והפעם, רשמית, חזרתיי

והפעם, רשמית, חזרתיי

רוצים לדעת למה הלכתי? בעע זה לא נעים להגיד.. אני יגיד אבל, כי זה חשוב: אני קראתי פה ה=כ=ל כל הזמן אבל לא הגבתי. הרגשתי שפאדיחות לי להיות חלק מהפורום הזה בגלל הריבים והחסימות. אני לא יודעת מה להגיד זו הסיבה שאני כבר לא נמצאת פה אבל אולי עכשיו אחרי החסימה זה יעזור ואם לא אז יניבה יחסום ו..אממ זהו נראלי... התגעגעתי המונים המונים המונים המונים!! אוהבת אתכם ובמיוחד את: דיקוש יניבה אסי חנה (חחח זוכרת?) ליאתי (אהם אהם חיקוי של מאיה) נאווש (שהיא היחידה שהייתי איתה בקשר) טלולה (קוקית, למרות הריב) ווואו יש עוד מלא...בעע כמה?? אה יסמיני ואביבי... נראלי יש עוד אני כבר לא יודעת.. בעע כמה חדשים!! יעע אורלילה מה קורה מתוקה התגגתייי אה והמסנג'ר שלי נדפק אז מי שרוצה מוזמן להכנס לאייסי: 223501865

כנסי דניאל

את יודעת שגם לי לא ממש נעים להיות בפורום אבל אני אוהבת אותו ושתידעי אני כרגע גם בפורום הראל מויאל אבל גם של מאיה ובפורום שלו אין ריבים כל דבר הם מונעים ואין שם ויכוחים וממש כיף שם!!!! הייתי רוצה שכולנו כל מי שעושה את הריבים כולל אותי אני ישתפרתי ביגלל!?!?!??! ש... שלקלחתי דוגמה טובה מי הם יש לנו חסומה חדשה נוי שלום הלינק שלה: נוי ה2ו2ה אין לי מושג למה אבל אני חושבת זה מגיע לה!! סורי שאני אומרת את זה!!

דיקלה, הנה התחלה של ריב

תפסיקו כבר, לקרוא לה שלומה, לרדת עליה, לריב איתה, להגיד שמגיע לה. תפסיקו כי הנה עוד ריב עומד להתחיל. אז לא. אני יעצור אותו עכשיו. נוי בבקשה אל תגיבי להודעה של דיקלה וגם לא ספיר ומלודי ולא אף אחד. כשיניב יקרא את ההודעה שאני כותבת עכשיו, אני מבקשת מכל לשון של בקשה, שתמחק את ההודעה שאני כותבת ואת ההודעה של דיקלה, שמעליי. דיקלה, אם את רוצה להגיב לי את יכולה להגיב שוב כי ההודעה שלמעלה תמחק, בעזרת יניב ובעזרת ההודעה הזאת, שאני כותבת.

סליחה?!?!???!?? כנסי

אני קראתי לה שלומה????????????? קראתי לה נוי שלום הלינק נוי ה2ו2ה מה את מאשימה אותי מה למה כל הזמן אני צריכה ליכנס לזה חבל שהגבתי ואני בזמן הקרוב את הפורום אני מצטערת!!

דנדי אהובה שלי..../images/Emo99.gif

סופסוף נהייה לך אומץ... אז הנה לכם
תסתכלו,לא מספיק שאתם נחסמים, משתמשים כבר מתפדחים להגיע לפורום... זה מה שאתם רוצים שיהיה מהפורום??? לא נכון,אז תפסיקו כבר עם הריבים המטופשים האלו ובמיוחד הרשימה השחורה:
ספיפוש-עם כל זה שאני מתה עלייך...
דיק'וש-כנ"ל אליי'ך...
נוי'וש-כנ"ל אליי'ך.. קחו זאת לתשומת לבכן...
נאוו'ש
נ.ב דניאל,תתחילי לעבוד על הקניון **אהמ** **אהמ** את יודעת על מה אני מדברת...

נאאוש אהובתי ../images/Emo99.gif

את צודקת בהודעה שלך, כל כך צודקת. אגב, אני עובדת המון על הקניון בובה. אבל אני יעבוד עוד... בעע זה מעצבן אבל, יש תוצאה ומתחילים לראות אותה!! מווואה אהובתיי

ברוכה השווה מאמי !!!! שמחה שחזרת!

מה קורהה וואי כמה זמן לא היית פהה אהה?!? גמני מתה עלייך נשמה ולא להיעלם ככה לתקופות חח שיהיה לך שבת שלוםם !! מואהה!!!

חחח ליאתי מתה עלייךךך

יעעע גם אני התגעגעתיייייי ואם לא ימשיכו הריבים אני מבטיחה שאני לא אעלם לתקופות.... כי כי כי.. זה קשה
אני אוהבת אתכם!!1 יעעע מאמי שבת שלום גם לך אהם אהם מתה עלייך יפתייייייי

דיקלה? איזה?

אני אקח איתה שיחה ברצון למעלה יש את מספר האייסי היא מוזמנת להכנס. אגב, אני ביקשתי סליחה אבל..טוב לא משנה תכנסי לאייסי שלי ונדבר כבר

אז היא מוזמנת להכנס אליי

לאייסי ונדבר, אגב, תכנסי גם את לאייסי שלי אני חושבת שאנחנו צריכות לדבר. ואני לא יגיב יותר לא בא לי על ריבים אם מישהי רוצה לדבר שתכנס לאייסי שלי ואם לא אז לא

הדרררררררר

בטח שהתגעגעתי אלייך!!!!!!!!!!!!!!! מה עובר עלייך???????????!!!!!!! הרגשתי ששכחתי מישהו!!! את יודעת שאני אוהבת אותך המון המון!!!!!! מוווווווואהה

k a b o o k

New member
כל כך התגעגעתי אלייך../images/Emo99.gif

אין לך מושג עד כמה נשמה שלי
תתחברי למסן.. ואני אדבר איתך

למעלה