והרי החדשות

והרי החדשות

אז אתמול הלכתי לסיים את הבוק לריאות שלי והן עברו בהצטיינות ....יצאנו יפים מכל כיוון.......... הייתי גם בביקורת ....הרופאים מרוצים והבטיחו לא לשלוח אותי יותר לצילומים.... מבחינת הכאבים עדיין קיימים ......במיוחד כשנושמים עמוק.....ומכות חשמל נמרצות (מזכיר צירים) באזור....עצבים שמתעוררים. הרופאים אמרו שיקח כמה חודשים לכאבים עד שירפו ממני....בנתיים בהחלט מרגישה שיפור. אהההההההההההההההההההה הביופסיה חזרה וזה לא אנדו'.......מה שמצאו ליד הריאה....זה מה שקורים לו בשפת הרופאים "בולות" יענו בועיות זעירות שגורמים לכל אדם נורמלי ללא אנדו לקבל נקב בריאה....מש'אומר כרגע זה לשמור לא להתאמץ ...לא להרים כבדים.....ולשמור על צד שמאל (הנקב היה בצד ימין) שבת נפלאה לכולן נשיקות וחיבוקים

זואילי

New member
חדשות טובות!

גם בלי צילום אני יכולה להגיד לך שאת יפהפיה שלי מכל כיוון.... ולגבי ה"בולות" - לפחות אנחנו יודעות עכשיו שאת נורמלית עם אישור מהרופא. שתמשיכי להרגיש שיפור ולא להתאמץ ושהאנדו ילך לעמוד בפינה כי בכל מקרה מגיע לו עונש.

מוזר .......אני נורמלית../images/Emo12.gif

אבל יש אישור רופא וכולנו יודעות שזה מנצח............
אני מחכה עם הריקודים בכל זאת.......עדיין מקבלת מכות חשמל

ליאל ד

New member
חדשות מעולות!!!

אני מאוד שמחה שהבדיקות תקינות ושהריאות יצאו פוטוגניות בצילום!!!!! מקווה שהכאבים יעברו מהר!!!

נעמי 17

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

סוף סוף בידיוק התכוונתי להציק לך ולשמוע מה שלום הביופסיה שנתת למשמרת בבית החולים. אני שמחה עבורך תשמרי על עצמך!!!

הרופא נהנה

להקריא לי את התשובה .........ואת יודעת מזה אומר
בבית .....משתדלת לנוח...יותר מידי גירויים

vered140870

New member
יופי שיצא תקין../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

עכשיו נותר לך לשמור על עצמך! נא לנוח ואפילו להעיז ולהנות מזה......

liatsw1

New member
בשורות טובות../images/Emo141.gif

בס"ד שמחה לשמוע שזה לא אנדו!!! די נמאס לשמוע עליו! שמחה לשמוע שאת מחלימה ומקווה שכמה שיותר מהר. מאחלת לך שתראי כבר סוף לכל הבלאגן הזה.

טשומפי

New member
את יפה את...

אבל את זה ידענו כבר מקודם. שמחה לשמוע שהביקורת הוכתרה בהצלחה. לא להרים כבדים ולא להתאמץ זו המלצה מעולה (אני מאמצת אותה בכל יום בחיי, גם בלי נקב בריאה, חבל שלמורה לספורט בתיכון היו רעיונות אחרים...). כל פעם כשהיתה לי בעיה ואמרו לי שזה לא קשור באנדו' הייתי ממש מופתעת. מה יכול להיות שמשהו קורה והוא לא בגלל האנדו'? לא נראה לי... נראה לי שהרופאים עדיין לא הוכיחו שיש קשר.

כנראה שיש ../images/Emo38.gif

בכל זאת.... בהזדמנות אכתוב על זה .....כרגע אני עם
ישן על יד אחת ומדפיסה ביד אחת ...לא פשןט להדפיס....אז חכי לבקרובבבבבבבבב (שמן החתול ....נרדמה לי היד ..........)

ha1231

New member
חדשות נפלאות זקי../images/Emo24.gif הרבה בריאות

ותמשיכי להזרים אלנו בשורות טובות. אני רוצה לשמוע ממך רק דברים טובים, מלאים אור, שמחה וחיוכים. שולחת אליך הרבה
ומלאן
.

galim29

New member
מלכת היופי את../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מושלמת מכל כיוון וזווית.... בכל מדינה בעולם (ככה אומרים בייחוד בניו זילנד)
ואיזה בשורות נפלאות שזה לא אנדו... סתם החלטת שמשעמם לך בפנוכו וצריכה אקשן בגוף? די, תני קצת שקט מבתי חולים איתך
העיקר שכולם מרוצים.... אוהבת אותך מאוד מתוקה

מלכת יופי ......./images/Emo151.gif

תגידי את מסונוורת מהקרחת ???????????.
ולא לא החלטתי שמשעמם
לי סתם עושה סטאז' ברפואה.
...מועמדת לפרופסורה
גניגולוקית כירורגית אורולוגית וחזה... תמיד אמרתי שמי שרוצה למכור טוב את המקצוע שלו צריך להתנסות בעצמו.......
נשיקות

למעלה