והרי התוצאות:

ERerERotem

New member
והרי התוצאות:

הנה המכתב שאני מתכוונת לשלוח לערוץ שלוש: הוא ארוך... אבל שווה קריאה... אני גם חייבת חוות דעת לפני שאני שולחת... ויש לי שאלה לפני... אתם חושבים שהם באמת קוראים את המכתבים?לכבוד: ערוץ 3 בכבלים. הנושא: אי.אר רצינו לבקש מכם... ערוץ שלוש... בשם כל חברי הפורומים של אי.אר ובשם כל אוהבי אי.אר בכלל... לשדר מחדש את כל פרקי אי.אר מהעונה הראשונה בנוסף לשידורי העונה התשיעית (שלפי מה שידוע לי תגיע אליכם במרץ...) חברי הפורום ואני בטוחה שעוד כמה אנשים, פנו אליכם כבר בנושא זה אך אף פעם לא קיבלנו תשובה ברורה. אז למה שלא תיתנו לנו אחת, תשובה שנוכל באמת להתרצות בה להציג אותה בפורום ולהגיד ללא שום ספק: "טוב, לפחות הייתה להם סיבה..." אבל אין לכם... כל מה ששמענו זה גימגומים עלובים, אז אנחנו מודיעים לכם כבר עכשיו... ואנחנו אומרים את זה עם כל הרצינות ועם המון המון תקווה לסדר את כל זה... אתם לא תצליחו להשתיק אותנו ע"י כך שתכניסו לנו איזה משהו לפה ותיסתמו אותנו... אתם לא תוכלו לעשות זאת ע"י תרוצים לא שווים שאפילו אתם לא מאמינים בהם... אותנו תשתיקו עם תוצאות. באחד המכתבים חזרה אמרתם משהו כמו: אין לנו זכויות שידור על הפרקים (?!?) אז תקנו זכויות שידור! תראו, כל השנה אתם מנסים מנסים ומנסים לרצות את האנשים ולהביא רייטינג ע"י קניית סדרות אמרקאיות זייפניות. ותאמינו לנו - בתור בני אדם שנמצאים בשטח ויודעים מה קורה בחברה היום יומית: אתם צריכים לשקול שוב הסתכלות טובה על תוצאות הרייטינג של כל תוכנית. כי סדרות ישראליות עלובות כמו למשל "שאול", או "שבתות וחגים"... זה יוצא לאנשים כבר מהאוזניים ! אף אחד לא צופה בזה !!! מה אתם רוצים להגיד לי שאתם לא שמים לב בכלל?? אז תפסיקו להגיד שאתם, ערוץ 3 בכבלים יעשה הכל בשביל שהצופה תמיד יהנה... כי זה לא ככה, לראות סדרות מטופשות וחסרות צל של הגיון כמו "בט", "בנסון", "משפחת וולטון" או "דוק" זה ממש לא מה שהצופה רוצה. כי תאמינו לי אנשים יקרים, שלא תמצאו בעולם משהו יותר טוב ורווחי, מלתת לצופים, לנו, לראות את ג´ורג´ קלוני שוב על המסך הגדול, את ג´וליאנה מרגוליס המקסימה מככבת לצידו... ועוד הרבה יפים וטובים אחרים... זה מה שאנחנו רוצים לראות. ולא משנה כמה תנסו לדחוף לנו בין החורים סדרות מכאן ומכאן שמטרתן להשכיח מאיתנו את הדבר שאנחנו באמת רוצים... זה לא יעזור! חוץ מזה להרבה סדרות שנחשבות לפחות טובות מאי.אר הענקתם שידורים חוזרים... "בנות גילמור" - המעריצים שלה קיבלו את העונה ה - 1 מחדש... "מכושפות" - כנ"ל. אז למה שלא תעשו לנו טובה, ותתנו לנו פשוט את מה שאנחנו רוצים. ואם אין לכם זכויות על הפרקים, תקנו אותם ! אל תשכחו: צריך להשקיע כסף בשביל להרוויח כסף. אי.אר - סידרה גדולה. כל עונה ועונה שלה זכתה לקרדיט מספיק בארה"ב, אל תגרמו לנו להראות שונים ומשונים. ממתי הפסקנו להעריך משהו טוב כשהוא מגיע פעם במליוני שנה? תחשבו על זה. אה, ועוד דבר קטן. אנחנו מתכוונים לכל זה ברצינות. אנחנו רוצים את כל זה ברצינות. ועד שלא נראה שוב הודעה מפתיעה לכל הצופים "אי.אר חוזרת..." בואו נגיד... שכדאי שתקנו המוווווון אספירין... כי אותנו הישראלים לימדו תמיד להלחם על מה שאנחנו רוצים... ורק במשך הזמן תגלו שעקשניים מאיתנו - אין. עם המון אהבה ועם המון הערכה, (את זה עוד נראה) אוהבי אי.אר יהיו באשר יהיו... נו? יפה?

