והקישור...
ט ט ו ר ה New member 20/11/02 #2 היי אוקה... 2 דברים.... אחד......כבר נדמה לי ששמת את הלינק הזה פה שני..... את לא חייבת לפתוח שרשור חדש, יכולת לשייך את זה להודעה אחת לפני זה, שאת כתבת...זה סתם מוריד את כל ההודעות למטה.. שווה לנסות. ערב טוב
היי אוקה... 2 דברים.... אחד......כבר נדמה לי ששמת את הלינק הזה פה שני..... את לא חייבת לפתוח שרשור חדש, יכולת לשייך את זה להודעה אחת לפני זה, שאת כתבת...זה סתם מוריד את כל ההודעות למטה.. שווה לנסות. ערב טוב
א אוקה New member 20/11/02 #3 ../images/Emo26.gifטורה כן אני יודעת לשרשר אבל מידי פעם אני שוכחת ובהודעה הקודמת שכחתי לשים את הקישור
../images/Emo26.gifטורה כן אני יודעת לשרשר אבל מידי פעם אני שוכחת ובהודעה הקודמת שכחתי לשים את הקישור
O one caress New member 20/11/02 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif All you need is love All you need is love All you need is love LOVE IS ALL YOU NEED
../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif All you need is love All you need is love All you need is love LOVE IS ALL YOU NEED
O one caress New member 20/11/02 #6 בונבון../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif
T turrican New member 21/11/02 #7 great to see you again קיבלתי את המסר -תודה. וצודקת - All you need is Love כמה פשוט ככה נכון.. וחושבים על זה כמה בעיות יכולנו לפתור עם המשפט הזה..אהה?!
great to see you again קיבלתי את המסר -תודה. וצודקת - All you need is Love כמה פשוט ככה נכון.. וחושבים על זה כמה בעיות יכולנו לפתור עם המשפט הזה..אהה?!