והרי התוצאות:

אמממ...

לא ערוץ 10! או ערוץ 22! יש פרסומות! יאק! אני רוצה לראות סדרות טובות בלי פרסומות. בע....! אם לא היו פרסומות, אז בשמחה.
ורק, אבל רק, אם ערוץ 3 לא יסכים לשדר את אי.אר.

mprb

New member
גם אני חשבתי על זה

אני לא רואה כמעט ערוץ 2 בגלל הפירסומות. אין לי סבלנות לחכות 5 דק´ כל פעם כי יש פירסומות. אולי ערוץ 1??????

סולסיטה

New member
אני לא חושבת...

לדעתי אי.אר. צריך להשאר בערוץ 3, באמת כי ב-3 הערוצים שהוצעו יש פרסומות או "תשדירי-שירות"(=שם אחר לפרסומות). חוצמזה, שאם מעבירים את השידורים החוזרים אנחנו עלולים להתקע בבעייה של עונה 9 בערוץ אחר... אני לא רוצה את זה. אם זה יסתבך יותר מדי יכול להיות שחברה מסויימת תרכוש את זכויות השידור (כמו YES למשל, מה שקרה לבברלי ומכושפות) - וזה יעשה בסופו של דבר רע לנו. לא צריך להתחיל משהו שאין לנו מושג איך הוא ייגמר. אולי אני פרנואידית, אבל אם ER לא תשודר בטלוויזיה שלי אני אמות... אני לא לוקחת סיכונים. אז עדיף לי לא לראות עוד פעם כרגע את העונה הראשונה מאשר לעבור ערוץ לגמרי. זו דעתי.

ERerERotem

New member
את באמת חושבת...

שערוץ שלוש יוותר על עונה 9 של אי.אר? את יודעת כמה זה מכניס לו? זה בכלל לא שווה לו! הוא לא יוותר על זכויות השידור של עונה 9 לערוץ אחר! כאילו - ברור! אז בסופו של דבר אולי לא נראה את עונה 1 עוד פעם... אבל את עונה 9 תיהיה בטוחה שתראי. בערוץ שלוש כמובן.

הקשיבו הקשיבו הקשיבו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אומנם אנחנו מאוד רוצים לראות אי.אר מהתחלה שידורים חוזרים, אני מבטיחה לכם שערוץ שלוש לא יתייחס בכלל למכתב הזה!!! רואים שהמכתב נכתב על ידי ילדה ממש, ובא בעיקר לתקוף את ערוץ שלוש!! לפני כמה שבועות כשהייתי בפורום מישהו בכינוי ג´יק קרטר אני חושבת פירסם פה מכתב שהוא שלח לערוץ 3. זה היה לעיניין! המכתב צריך להיות עינייני ובלשון בקשה ובצורה מנומסת, ולא תקיפה, עלבונות, פגיעה, איומים. האינטרס של ערוץ 3 הוא בלהרוויח, האינטרס שלנו- לראות אי.אר. שני הדברים יכולים להממש רק אם תהיה תקשורת טובה בין 2 הצדדים! אם אתם רוצים שערוץ 3 יתייחס אלינו ברצינות, צריך לנסח את המכתב מחדש, בצורה מנומסת ועיניינית, ולהחתים עליו כמה שיותר אנשים - אפשר לפתוח עצומה באתר העצומה! ערוץ שלוש יראה שיש ביקוש ויחשוב על הכדאיות שלו ברכישת זכויות על הסדרה מחדש. אם תתקפו אותם ותאיימו עליהם בחרם, הם לא ישימו עליכם! צריך להיות חכם בדברים האלה! דבר שני, זה באמת משנה לכם באיזה ערוץ ישודרו השידורים החוזרים? אם אתם לא מוכנים שהם יהיו בערוץ 2 או 10, כנראה שאתם לא מספיק רוצים אותם!! מצדי שישדרו אותם בערוץ 1 באחד בלילה! מה זה משנה? העיקר שנוכל לראות את זה שוב! לכן אני מציעה, במקרה של כישלון עם הפניות לערוץ 3 לפנות לערוץ 10 או 2. תסלחו לי אבל אני מעדיפה לראות אי.אר עם פרסומות, מאשר לא לראות אי.אר בכלל!!!

הא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מה שהיא אמרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בקשר לשידורים בערוץ אחר, אני התכוונתי שאני מעדיפה שזה יהיה בלי פרסומות, אבל אם ערוץ 3 לא יקנה, אז... שיהיה
. אממ... אויי! אם באמת נראה שהוא לא מסכים לקנות את העונות הראשונות של אי.אר., אפשר יהיה להציע לערוץ אחר! ואז אולי ערוץ3 ילחץ או מש´ו כזה, ויקנה את הזכויות! רק רעיון
... אני מחורפנת טיפה

טיפה?