Summer Spirit

New member
תוסיפי למכתב גם...

אם ערוץ שלוש לא עושים שידורים חוזרים מהעונה הראשונה עד לסוף העונה השמינית- אנחנו, מעריצי אי.אר מושבעים (חחח.. כן, בטח) מחרימים את ערוץ שלוש!!! אין א.אר? - אז יש שביתה
!
!|

mya 6

New member
אני אישית..

התחלתי לבכות.. כול כך הרבה פטריוטיות, אומץ, תעוזה, ישירות.. יפה מאוד.. תגדי-את רוצה ללכת למועצת התלמידים אצלנו בבית הספר?? ולנושא אחר.. רותם- הזדעזעתי קשותת רק עכשיו סתמתי לב לדבר הבא: "והמפגש של הפרוייקט הזה הוא בבניין "נוער לנוער" בניין קטן כזה עם ציורים על הקירות די מסריח ת´אמת...." מה זה?!!? נוער לנוער עומלים ועובדים ומתנדבים ומשפצים את הסניף שלהם ואת קוראת לו מסריח?!?!?!? תועבה לשמה!! נעלבתי! קבלי אתר שיחזיר לך את האמונה שלך בסניף:

ERerERotem

New member
תודה חמודוווות !

תודה תודה תודה.... בעיקר לך מעיין.... ידעתי שהמכתב טוב.... לא חשבתי שעד כדי כך... LOve YOu! ונכון! זה השלב הבא, אמנם כבר שלחתי את המכתב. אבל המכתב הבא יהיה שנודיע לערוץ שלוש שהוא מוחרם.... נראה אם הוא יאהב את זה....

Summer Spirit

New member
go rotem go rotm go rotem!!!!

אני מסכימה עם מעיין, מכתב מעולה! אנחנו נראה לערוץ שלוש מאיפה משתין החילזון!

ERerERotem

New member
מעיין....

לפי הפרטים שלך את גרה בחיפה.... ואם את גרה בחיפה ואני בראשון לציון זה אומר שזה לא אותו בניין אפילו... ותאמיני לי - שהבניין הזה מגעיל ת´נשמה... את עוד לא ראית אותו... חחחחח.... זה נראה כמו משהו שעבר כבר מזמן במגרש הגרוטאות.... ולהגיד לך ת´אמת - ששם הוא גם אמור להשאר.... אבל מה לזה ולאי.אר? העיקר שיש אבי וקרטר!
זה העיקר...

Rוית

New member
את יכולה להוסיף גם

שלא יגידו שאין להם כסף, כי בכסף הזה הם קונים סדרות שאפילו בארה"ב לא הצליחו ויש להם רק עונה אחת ("גנבים", "אולי זאת אני") ובמקום למלא את המרקע בתוכניות שיש להן רק עונה אחת (ואלי בצדק), לשם שידורים חוזרים של תוכניות שיש להן הרבה עונות והרבה מעריצים!

../images/Emo12.gif

אממ...... מכתב נחמד. אבל... אם אפשר, יש לי כמה תיקונים... אמממ..... את רוצה שהם יעריכו אותנו, ויחשבו שאנחנו רציניים, אז לא כותבים דברים כמו: "גימגומים עלובים", "אתם לא תצליחו להשתיק אותנו ע"י כך שתכניסו לנו איזה משהו לפה ותיסתמו אותנו... " וכאלה דברים
לפי דעתי לפחות

ERerERotem

New member
פשוט התעצבנתי...

