והרי הודעה

והרי הודעה

שימו לב. יתכן שבימים הקרובים תבחינו בסביבת מגוריכם בתיקנים שרצים בזיג זג ומתנשפים בקולניות. האחריות עלי. רצה המקרה וצנצנת של צ'ילי הודי נפלה מהמדף לתוך הכיור תוך שהיא משחררת אל הביוב כמות נכבדת מתכולתה. מבעד לרשת הסינון יכולתי לשמוע את היצורים דמויי התמר זועקים בכאב ומפליצים נפיחות ששורפות את הרקטומים הזעירים שלהם. כשזה קרה סקינר* נמלט מהמקום בחרדה, כך שניטלה ממני התמיכה המוסרית שאני זקוקה לה כשזה נוגע לרמשים הנידונים. אני מתנצלת מראש אם אתם וחתוליכם תאלצו להיחשף לתמונות קשות. * ביהייהיוריסט בעבר ובן למשפחת החתוליים האשפתיים בהווה.

א י ל ה

New member
לא מספיק

שאת מגדלת תיקני מחמד, את גם קוראת להם בשמות של תיאורטיקנים מכובדים?! איכסה ימגילה!

אזעקת הבנת הנרא

רווחים, עלייך לא הייתי מאמינה. קראי שוב היטב את ההודעה ואמרי לצופים - איזו חיה הוא סקינר? (רמז: יש לו מקסימום ארבע רגליים)

א י ל ה

New member
ק

זה בשבילך, בוגו. כי אני רואה שחסר לך וכזאת אני, נותנת ברוחב לב. ולגופו של עניין, העובדה שלחתול שלך קוראים סקינר לא מונעת גם מהתיקן להיקרא כך. אל תנסי להכחיש ולהסתתר מאחורי פסבדו-עובדות מגוחכות. תגדלי את התיקנים שלך בחזה זקוף וראש מורם, כמו גבר אמיתי!

קפת

New member
ק זו אני

וזהו, שסקינר, וכאן אני חושפת עובדה מוכחת שאין להתפשר עליה, היא נקבה. התעקשותה של מותקבוגו להתעלם מג'נדרה של החתולה (במלרע, כמובן) היא סוג של אפליה על רקע מיני. בוגו, הזונה ההוליסטית, היא בעצם שובניסטית מהסוג הנחות ביותר. כזה שמשפיל ומחפיץ נקבות. אם זה היה תלוי בבוגו, היא היתה מפשיטה את סקינר ומצלמת אותה ניצבת בעירום מלא על גג המכונית, כמן פרודיה על פרסומות בשנות הששים משולבת במחווה אירונה למחזה הנודע של טנסי וויליאמס "חתולה על גג פח לוהט".

שוב מכפישים את שמי

זה שלסקינר אים צמד אשכים שמתנודנדים עם כל משב רוח עדיין לא אומר שהוא נקבה. ואם אני ארצה לצלם אותו ערום על הגג של המכונית זה יהיה רק אחרי שימלאו לו 18 ובהסכמתו המלאה.

אמאשלי אמרה לי

לא לקחת ק-ים מאנשים עם רווחים. אבל אולי פרוטו ירצה, לדעתי חסרות לו כמה אותיות.

א י ל ה

New member
תודה, אבל במקרה של פרוטו

פתאום מתעוררים לחיים שלטים מאירי עיניים שמזהירים* "בלאק הול אלרט", כי שם יש מצב שאם יתנו לו אות אחת, הוא ישאב את כל האלפבית, כולל סימני פיסוק, כאילו היה שחקן הישרדות ביומו ה-30 שהרגע גבר על מתחריו בתחרות יזומה ומעוותת וזכה בהמבורגר נוטף שמן וצ'יפס משלשום, עד כדי כך גדול החסר. אכן, תמונות קשות. * תרתי משמע

א י ל ה

New member
הידעת

כי ; בעודפי יצוא הוא ף? כמה ףףףף-ים כבר בנאדם יכול לצרוך???

ואת יוצרת אינפלציה ברווחים.

אמרתי לך משו על זה? לא. ואני מציע לך הצעה ידידותית, או לפחות לא עויינת, או לפחות הצעה. זה גם משהו בימינו; לא להקשיב לבוגונביליה. היא סתם בקריז בגלל שאיברהים לא היה השבוע.

א י ל ה

New member
איברהים

זה התיקן החבר של סקינר? אני חושבת שאני מזהה אותו לפי הרקטום הזעיר השרוף שלו, שעולה ממנו ניחוח הצ'ילי ההודי. ואני אימא שלי אמרה לי לא להקשיב להצעות מזרים. אלא אם הם מציעים לי שוקולד וזה כבר משנה את כל התמונה.

זה דפקא צ'ילי מיצרי(במילעיל).

אמא שלך לא מבינה גדולה בתמונות, אה. מדובר פה בתמונה, אחת החשובות בזרם הפרוטואיסטי. זה נדיר זה.

אילה עם רווחים

הדיאלוגים שלך עם בן התשחורת המחוטט ונטול העיצורים ארוכים להדאיג. אני דואגת. יש פה מישהו שעושה תרופות הומיאופתיות מעיצורים גרוניים. רוצה שאני אביא לך?

קפת

New member
ילדים, היזהרו מהומיאופתים

ולא בגלל שנורא מתבקש להגיד שהם פסיכופאתים, חלק מהם בטח כאלה אבל לא זה העניין. פשוט, בפעם האחרונה שלסבתא היה התקף מיגרנה היא השתמשה ברמדי הומיאופתי. מאז היא משותקת בפלג גופה האמצעי.

קפת

New member
את יכולה לתאר לעצמך

מה זה לשרוד את כל החיים רק כדי לגלות שבגיל 83 את לא מרגישה כלום כשאת מחטט לעצמך בקורקבן? אגב, את יודעת מה יותר נורא מאשר לא להרגיש כלום כשאת מחטט לעצמך בקורקבן? לא, זה לא השואה.

למעלה