אולי קצת יותר מסתם טיפה ?
ערוץ 3 לא ילחץ
ערוץ 3 מצליח ומרוויח מספיק, ונכון שאי.אר סידרה מצליחה, ונהדרת, אבל היא לא הכל. ערוץ 3 יכולים לוותר עליה, זה לא יזיז להם בהרבה. אבל אם ערוץ אחר יקנה זכויות, זה יהיה מצוין, כי אז נוכל לראות את אי.אר מה זה משנה איפה!! (רק שזה יהיה ערוץ שקיים בכבלים, כי אין לי לא יס ולא דיגיטאלי ולא שום כלום
)

סולסיטה

New member
בגלל הנסיון

עם העונה האחרונה של בורלי ועונה 2 של מכושפות, ששניהם היו סופר מצליחים - כן, מאוד!!!! זה אפשרי, למרות שזה לא בהכרח יקרה. כי מה לעשות, ליס למשל יש תקציב אדיר- והם יכולים לקנות בלעדיות. אני לא לוקחת סיכונים בכאלה דברים.

ERerERotem

New member
טוב בסדר הבנתי!

הבנתי שלא בראש שלכם לתקוף את ערוץ שלוש... אתם לא חייבים להיות רעים כ"כ שמעתי כבר ממישהו אחד ואמרו לי כבר שזה לא לעניין ואמרתי שאני מצטערת... אז מה אתם רוצים עכשיו? שאני אתחנן למחילה?
נמאס לי כל שנייה שאני נכנסת לפורום לקרוא בדיוק אותה תגובה עוד פעם.... ואני יודעת שרובכם כאן מפרגנים והמון תודה באמת... אבל הבנתי את המסר! אני לא צריכה שתדקלמו לי את זה כל פעם מחדש! אבל שלא תחשבו שאני מגעילה... אני מודה לכם על זה שאמרתם והערכתם את היוזמה שלי... ואני מקווה שאתם יודעים שמעל לכל חוץ מבשבילי אני עושה את זה בשביל הפורום, בשביל כולם... אבל מעצבן אותי... טוב לא מעצבן אותי יותר נכון מעציב אותי לאללה שכל הזמן אומריפם לי כמה זה לא עזר בזה שתקפתי אותם... אז מצטערת... אבל אתם לא חייבים להביא בן אדם עד כדי בכי בשביל שהוא יקלוט מסר. אז די. בבקשה.

../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif../images/Emo52.gif

היי, לא היה בכוונתי לפגוע! ממש לא
אני נורא מצטערת שככה קיבלת את זה!
כל הכבוד לך על היוזמה, ועל מה שאת עושה בשביל שכולנו נוכל להנות! תודה!!!
אני גם קראתי את השירשור נורא מהר, וראיתי שהעירו לך על הניסוח, לא יודעת למה כתבתי את מה שכתבתי. זה פשוט נורא חשוב. אם אנחנו רוצים ש.ח. עלינו להיות "ילדים טובים". אנחנו לא אמורים להתייחס לערוץ 3 בזילזול אני יודעת שאת לא מגעילה, את נהדרת,
אין לך מה להצטער, את כתבת מה שהיה לך לומר.
ההערות שאנשים כתבו פה הן לא אישיות נגדך. שוב תודה רבה לך על מה שאת עושה למעננו! מקווה שאת לא עצובה/מעוצבנת/כועסת עלי

ERerERotem

New member
אני לא כועסת עלייך!

ואני בטוחה שלא התכוונת! אני מצטערת שאמרתי את כל זה. הרי אני יודעת שכולם כאן בפורום נשמות אז למה אני תמיד חושבת שעושים לי דווקא? כנראה אני כבר רגילה מהחברות הקודמות! אני כבר לא עצובה. ולא כועסת. תודה!! לוב יו! שולחת לך המון המון נשיקות וחיבוקים ואני מבטיחה פעם באה להיות ילדה טובה של אמא...

