והפרחים לצה"ל

והפרחים לצה"ל../images/Emo39.gif

מספר תודות למספר אנשים מיוחדים: לבת-אורן על ההפקה המדהימה של הערב, על תיאום של כל הפרטים עד לקטנים ביותר, על סידור המקום ועל שעות רבות של הקשבה לכל הנידנודים שלי. לאורית36 שבלעדיה פינת הקפה בטח לא היתה נראית כמו שנראתה, על כל ההתרוצצויות, על כל הקניות ועל כך שאם היא לא היתה קיימת היה צריך להמציא אותה. למייקי האיש הבאמת יפה על הארגז ה ע נ ק י של החטיפים. לת29 על התותים שטעמם טעם גן עדן, ועל העזרה בסידור המקום. לדיסוננס על האתר המדהים של המסיבה ועל היחצון. ואחרון אחרון חביב, לעופר הברמן עם הכסקט, על חויה מדהימה שהענקת להרבה מאוד אנשים ששגעת (בעיקר לבעלי), על ערב מדהים של צחוקים ועל כך שהסכמת למה שביקשנו. ותודה אחרונה לכל החברים שהגיעו, נהנו, רקדו, אכלו ושתו וידעו להגיד בסוף את המילה הטובה. אני רוצה לציין כי כל האנשים שהוזכרו למעלה שעשו ככל יכולתם על מנת שהערב יצליח, עשו זאת בהתנדבות וללא כל תמורה מלבד המילה הטובה שלכם. תודה לכולם ליהי

Cגל

New member
ומה איתי???../images/Emo46.gif

גמני צריכה פרחים לשבת!!! ואין תודה שלא הגעתי???? אוףףף איתך! Cגל (שמחה שנהניתם...)

דיאבולו

New member
ליהי לא יפה

אני חושב שלאדם הכי חשוב מיבחינתך לא הודת על גבי המסך וזה בעלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך מהר מאוד להגיב תיפקד כמו ענק גדול אחלה

דיאבולו

New member
בלי שום קשר לתגובה בראשונה ../images/Emo25.gif

הערב היה מקסים מהנה וכל מילה סתם תפריע את אהית חתיכה מאוד(מענין בהמלצתו של מי?
) ובקיצור הכל הכל טוב נהנתי המון המוןןןןןן שווה כל שקל תודה על הערב הנפלא המון נשיקות

לכל המארגנים של המסיבה אתמול..../images/Emo39.gif

תודה רבה רבה!!!..... היה אחלה, מאד נהננו, היה שווה בהחלט לעשות את הדרך מהצפון.......... עם כל הלב מודה לכולכם, ליהי, דיסו בת-אורן, אורית וכל מי שהיה לו יד במסיבה. מקווה מאד שהמסיבה הבאה תהיה בצפון ואוכל גם לתת מעצמי לעזור בכיף. אז שוב תודה .... יונית.

למעלה