והפעם...

והפעם...

בפעם הקודמת שאלתי אותכם מה אתם מוצאים בכל דמות אבל עכשיו יש לי שאלה אחרת: מה אתם שונאים בה ולא אני לא מבקשת רשימה ארוכה כמו בפעם הקודמת אני רוצה שכל אחד ירשום מה הוא שונא בדמות ה עליו!!! אז כמו בפעם הקודמת אני אתחיל: בת: אבוני- אני שונאת את אבוני שהיא טובה ולמרות שזה מוזר אז "לא זו לא טעות אחי זו המציאות". כן שאבוני טובה היא כאילו לא אבוני אז למרות שזה קורא ממש מעט זה הורס אותה! בן: ראם- הדמות האהבוה עלי מהבנים ומה לעשות אפשר לומר ששאני שונאת ואוהבת את כולו (מוזר לא) אז זהו להפעם תגיבו

SwEEt T

New member
אני...

בת: סלין- מה לעזאזל פריד מוצא בה? בן: ברי- יותר מידי טוב וטהור וכולם מאוהבות בו תסלחי לי נועה וגם גיתית אני גם לא חושבת שהוא נראה טוב

../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif../images/Emo96.gif

*בולמת את עצמי כ"כ כ"כ כ"כ חזק שזה כואבבבבבבב*
אררררררר

2 Mיכל

New member
אוקיי...../images/Emo42.gif

בת: טרודי: כשהיא הייתה עם פטסי כל הזמן היא עיצבנה אותי
. היא ניצלה את התמימות של ילדה קטנה וחמודה
בן: ג'ק: לא אוהבת את הקנאות שבו
... כשהוא כל הזמן רב עם דאל כי הוא חשב שהוא התחיל עם אלי. תראו משהו חמוד

קרןjack

New member
הנה:../images/Emo42.gif../images/Emo104.gif

ראם- הוא מן רשע, אבל אני דיי אוהבת את הרשעות שלו. הוא פשוט מטורף, הוא ממש הפחיד את אבוני כשהוא ירה במישהו בלייזר, יש לו רעיונות מטורפים והשיטות שלו הם גם לא בדיוק שפויות. הוא ממש גאון עם ראש קרימינלי, אבל הרוע שלו הוא נחמד. אפשר להגיד שאני לא ממש מספטת את ראם, אבל אי אפשר לשנוא אותו. הוא גם קצת מפחיד.......חחח....... טרודי- בתור האם הגדולה ממש תיעבתי אותה. איך היא יכלה לעשות לחבריה דבר כזה!?! לשבט שהם משפחתה!?! לבגוד בהם ככה, לשקר, לנסות לגרור את פטסי, ולהמשיך ללא לב גם אחרי הכיבוש ולנהוג בהם כמו עבדים. שתיתבייש לה. אבל המשחק של טוני מעולה.

מיוני

New member
תוריייי../images/Emo107.gif

טוב ננסה אהם בת- [URL='target=_blank']קלואי[/URL] טוב אין מה לדבר בעונות הראשונות אי אפשר לא לאהוב את [URL='target=_blank']קלואי[/URL] שלנו אבל בעונה ארבע היא מה זה מגעילה!! גועל נפש פשוט כמעט אכלתי לה אוזן !! ואני בעלת שליטה עצמית אבוני- כמו שמריל (שאני לא יודעת את שמה) אמרה שהיא נחמדה זה לא היא!למרות שאהבתי שהיא בכתה על כתפה של סיווה! בן- גיי- הוא פשוט מעצבן! הוא מכוער (בורחת מעדר של אנשים) והוא מגעיל לאבוני

2 Mיכל

New member
../images/Emo2.gifג'יי../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gifמכוער../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif

shiran lee

New member
אני אומרת ככה....

לקס- חבל שהוא טיפש וכעסן כזה....שיחייך יותר ושיצחק אבל לא מבדיחה על מישהו. אמבר- שתשתחרר קצת, לא חייבים להיות כל כך טובים כל הזמן, כמו אז...בעונה הראשונה שהיא לא הלכה עם סשה בסוף...חבל. למרות שאם היא הייתה הולכת איתו היא לא הייתה בסידרה יותר וזה היה חבל

angel88

New member
ועכשיו תורייי../images/Emo54.gif

דמויות שאני שונאת... בעיקרון - אני
את כולם... אבל ב-ר-ו-ר שיש כמה שאני שונאת! קיי... מהבנות - זה ממש קל - סלין - מה לעזאזל כולם מוצאים בה? חוצמזה, היא ממש לא החלטית ומוזרה, ואני פשוט שונאת אותה... היא התנשקה עם בריי, היתה עם פרייד, לקס ניסה לאנוס אותה מתישהו, והתחתנה (טוב, זה כן לרמה שלה) עם ריאן... Bitch! דמות שאני שונאת - דאל
בעעעע... (להקיא עכשיו או אחרכך?) היה דלוק על טרודי בימים הגרועים שלה, חשב שאלי תידלק עליו (למה היא צריכה אותו? יש לה את ג'קוש...) והוא פשוט מכוער! כשהוא מת, אני הייתי שמחה
ורק שתבינו אם מי יש לכם עסק - כשאמבר וזאנדרוש מתו בעונה הראשונה, אני ממש ממש
זהו, נראה לי אה... כן זהו (אני מתנצלת בשמי, אני לא החלטית יותר מדי...) אה, מחר ביצפר!!!!!!!!! לא!!!!!!

shiran lee

New member
פעם גם אני שנאתי את דאל אבל....

אחרי שראיתי את העונה הראשונה חשבתי שהוא חמוד, לא במראה- באופי. ואז היה לי עצוב שהוא מת.

../images/Emo5.gifטלי ../images/Emo66.gif

סתם ילדה קטנה ומעצבנת שאני לא רואה תועלת לקיומה בסדרה.

הוא מגעל ../images/Emo66.gif

במיוחד הקטע עם מסטיק המזל שלו. עוד שנייה הקאתי כשהוא הוציא את המסטיק מהפה.

SwEEt T

New member
איכס

כן הוא בהחלט מגעיל אני יכולה לצרף רשימה של דמויות שאני שונאת אבל משום מה יש לי הרגשה שזה לא יגמר

למעלה