והפעם רישום

miro007

New member
והפעם רישום

עוד פעם אני מתנצל על הצילום הגרוע

חבל על המאפרה

היא לא צריכה להיות בציור, לפניי שהתסכלתי על המאפרה הייתי בטוח שזה מין ציור סוריאליסטי שכזה אבל כשראיתי את המאפרה הבנתי שזה בעצם כל מיני פיצ´יפקעס קטנים ששמים על מדפים.

SC

New member
כמה חבל מה שהצילום עושה לעבודות

שלנו. שוב גם כאן יש בעיות פרופורציה, סה"כ הרישום הוא בסדר למרות שקשה לי ממש לראות את האיכויות שלו בגלל הצילום. אם אניח בצד לרגע את הקטע של הרישום, הרעיון עצמו נחמד מאוד, איש שעשוי מרכיבים שונים מנגנן לו בסלון ביתו או על במה...נחמד

דווקא אהבתי את המאפרה

היא שהכניסה אות לפוקוס בציור. איך שהתכלתי לא הבנתי כמעט כלום וכשקלטתי את המאפרה התחלתי להבין יותר מה קורה שם, ואז גם ראיתי כורסה, מדף-שולחן-שידה כזה והנגן צ´לו (זה תהליך שלקח כמה שניות מעטות). ככה הבהר לי הרישום מהפרטיןם הברורים לפחות ברורים.בסה"F אהבתי מאוד אותו.
בראבו.

miro007

New member
תגיד על מה אתה מדבר

בציור קיבלתי את הביקורת שלכה במיוחד שאני יודע שמהצילום זה הרושם שמקבלים וכול הכבוד על החדות עין (ואני בטוח שבמציאות הייתה מדבר אחרת ). אבל ברישום הזה לדבר על פרופורציות , הפעם נפלתה וגילתה שאין לכה מושג ברישום אלא אתה מנסה להיות חכמולוג . אז חמוד אני לא כמו הסטודנטית החמודה והעצבנית, ואני לא ירשום שאני למדתי 5 שנים "בקופר יוניון" שאני לא למדתי שם. אבל בו נגיד שני קצת מבין ברישום וציור , וגם אוהב לקבל ביקורות ולא רק חיוביות וגם לא רק מאנשים שהעיסוק הראשי בחיים שלהם זה רק ציור. אבל אני לא אוהב לקבל ביקורות מחכמולוגים שעושים צחוק מעצמם. אז לפעם הבא . יש מבין.

SC

New member
החכם לא יגיד והטיפש לא ידע

אין לי כוונה להתווכח איתך כאן על דפי הפורום אבל אומר לך שוב, הציור שלך עקום עקום עקום ומי שאמר לך אחרת לא יודע על מה הוא מדבר. תשאיר לרגע את הגאווה שלך בצד ותסתכל עד כמה המאפרה עקומה, בוא לא נזכיר את הקוביה ואת המשטח עליו יושבים כל האובייקטים. אם המאפרה שלך עגולה, ורצית שתהיה עגולה, אז לא הצלחת ואם תסתכל שוב על הפינה הימנית תראה מה הבעיתיות. אתה יכול לחשוב עלי מה שתרצה אבל ביקורת אתה לא יודע לקבל. תמשיך להשלות את עצמך. דבר אחרון, כשתגיע לקרסוליים של יעל תדבר

אין לך דרך ארץ

ואתה יפוס גאוותן שלא יודע ביקורת. SC צודק כשהוא אומר שהציור עקום ואם תניח את הגאווה בצד תוכל לראות שאתה וציור לפחות בשלב הזה לא הולכים ממש ביחד... דרך החיים שלך היא לפגוע במטרה להגן על עצמך- אבל אם לא תהיה מוכן לקבל ביקורת בחיים גם לא תדע לצייר. אין לי מושג מי זו יעל ואיך היא קשורה לשיחה, אבל אם היא עד כדי כך טובה כמו שנאמר בהודעה של SC אשמח לראות עבודות שלה- או אולי זה איזה סלנג של הפורום- אם תוכלו להסביר לי ולהכניס אותי לעיניינים אודה לכם.

הי

אני לא חושבת שהביקורת הראשונה של שולי היתה עד כדי כך, אפילו, בכלל לא מתנשאת, הוא נותן טיפים ועצות כאן לאנשים, ואם המטהר שלך היתה בהעלאת התמונה היא בתגובות של איזה יופי אתה כזה מוכשר, אז חבל שכך. גם אני אעיד שביקורת לא הכי קל לי לקבל, וגם כאן בפורום כשהעליתי ציורים אז גם קיבלתי ביקורות (שלפי דעתי) לא התאימו או לא היו במקום אבל לא הגבתי ככה, לקחתי את הביקורת לעצמי וזהו. אז יש כאן כמה שמבינים באומנות, ומתעסקים בזה הרבה פנה אליהם, ואלך תעליב את אלו שלפי דעתך לא.

למירו!../images/Emo46.gif

בשום פנים ואופן אני לא אסבול התנהלות כזו בפורום! קיבלת ביקורת כנה של אדם, אם אתה לא מעריך אותה, אל תגיב, אבל מכאן ועד לכנות אותו בשמות המרחק גדול, מה גם שמדובר באחד ממנהלי הפורום. בפעם הבאה שתנקוט בשפה כזו הודעותיך ימחקו ואתה תיחסם מהפורום, למרות שזו בהחלט לא המדיניות פה, לא אהסס לנקוט בה במקרים כאלה.