אבל אל תדאגי, אני אקח את זה לתשומת לבי בפעם הבאה. מבטיחה! יהיו עוד המון מכתבים.... ואתם צריכים להגיד לי מה מוצא חן בעינכם כדי שאני אדע מה לשים ומה לא.... ערוץ 3 הולך לשמוע מאיתנו עוד כ"כ הרבה פעמים... אז כדאי שזה יהיה כך שכולם יסכימו עם מה שכתוב.... אבל לדעתי, זה שכתבתי את מה שכתבתי דווקא הראה שאנחנו רציניים, שאנחנו מזמן כבר הפסקנו לשחק בבובות, וזה מראה, לדעתי שאין לנו כוונה לוותר בקרוב. אבל אם את לא אוהבת תוקפנות יתר זה בסדר...
אבל תחשבי על מה שאני אמרתי ומה שכל שאר המגיבים אמרו.... הם צריכים לדעת שאנחנו רצניים, ואף אחד עדיין לא מת מהעלבה פה והעלבה שם....

המממ

New member
אההה... אפשר להגיד משהו?

קודם כל קבלי
על היוזמה. דבר שני, אני הייתי גם מנסחת את זה אחרת. כלומר, ללא השמצות על ערוץ 3, אחרי הכל הם אלה שמחברים אותנו לאינפוזיה שלנו (שהיא אי אר)... קצת ליקוקים לא יזיקו. בטח שלא העלבות ועקיצות. אולי קצת- בטעם טוב. דבר שלישי, אני לא אחרים את ערוץ שלוש, no matter what, בגלל שאני די חיה עליהם. ואני לא הולכת להגיד שאני מחרימה ובעצם לצפות. זה לא רציני. אם את רוצה לכתוב עוד מכתב, אני אשמח לעזור לך ואני בטוחה שעוד חברים פה בפורום יעזרו לנסח מכתב כזה, שערוץ 3 פשוט יהיו חייבים להכנע לנו...
אז אם את מתכוונת לכתוב בזמן הקרוב, תודיעי ותתני זמן לכולנו לראות מה את מתכוונת לכתוב ולהוסיף את אשר על ליבנו. ושוב- כל הכבוד על ההשקעה במכתב ואל תשכחי לספר לנו מה הם עונים לך!!! יומטוב ושקט שיהיה לנו! א

ERerERotem

New member
תגובות:

קודם כל אני שולחת לך
בחזרה.... בתוספת
גדול כן... כנראה שלא כולם הסכימו עם ההשמצות.... אבל בשום פנים ואופן אני לא הולכת ללקק! לא לערוץ שלוש ולא לאף אחד אחר! דבר כמעט אחרון: לא התכוונתי ברצינות להחרים את ערוץ שלוש!!!! מה קרה לחוש ההומור? נראה לך שלערוץ שלוש באמת יהיה אכפת מכמה אנשים מעטים שלא צופים בהם כנגד אלפי אנשים אחרים שכן?? קצת הגיון... תודה על הפירגון.... בפעם הבאה אני אתחשב בכ-ו-ל-ם... ואני אודיע לכם כשאקבל תשובה... דרך אגב - מישהו כאן יודע איך ולאן הם שולחים ת´תשובה... ? אם בכלל.... יום טוב לכולם!

jakecarter

New member
תוספת קטנה..

שישדרו את השידורים החוזרים בשעות נוחות לנוער!!! לא 3 לפנות בוקר.. אםשר אחרי גיא פינס או במקום טרה נוסטרה, שלדעתי אין לה צופים..

~*~gaL

New member
יא, מסכנים ערוץ 3 ../images/Emo8.gif

למרות ש..כן, באמת לא כדאי להשמיץ אותם יותר מדי.. אהבתי את זה: "כי אותנו הישראלים לימדו תמיד להלחם על מה שאנחנו רוצים... ורק במשך הזמן תגלו שעקשניים מאיתנו - אין." YEAH!
וכן.. הם קוראים.. לפחות חלק..

