חחח... לרגע חשבתי שאני בפורום סינרגיה והמבין יבין
N NetaOnline New member 29/4/07 #53 איך? ../images/Emo10.gif 21 הודעות זה הודעה בערך כל יום! איך יש לי קדחת?? זה לא נשמע טוב... טוב אני אשתדל יותר לחודש הבא...
איך? ../images/Emo10.gif 21 הודעות זה הודעה בערך כל יום! איך יש לי קדחת?? זה לא נשמע טוב... טוב אני אשתדל יותר לחודש הבא...
י יובי14 New member 29/4/07 #65 קדחתת.. 17 הודעות.. טוב גם זה משהו לא?! =] אבל תפוז לא שולח לי הודעות.. הוא נתקע באמצע.. (והריצפה עקומה אז המחשב מחליק כל הזמן.. :0) חחח אנסה להישתפרר...
קדחתת.. 17 הודעות.. טוב גם זה משהו לא?! =] אבל תפוז לא שולח לי הודעות.. הוא נתקע באמצע.. (והריצפה עקומה אז המחשב מחליק כל הזמן.. :0) חחח אנסה להישתפרר...
צ צלליות New member 29/4/07 #68 קדחת!!!../images/Emo7.gif טוב בתור חדשה עם מעט מאד זמן זה גם משהו.. אשתפר לחודש הבא! אבל איפה המנהלות??
קדחת!!!../images/Emo7.gif טוב בתור חדשה עם מעט מאד זמן זה גם משהו.. אשתפר לחודש הבא! אבל איפה המנהלות??
L Looking4CoolName New member 29/4/07 #72 צריך להודיע את זה למישהו גבוה ממני? ../images/Emo3.gif *מצחקק בשקט*
T ToryMaster New member 30/4/07 #83 מפחדות? יש לנו את התוצאות, אנחנו יודעות אם נכשלנו או לא, פשוט חושבות שזה לא מתאים להציג את עצמנו שם