והשאלה היא....איך

• פותח הנושא 811
  • פורסם בתאריך

811

New member
והשאלה היא....איך

שמעתי פה הרבה פעמים שאומרים לחמות/ כלה להתעלם מנוכחות השניה....והשאלה היא איך...שואלת גם מתוך התעניינות וגם מתוך צורך ליישם זאת בחיים לאחר ניתוק הקשר ביננו ועדיין לא ראיתי אותה מאז....וגם לא אראה בקרוב אך למקרה שכן... אז בעצם איך מתעלמים מנוכחות השניה שברור שזה לא קל כי אנחנו מוצפות רגשות עזים ואולי מבולבלים. איך לראות מבעד לאישה שמולנו ולהתעלם בצורה אפקטיבית לנו ואיך להשתיק את הדיאלוגים המציפים אותנו על כל פסיק שהיא עושה...?יש למישהו מתכון?

נונה17

New member
מתכון כמו לעוגת גבינה? לא ../images/Emo13.gif

אבל יש הרבה שאלות: האם הניתוק מוצדק, האם יש אירועים שבהן אתן רואות זו את זו ואולי הכי חשוב - האם הרגשות העזים והמבולבלים לא מעידים על כך שאולי באיזה מקום כדאי להניח למשקעי העבר ולנסות לעשות איזו סולחה? חג שמח!

811

New member
תשובות

הניתוק הוא מוצדק לחלוטין, יש אירועים שאנו רואות אחת את השניה....מאז הניתוק לא היה כזה וגם לא מסתמן בקרוב אבל למקרה שאם יהיה....הרגשות הם כעסים עזים בשל השפלות חוזרות ונשנות והיא לא מתכוונת להתנצל ואני לא אזום סולחה כי לא אני זו עם הפה המלולכך....מקווה שבכל זאת מישהו יענה לשאלתי איך להתעלם ולהשאיר את גלגול האירועים בצד....(בכל זאת תודה על תגובתך נונה)

נונה17

New member
התשובה שלי תיאורטית בלבד

כי מעולם לא הייתי במצבך (ואני לא שופטת, אני יכולה לחשוב על מצב שבו אפשר להגיע לכדי ניתוק). אז באירועים משפחתיים נסי פשוט לשים את המסיכה הכי שמחה שלך על הפנים, לחייך, להיות עם אנשים שאת רוצה להיות איתם ולא להיות עם אלו שלא. פשוט לשמור ממנה מרחק בטוח ולהסתובב עם אלו שעושים לך טוב. למרבה המזל מדובר, למיטב הבנתי, באירועים נדירים. אז פשוט תנשמי עמוק ועברי את זה.

אוסה

New member
אני לא חושבת שאפשר להתעלם!

אם יגיע יום שבו תחליטו ששוב חוזרים להיות בקשר ....זה אומר שצריך גם לדעת לקבל אחת את השניה. אי אפשר להגיד טוב אני אלך אליה ואתעלם ממנה (או היא ממך).

811

New member
אני מדברת על אירועים נייטרלים

כמו אירועים שאינם לא אצלי ולא אצלה. אם אפשר לקבל תגובות מנשים שבמצב שלי קצת אני אשמח...כי יש מצבים שאולי נראה לכם שאי אפשר אבל אם אין ברירה אז אין ברירה. ואם אפשר לא לשפוט זה יהיה נחמד. אני פתוחה לסליחה מצידה והיו לה הרבה הזדמנויות שהחליטה פשוט להתעלם ממני. אז זה לא רק בא מצידי. תודה.

אוסה

New member
אז ככה , אם זה בארועים

נטרלים אז אפשר ועוד איך אפשר. ראשית לשבת בקצה השני של האולם. שנית ללכת עם ההופעה הכי הכי , עם החיוך הכי הכי , ולהעסיק את עצמך בכל דבר אפשרי ושאינו קשור אליה. להקרין החוצה כמה טוב לך ושאת מאושרת.

למעלה