכם ולא את האחים הקטנים שלכם (ימים א´-ה´ בשעה 18:00-20:00): הרצועה תיפתח עם "האחים ריפינג" (18:00) סדרת האנימציה על ארבעת אחים גמדיים שמסתבכים עקב כך בצורות שונות. אחריהם יעלו "החזירים ממול" (18:20) שבה מככבת משפחת סטיבנסון שגרה,עובדת ומבלה בעיר הגדולה. עד כאן הכל נפלא,אבל מדובר חברות וחברים,במשפחת חזירים אמיתית ופה מתחילות הבעיות. ב-18:40 בסרה "אצל סטיבנס" נפגוש את לואיס,שלומד בחטיבת הבניים ונאלץ להיחלם עם משפחתו המושלמת: אחותו התלמידה המבריקה אחיו הספורטאי אהוב הבנות והוריו הצליחנים. הדובדבן שבקפצת מגיעה בשעה 19:00 שעלייהם כבר כתבנו וסיפרו הכללללללללל. בקצרה,נזכיר שמדובר בסדרה שגיבורייה הם ארבעת כוכבי קטנטנות פליפה,קמילה,בנחמין ולואיסנה ב"המורדים" הם מגלמים תלמידים ביית הספר-פנימייה "עלית היי" ועוברים את חוויות גיל ההתבגרות. סוף הכתבה. ואחרי שתשלח הודעה זו:הכתבה הגדולה (עם הטעות הגדולה) על ה"לפני כולם" הקרנת הפרק הראשון של "המורדים" לפני כולם.

עכשיו כשאני מסתכלת בראש אחד...

אני רואה פירסומת של המורדים לספר זיכרונות שיצא ב - 6.10 השנה ואפר להשיג אותו בכל חנויות הספרים המובחרות... איזה יופי... *מכינה את הארנק*

boli bop

New member
הוא מה זה יפה ! בשער רואים את

מיה ומנואל בתוך הסמל של מורדים. וואו אני מתה לקנות אותו ראיתי אותו באיזה חנות אחת אבל לא קניתי..... למי שיש סורק והוא קנה את העיתון שיסרוק בבקשה

כן היום קיבלתי אותו

עיתון מהמם מי שחולה על מורדים חייב לקנות יש שם שני פוסטרים מהממים

idit girl

New member
הייתי אמורה להיות בהקרנה!../images/Emo10.gif...

כי חברה שלי זכתה בכרטיסים אבל בסוף לא נסענו...
אוווף חבל אני מצטערת על זה....

למעלה