והקהל משתגע

Woodstock99

New member
והקהל משתגע ../images/Emo66.gif

מה הדברים הקבועים שגורמים לקהל להתחיל לצרוח ולהשתולל בהופעות של אלאניס? אני מצליחה לחשוב על כמה כרגע, למרות שיש עוד המון השקט ב AIRW אחרי here, can you handle this (אחת הסיבות העיקריות שאני כ"כ אוהבת לשמוע אותו בלייב!) שהיא שרה meeting his beautiful...husband באיירוניק מחליפה listner ל listners (בהקדשה לקהל) ב HOF אז מה עוד

AlanisJunkie

New member
אצלי גם כל קטעי המפוחית

והחליל בTIWBG מרגשים במיוחד. הסוף של Thank u. ההתחלה של These r the thoughts. בעבר - ההשתוללות על במה עם השיער, "סביבון" אנושי, זה היה מדהים וחבל שהיא הפסיקה.

Jagged chaos

New member
........................

ה-crying ב-perfect. ב-96 אחרי שאלאניס היתה שרה את הפזמון בשקט של forgiven היו נכנסות גיטרות דיסטורשן שקהל היה צורח מהן.. אחרי כל פעם באקסטזה שלה ב-you learn שב-96 היא היתה מבצעת אחרי you learn את we will rock you ב-mary jane אחרי שהיא היתה שרה keep dryyyyyy עשרים שניות בלי לקחת אוויר
Baba בשקט שאחרי ה-bow to kiss you feet one אחרי שהיא היתה שרה ועולה גם הרגיסטר ב-you mean we actucally are all o-w-aneeee' ב-your congratulations באוטרו שהיא צועקת ובשירים האחרונים הקהל לא ממש מתלהב מכלום

a 90s Noah

New member
איזה יופי אייתתי את זה ../images/Emo3.gif D*

גם אני יכול לשלוח לך אם אתה עוד צריך...

וואי אתה מה זה צודק

גירסא ממש ממש ממש יפה לשיר הזה ... הכל הכל עושה את זה מושלם, האורות, התזמורת, התזוזות של התזמורת, הכינורות, העשן בסוף, הפסנתר, המנצח, אלאניס כמובן, בעיקר איך שהיא שרה, כי בדוגרי היא נראית מה זה דיסלקטית בשיר הזה, איך שהיא מזיז את הגוף והפה ועושה פרצוף כזה כועס עם הפנים, אבל זה מראה שהיא מרגישה את השיר ולא סתם ... קיצר .. .אהבתי. וחפרתי. לא נורא.

a 90s Noah

New member
חח כן עם הידיים, היא באמת נראת מוזר

אבל כמו שאמרת היא מרגישה את השיר...אחת ההופעות האהובות עלי. ואלה שרוקדות ממש מוכשרות..זאת עם הגופיה הלבנה לוקחת את כולן

נצל"ש בערך

מצאתי עכשיו קטע מהתוכנית של קארסון דיילי של אלאניס שרה את your house ואשכרה טועה במילים ... אני לא טועה במילים ... בקיצור, זה נורא מביך כי כל הקהל סותם! ושקט, לא מוזיקה לא כלום (כמו שאתם יודעים your house) ואז היא שרה "i walked.. took off my cloth" (או איך שלא מאייתים את זה .. הנקודה שלי ... זה סתם היה מגניב כזה, שזה אצלי במחשב ועד עכשיו לא ראיתי

Jagged chaos

New member
יש לה מלא טעויות ../images/Emo3.gif

סתם כמה שעולות לי לראש עכשיו.... hand in my pocket בניו אורלינס 1996, אלאניס תמיד היתה פותחת את השיר עם אינטרו מפוחית. בהופעה הזאת, לא רק שזה לא היה, היא ביצעה את השיר בסדר ההזוי הזה בית שלישי (
, ככה זה התחיל i'm free but i'm focoused) לא תגידו אז שהיא שרה את הבית הראשון במקום השלישי אז - היא שרה פשוט את הבית השלישי פעמיים. ב-you learn מאותה הופעה, זה הלך ככה==>> בית ראשון פזמון 1 +פזמון שני (you grieve..) וזהו
בלי בית שני, שלישי, מעבר...
ביצוע של i was hoping שאלאניס צוחקת באמצע איירוניק שהפסיק באמצע וחזר בהופעה בארץ למשל בראשון לציון, היא שרה פעמיים את what wouldn't give ... ולא שרה את הפזמון השלישי...

למעלה