והשאלה השגרתית...

e-magine

New member
והשאלה השגרתית...

למה לשלם עבור משהו שמחולק בחינם (בצורה חוקית)? אינטרנט זהב רוצה להשכיר ציבות דוא"ל של 1 ג'יגה ב 49 ש"ח בחודש. זה הזמן להזכיר את התיבות של 2 ג'יגה פלוס של ג'ימייל, את התיבות של שני ג'יגה של קסאסאמייל, את התיבות של 1 ג'יגה של וואלה ואת כל היתר שמחלקים תיבות חינם.

Guy K

New member
אינטרנט זהב סומך על ההדיוטות

תמיד ישנם הגולשים שלא מבינים על מה הם משלמים, וסוכן מכירות מוצלח שאומר להם "אימייל" "ג'יגה" ו"מסנן ספאם" נשמע להם כמו הקוסם מארץ עוץ. הרי רוב רובם של המשתמשים באינטרנט (והם עיקר קהל היעד של אינטרנט זהב) לא יודעים בכלל איך פותחים אימייל בהוטמייל, כל שכן מה זה ג'ימייל, איך מקבלים לשם הזמנה, או שצריך הזמנה, לצורך העניין.

e-magine

New member
אני לא יודע מי הרוב

אני יוצא מהנחה שחלק גדול מאד ממשתמשי האינטרנט הם ילדים ובני נוער. חלק מאד גדול מהם (אילה שיש להם גישה לאינטרנט) יודעים הרבה מאד. היום יש גם הרבה אנשים שמשתמשים באינטרנט לצרכי עבודתם. ברור לי שיש אנשים שלא יודעים כלום, אבל גם כאן הייתי מציין שמי שיכול ללכת "לשכור" תא דוא"ל בתשלום הוא מישהו שכבר משתמש בתא דוא"ל אחד לפחות והתא לא טוב לו. הרי גם מי שכבר לקוח של אינטרנט זהב, מקבל תא דואר מהספק. אגב, אינטרנט זהב היא חברה שבמשך שנים שווקה את עצמה בדרך של מתן גלישה חפשית לזמן מסויים לקוני מחשבים וחומרה. אני זוכר שלפני כמה שנים, כל פעם שהייתי קונה איזה מודם או איזו מדפסת הייתי מקבל כרטיס עם הסמיילי הצהוב שבצידו איזה 3 חדשים של גלישה חפשית.

JaneLame

New member
דיון מלפני כמה ימים פה.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=5&msgid=52029423 Guy K צודק. האנשים שמשלמים על דואר אצל ISP הם כמעט חסרי אונים לחלוטין בכל הנוגע למחשב.

למעלה