והפרק של היום

Nogmor

New member
והפרק של היום

היה ממש חמוד. תפור על קרטר. קצת פסיכוזה, קצת מד"ב, והרבה תוכן רגשי. אין, סדרה של מופת.

../images/Emo58.gif הפרק...../images/Emo58.gif

באטלנטיס יש פרק שמאוד דומה לזה Grace Under Pressure גם כאן יש גרייס. כאילו באו להדגיש: "מיחזרנו". רק עם רודני, גם שם הייתה בועה, וענייני אהבה. ושם היה מצחיק, ממש מצחיק, הוא תותח. לגבי הפרק היום, הוא נחמד אבל לא חושב שהוא מענין במיוחד, מן אתנחתא למפיקים.

Chelnak

New member
סקובי הסב את תשומת לבי לפרט מענין:

בכתוביות בערבית, קראו לפרק הזה "נעמה"...

מ א ג ר ט

New member
שוב ושוב

יש פרקים שהם פוקוס על דמות אחת. בלבד. עוד היה קצת דניאל, טילק וג'ק, אבל עוד פרק רק על סם ואני מתחרפנת. (כבר היו 2 כאלה)

Chelnak

New member
אז אולי לא כדאי שתצפי בפרק שישודר

בעוד שבועיים. וגם לא בזה שאחריו.

aerynsun

New member
אני אהבתי את הפרק

סוף כל סוף רואים את סם נשברת ויוצאת קצת מהמרובעות שלה. בנוגע לפרקי סם בהעונה השביעית. לדעתי התמקדו יותר מדי בסם. המון פרקים עליה...

subatoi

New member
את ההתחלה של הפרק לא ראיתי היום,

אז אני לא יכול לומר שממש התחברתי אליו, ולא יכול לומר אם בצפיה שנייה הוא פחות הזוי ויותר נורמלי. אבל החלק שראיתי היה די בסדר

ilovenewyork

New member
פרק מעולה

ולא אכפת לי מה הפרק דיבר על היחסים של סמנתה על מה שהיא מונעת מעצמה בגלל התפקיד כן ירבו ( בעונה העשירית אני מתכוון - כי את כל השאר ראיתי :)

neboris

New member
פרקרטר

סוף סוף יש פרק של סאם. ז"א היו כבר פרקים של טיאלק, ג'ק והמון פרקים של דניאל (כנראה שהמפיקים סומכים עליו כעל שחקן להחזיק פרק שלם) והנה הגיע פרק של קרטר (פרקרטר בקיצור). היא באמת הראתה שהיא שחקנית טובה ויכולה לעמוד במשימה של להיות במוקד של פרק שלם. קצת הפריע לי הניחוח הסטארטרקי של הפרק (Raising shields וכו') וזה לא שאני לא אוהב סטארטרק. פשוט התרגלתי שבעולם סטארגייט הטכנולוגיה היא לא עתידנית במיוחד. בסך הכל, אהבתי את הפרק יותר כשראיתי אותו בפעם הראשונה, אך עדיין אני חושב שזה פרק טוב מאוד.

סלמאק

New member
וואי, הוצאת לי את המילים מהפה...

אני אישית לא ממש אהבתי את הפרק, ואחת הסיבות לכך היא שהוא באמת נראה יותר מדי 'מנותק מהקרקע' תרתי משמע. כל הפרק התרחש על סיפון הפרומיתיאוס (מלבד סצנה או שתיים בודדות). ואני לא ממש חסיד של הסגנון הזה... מה שדווקא כן די אהבתי זה העובדה שהפרק די הזכיר לי פרק אחד מהסדרה שמאוד אהבתי לצפות בה כששודרה בערוץ 2, the Outer Limits: בפרק (שאין לי מושג מה שמו) צוותה של ספינת חלל נתקע במאין "בועת חלל" ללא יכולת לצאת ממנה ולא משנה באיזה כיוון או מהירות הם היו טסים, הם תמיד הגיעו חזרה לאותה נקודה. שם הם נתקלים בספינה שמוצאה גם הוא מכדה"א שנעלמה לפני שנים. ובעוד ספינת חייזרים. מה שמוזר הוא שגם שם הם מתחילים לראות חזיונות, גם של אנשי הצוות מהספינה השניה וגם של החייזרים מהספינה השלישית. מתברר שכל אנשי הצוות והחייזרים מתו בחלוף הזמן ואפילו הנשמות שלהם לא הצליחו לצאת מן הבועה הזאת. החזיונות היו בעצם אמיתיים, אלה היו הנשמות של המתים. היו עוד כמה סממנים שהיו די דומים לפרק, אבל אני לא ממש זוכר את כולם כרגע...

subatoi

New member
אם לא רוצים להיות כמו מב"כ

לא צריך לטוס בחלליות
וברצינות - מרגע שהם עזבו את השערים שהיו ייחודיים לס"ג, ועברו להשתמש בחלליות, אין ברירה. יהיו קטעים שמזכירים מב"כ (או כל סדרת חלליות אחרת. למב"כ אין בעלות על החלליות. עדיין
)

ilovenewyork

New member
סליחה ?

"פשוט התרגלתי שבעולם סטארגייט הטכנולוגיה היא לא עתידנית במיוחד" שערים שמשגרים אנשים וחפצים וחייזרים לכל מקום בגלקסיה ואפילו מעבר ? קדמונים בעל ידע אינסופי וטכנולוגיה מהממת ? ת'ור ? ג'ק ? דניאל ? טכנולוגיה לא עתידנית במיוחד ?

nzkiwi

New member
הטכנולוגיה לא עתידנית, אפילו עתיקה!

נראה לי שמה שבוריס התכוון זה שמדובר על חייזרים, חלליות וטכנולוגיה לא אומר שהדברים האלה צריכים להיות בהכרח עתידנים. בסטארגייט מדובר על הזמן שלנו פחות או יותר ורוב הטכנולוגיה לא חדשה בכלל, אפילו שהיא לא היתה שבימוש על ידי בני אדם מכור הארץ. במב"כ מדובר על שימוש בטכנולוגיה ע"י בני אדם מכדור הארץ בשנים יותר מתקדמות ולכן הטכנולוגיה שם עתידנית.

ilovenewyork

New member
מממ

אבל זה ברור שזה לא כביכול "עתידני" הסדרה מתרחשת בשנים שלנו ואילו מסע בין כוכבים מתרחשת ב2892 או משהו כזה

subatoi

New member
הבעיה היא

שכשמסעות בזמן מעורבים, אין דבר כזה "פעם אחרונה"...

למעלה