הקשיבו הקשיבו הקשיבו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אומנם אנחנו מאוד רוצים לראות אי.אר מהתחלה שידורים חוזרים, אני מבטיחה לכם שערוץ שלוש לא יתייחס בכלל למכתב הזה!!! רואים שהמכתב נכתב על ידי ילדה ממש, ובא בעיקר לתקוף את ערוץ שלוש!! לפני כמה שבועות כשהייתי בפורום מישהו בכינוי ג´יק קרטר אני חושבת פירסם פה מכתב שהוא שלח לערוץ 3. זה היה לעיניין! המכתב צריך להיות עינייני ובלשון בקשה ובצורה מנומסת, ולא תקיפה, עלבונות, פגיעה, איומים. האינטרס של ערוץ 3 הוא בלהרוויח, האינטרס שלנו- לראות אי.אר. שני הדברים יכולים להממש רק אם תהיה תקשורת טובה בין 2 הצדדים! אם אתם רוצים שערוץ 3 יתייחס אלינו ברצינות, צריך לנסח את המכתב מחדש, בצורה מנומסת ועיניינית, ולהחתים עליו כמה שיותר אנשים - אפשר לפתוח עצומה באתר העצומה! ערוץ שלוש יראה שיש ביקוש ויחשוב על הכדאיות שלו ברכישת זכויות על הסדרה מחדש. אם תתקפו אותם ותאיימו עליהם בחרם, הם לא ישימו עליכם! צריך להיות חכם בדברים האלה! דבר שני, זה באמת משנה לכם באיזה ערוץ ישודרו השידורים החוזרים? אם אתם לא מוכנים שהם יהיו בערוץ 2 או 10, כנראה שאתם לא מספיק רוצים אותם!! מצדי שישדרו אותם בערוץ 1 באחד בלילה! מה זה משנה? העיקר שנוכל לראות את זה שוב! לכן אני מציעה, במקרה של כישלון עם הפניות לערוץ 3 לפנות לערוץ 10 או 2. תסלחו לי אבל אני מעדיפה לראות אי.אר עם פרסומות, מאשר לא לראות אי.אר בכלל!!!