ומה עם אבא? ../images/Emo12.gif

אני שמחה שאת כבר לא כועסת/עצבנית/whatever
בלי קשר: משהו נורא עובר על במחשב שלי...אני רואה את הפורומים מוזר
אני רואה רק את ההודעות הראשיות ומתחת לכל הודעה "תגובות (__)" (__ מספר התגובות). אולי לך יש מושג איך מחזירים את הפורום למצב הקודם? ובהזדמנות זו אשאל איזה פרק יש היום בלילה, והאם הוא יפה - שווה לחכות? כי אני כבר עכשיו מתה מעייפות, נראה לי שאני כבר ארדם, ועוד יש לי עבודה למחר, ומחר בוחן בפיזיקה
אולי כדאי לי ללכת לישון? מישהו יכול לספר לי איזה פרק יש היום וקצת להזכיר לי מה קורה בו? תודה רבה מראש

Rוית

New member
את מדברת על עמוד הקהילה?

אם כן, תלחצי על "לפורום" בצד ימין ותגיעי לפורום עצמו..

סולסיטה

New member
תלחצי על פריסת הודעות!

מקווה שעזרתי!
ולרותם! אני יודעת שלא התעצבנת, אבל רק רציתי לומר ש... אני דווקא כן אהבתי את המכתב, וחושבת שאם תשלחי הוא בהחלט לא יזיק ואולי אפילו יעזור. וזה לא צריך למנוע מאיתנו לארגן עצומה רשמית! המטרה מקדשת את האמצעים

ERerERotem

New member
הכל למדנו ממך!

חוצמזה אל תחשבי שאנחנו כאלה ברברים.... אם אנחנו אוהבים אי.ארא מן הסתם שניהיה אנשים מתורבתים ונדע לסדר חיכוכים בינינו!!! אבל ברוכה השבה בכל מקרה! איך? היינו ילדים טובים? אבל לא הבנתי... איפה היית בכלל??
Its Nice To Have You Back!!

~*~gaL

New member
:)))))))

בטח שהייתם ילדים טובים! אמא מרוצה
והייתי בגיחה.. והיה לא משהו.. תודה!

~*~gaL

New member
זו פשוט דעתי..

ערוץ 3 *הוא* הערוץ שבו אי. אר. צריכה להיות, כי פשוט ככה. לא רוצה עכשיו שיהיו סיכונים עם העונות הבאות של אי. אר. כמו שהזכירו מקודם. בכלל, על אי. אר. נכתב שהיא סדרת הדגל של הערוץ המטומטם הזה (3), באתר של ICP ז"ל. לא נראה לי שהם יוותרו על איזושהי עונה שלה אבל בכל זאת - אם היא סדרת הדגל של הערוץ, למה היא בקושי משודרת?!

נטע200

New member
במקרה הכינותי מראש....

מכתב שכתבתי לערוץ 3 (זה אפילו חרוז!
) והוא הולך כך: שמי הוא נטע ואני צופה בערוץ 3 באופן קבוע, לדעתי הוא בין הערוצים הכי טובים בטלוויזיה וכמו כן אני גם צופה בסדרות רכש רבות ממנו שהאהובה עליי היא הסדרה המצויינת אי.אר. דבר אחד מפריע לי. למרות כל השידורים החוזרים של כל הסדרות שאתם משדרים (כמו חברים, למשל) אתם לא שמים שידורים חוזרים של העונות הראשונות של אי.אר (אם זאת, אתם שמים את עונות 7 ו 8 ואל-אף שהם משודרות בשעה שאינה מאפשרת לרבים לצפות בה) אני מתענגת על כל פרק. לפי מה שהבנתי הבעייה היא בזכויות השידור שנגמרו וכן, חוסר העניין בלקנות אותן שוב. על זה רציתי למחות. יש לסדרה הזאת מעריצים רבים (בינהם אני) שמעוניינים לראות שוב את הפרקים המוצלחים של העונות הראשונות או מעריצים צעירים יותר שרואים את העונות האלו בפעם הראשונה ויש מספיק תוכניות שעל חשבונן אתם יכולים לשים את הסדרה. מקווה שתתחשבו בי ובשאר "מבקשי השידורים החוזרים" הרבים: בברכה: בלה, בלה, בלה. (אל תדאגו, זה לא היה במייל עצמו- זה מחוסר שפיות זמנית) ניסיתי לקחת את כל מה שהופך מכתב תלונה למוצלח: חנופה ומילים גבוהות (ופלצניות כאחד) עשיתי כמיטב יכולתי- למרות שיש לי תחושת בטן שזה לא ממש מזיז להם.... (שלחתי לפני שבועיים והם לא טרחו להזיז את מקלדתם) אז: תמשיכו לפוצץ באי-מיילים ובנוסף: בנוגע לשידורים החוזרים בערוצים השונים למינהם- זה רעיון מצויין! לא אכפת לי שבאמצע החייאה של ילדה קטנה ינסו למכור לנו שמפו נגד קשקשים העיקר שיהיו שידורים חוזרים!!! שבת שלום!

למעלה