והרי הודעה

א י ל ה

New member
טוב אל"פכול

בוגומותקבוגומותקבוגו, אני חייבת להגיד שהדאגה שלך לשלומי נוגעת ללבי. באמת. ומכיוון שלבי כל כך גדול ורחב, זה גם עושה לי נעים במקומות מוצנעים יותר ועל כך אני מודה. זה לא קורה לי כל יום. ובי"תכול, בקשר לבן התשחורת, גם שם אני מודה. בני תשחורת עושים לי את זה, קפת עדי. ויותר מזה, כמו ההימנעות מקריאת ו/או קריעת עיתונים, אני ממליצה על זה בכל פה לכל הדואגים לי. הדבר דומה למשב רוח רענן בתוך סיר המרק שאנו מצויים בו, לקול המואזין המעורר את הישנים מתנומתם בעיר הקודש, להפתעה שחשים אלו המגלים תולעת בתפוח נגוס. אגב, בוגו, את יודעת מה נורא יותר מלמצוא תולעת בתפוח נגוס?

מה זה עיתונים?

יותר גרוע מלמצוא תולעת בתפוח נגוס זה: א. למצוא תולעת באננס נגוס, כי אננס עולה יותר ב. למצוא תולעת במעי, בעיקר אם הוא שלי ג. למצוא שתי תולעים ולא משנה באיזה פרי ד. שואה ה. נכון שכל התשובות נכונות?

א י ל ה

New member
שיט בוגו

אל תקראי את מה שעניתי לצעיר. כי ככה תדעי שלא קראתי את ההודעה שלך בזמן. אני אנקה לך תיקנים מהביוב. אני ארים לך את הקונדליני. אני אחבר לך את המקלעת לשמש. אוף. 'סתבכתי.

טו לייט רווחים, טו לייט

אבל יש לי חידת הגיון בשבילך: מדוזה אנגליה על ראש האבוקה בתוך המרקע בחולצה הדוקה

קפת

New member
אני יודעת

זה או מיקי חיימוביץ או יונית לוי. תמיד מתבלבלת בין שתיהן.

א י ל ה

New member
נו באמת

חידת היגיון בשבילי זה כמו תורת היחסות בשביל אורלי וינרמן. וחוצמזה, אז עכשיו שכולם יודעים שאת קוראת הארץ ופותרת את תשבצי ההיגיון ההר שושניים או מה שזה לא יהיה שם, אז את שמחה?

כשאתן קרקרתן פה חצי לילה

אני ביליתי ב"דיטה" בת"א, בקומה השניה הממוזגת והפחות מרעישה. אני קצת מתחיל להתבאס מהמטבח שלה, מה לעשות, הכל אותו הדבר. הקינוח הגיע נוזלי לגמרי, כאילו הסורבה עמדה בשמש. אוף

הגיע הזמן, סורבה ממין זכר נשאר

קשיח.

ומה שאני לא ידעתי

שישנם אנשים שמוכנים לאכול סורבה מרצונם החופשי. כאילו, סורבה, כולה מחית פירות בתוספת כמה פרודוקטים שלא הצלחתי לזהות, שהוכנסה להקפאה והתגבשה לגועל צרוף. איומונורא אני אומרת לכם. כן.

למעלה