סולסיטה

New member
כל הכבוד לרותם

על כל היוזמה וההשקעה, ואני שוב מבטיחה לתרום את חלקי בפרסום וברעיונות, ולגבי הארגסיביות של המכתב... אני מודה שלא קראתי את כולו (אני מתנצלת מראש, אבל לא החזקתי מעמד) - אבל בהחלט הבנתי את הרוח שלו....... הוא סוחף, ואמיתי, מעניין ומאוד ברור. יפה! נכון, הוא קצת עצבני מדי, אבל אני חושבת שצריך לשלוח אותו - כי הוא מאוד מבהיר את הנקודה, ועושה את זה טוב. אני חושבת שבערוץ 3 לא "ייבהלו" מהמכתב, אבל הוא כן ישפיע עליהם במידה מסויימת- ואל תצפו להשפעה מידית של 100%, כי הם סה"כ חברה שעובדת במטרות כספיות בלבד, ולא יותר מד מעניין אותה רצונות ואהבות של הצופים (אלא אם זה מתורגם לכסף). לדעתי את העצומה עצמה צריך לנסח טיפה יותר ברשמיות ונימוס... משהו בסגנון "אנו, קהל צופי ערוץ 3 הקבועים, פונים אליכם בבקשה אמיתית וכנה להחזרת הסדרה ER לשידורים חוזרים מתחילתה בעת הפגרה שלפני העונה התשיעית...", מפה להמשיך עוד טיפה עם מניעים וכאלה, ולרשום "חתומים להלן" ואת הלינקים להפיץ ברחבי האייסיקיו, הפורומים, החברים וכל מה שעולה על דעתכם. למה? כי בסה"כ אנחנו כותבים לסמכות מסודרת ורשמית.

ERerERotem

New member
יש בעיה קטנטנה...

כמו שכבר הזכירו פה.... אין כ"כ סיכוי שערוץ שלוש גם אם תודה לאל הוא יסכים להחזיר את אי.אר, אין סיכוי שזה יהיה מוקדם יותר מ 2 בלילה בערך.... כי לערוץ שלוש יש שם סדרות רווחיות (מבחינתם) שאי אפשר לדעתם לוותר עליהם.... ובשעות היותר קטנות של הלילה יש סדרות כמו "הבוקר שאחרי" (דפוווווווווווווווווווק) "שכנים שכנים" הפרקים המאוד (מאוד) ישנים.... והסתכלתי בלוח השידורים שלהם ואני לא מוצאת שום דבר שהם יכולים לבטל... בעצם יש דבר אחד.... שזאת סידרה טיפשית משנות השמונים.... (בערך...) אבל הם לא ישימו את זה שם כי זה מוקדם מדי בשביל סידרת דרמה.... (שאותם תמיד תוקעים לקראת הערב\לילה בגלל שלא הרבה אנשים יאהבו לראות אנשים מקיאים דם, פצעים גופניים מזוויעים לאור היום...
מי מבין אותם?) אז אני לא רואה אפשרות אחרת.... תגידו, אולי דרך ערוץ שלוש אפשר לגרום לאי.אר להיות משודר בערוץ אחר? שהוא פחות עמוס...? אני לא יודעת... התחלנו את הפרוייקט הזה עם המון מרץ, לפחות אני, ועכשיו זה נראה כאילו הגענו לדרך ללא מוצא...

שלמונזה

New member
עלה לי רעיון במוחי ../images/Emo62.gif

אני רואה שערוץ 10 נואש לשקם את עצמו ואפילו קנה את השידורים החוזרים של סיינפלד (די נמאס כמה אפשר לצחוק מהם???) אז אולי אולי אולי אם תבקשו יפה הם ישקלו לקנות את העונות הראשונות של אי אר? מה דעתכם?

~*~gaL

New member
אני דווקא לא מתלהבת מהעניין..

אני רוצה את אי. אר. בערוץ *3* ואני לא חושבת שאנחנו צריכים לוותר ככה.

ERerERotem

New member
כן אבל...

לפעמים כדי להשיג מטרה כל שהיא צריך גם להתפשר.... חוץ מזה מה הבעיה? מה אכפת לך אם יהיה כתוב למעלה 3 או 10? חוץ מזה אני רוצה את אי.אר בכל מחיר... ואם אני יודעת ובטוחה שערוץ שלוש לא יכול להרשות לעצמו לבטל שום תוכנית.... (כי יש עוד אנשים אחרים בארץ אתם יודעים... גם להם יש דעות והעדפות) וערוץ 10 כן אז למה לא? העיקר אי.אר! חרוז... ואני לא רוצה להיות בררנית ועקשנית יותר מדי.... ערוץ 10 מספיק לי... למרות שאני לא רוצה להשמע כאילו אני מרימה ידיים! אני לא! אני פשוט רוצה אי.אר לא משנה איפה... ואתם צודקים באמת לערוץ 10 אין משו´ יותר טוב לשים... אבל אתם בטוחים שיש לו תקציב לזה? כי אף אחד לא צופה בערוץ הזה אז מאיפה להם כסף??

למעלה