Y A E LY

New member
מירו

תקשיב לי ותקשיב לי טוב: בראש ובראשונה, אם אתה חושק בלרדת עלי, סבבה- תרד למרות שאתה עד כדי כך אידיוט להגיד דברים שאין לך מושג עליהם כי אם תחפש בפורום תוכל לראות את כל ההודעות שכתבתי בכינוי הישן שלי בנודע למבחנים ולכך שהתקבלתי- ואני חושבת שכל חברי הפורום שהיו פה גם לפני שלושה חודשים יודעים את זה ויודעים שיש לי מספיק כישרון- מה שחביבי חבר לך בשביל להתקבל לIASA מגמת אמנות חזותית- גם כשזה אחד מהבתי ספר הנחשבים בארץ. דרך אגב אני לא עצבנית ואני גם לא סטודנטית- לפחות תבדוק את העובדות לפני שאתה כותב שטויות- אם כל הכבוד לכישרון שלי עצם היותי בת 14 מפריע לי להיות סטודנטית. אם אתה חושק בלדחוף אותי למקומות שלא שייכים לי ולערב אותי לדיונים שלא קשורים אלי תהנה. אבל- וזהו אבל ג-ד-ו-ל... מכאן ועד לרדת על שולי?!?!?!? אני חייבת להגיד לך (ואני חושבת ששולי יודע את זה) שהדרך בה ירדת על שולי היא מה שבאמת עיצבן אותי בהודעה שלך- לקרוא לשולי חכמולוג- אתה הוא החכמולוג כאן... אתה זה שלא מבין כלום באמנות אם אתה טוען שהציור הזה הוא רישום טוב ושאין בו טעויות פרופורציות חמורות. שולי הוא אחד מהבני אדם היותר מבינים באמנות, והוא לא היה אומר לך אתץ זה סתם. גם אם הוא טעה יש דרך להגיד את זה, ויותר מזה יש לקבל ביקורות. חוצמזה- טיפה כבוד זהו מנהל פורום!!! מסקנה: -אתה לא מבין בציור, אתה לא מבין באמנות וןאתה לא מבין בדרך ארץ- הנסיכה הקטנטנה- אני יעל, ואם שולי אמר את מה שהוא אמר ככנראה שהוא יודע (שולי=SC)- את מוזמנת לעשות יפוש מתקדם ולראות מעט יצירות שלי........ כל מה שאמרתי אמרתי רק על צקצה המזלג כי לא רציתי לכתוב הודעה כזו שצריך למחוק אבל בינתיים, תבין את המסר ממה ששולי כתב ממה שאפרת כתבה ממה שהנסיכה הקטנה כתבה (דרך אגב
ברוכה הבאה) ותחשוב כמה אתה רצוי כאן....

moti80

New member
הוא מאוד רצוי, אבל לא ככה...

יש הרבה דרכים לקבל ביקורת, בטח ובטח שלא כמו שהוא קיבל. אני לא יודע למה, אבל בימים האחרונים נראה לי שהפורום הזה נוטנה לעצבנות יתר!!!! זה בגלל החום? המתיחות עם הפלסטינים??? מה קורה לכם אנשים????? תהיו נחמדים כמו פעם. מהיום, אין יותר הודעות כועסות אל תגיבו, זה מספיק מעליב כשלא מגיבים לך על מה שאתה כותב ומעלה.... "שמש מוטי, גישור ושיפור יחסים בע"מ" באהבה וידידות שמש מוטי

SC

New member
../images/Emo24.gif חברים יקרים ../images/Emo24.gif

פ ר ו פ ו ר צ י ה
בואו נעצור כאן, ונמשיך מהמקום היפה בו הפסקנו קודם. כולכם פה אנשים ויוצרים מדהימים, כולם רצויים וכולם חשובים. ה"ביקורת" שאנו מעבירים אחד על עבודותיו של האחר היא בגדר המלצה/עצה בלבד. ה"ביקורת" הזו, היא בונה בלבד ולא במטרה לפגוע ברגשותיו של אף אחד מכם. אז, בואו נמשיך להנות פה, להפיק תועלת ולכבד את הזולת.

niko007

New member
תגובה

שלום טוב אני לא יודע במה להתחיל , נתחיל באכות הרישום. אני לא ירחיב יותר מדי על הפרופורציות אני חושב שכולם יודעים מה דעתי . אבל אני יענה בתשובה כזות . אם ציירים כמו אבינועם קוסובסקי . ישראל ישנברג ,טובה לוטן(שהתמקדות שלה זה לא ציור צריך לומר) אירית חמו, סמדר שלו. ועוד , חושבים ויודעים שביצוע הרישום הוא מעולה (ןהם ראו את הקומפוזציה במציאות), אז חברים אם כול הכבוד (שולי נכון אתה צודק אני טיפש ואתה חכם וגם אתה מבין ברישום ואני לא ). נסיכה שלי . יפוס גאוותן(נחמד אני חייב לומר) בקשר לביקורת תאמיני לי קבלתי הרבה ביקורות גרועות ואף יותר מיזה ואני חושב וחבל שאני לא יכול להביא דוגמא שעמדתי בהם בצורה יפה אפילו יפה מאוד (אני חושב שאם היית יודעת מי אני באופן אישי לא היית מדברת כך אבל לא משנה) ועוד משהו חשוב מאוד כן אני יודע לצייר ואפילו יודע טוב לצייר וכמו שאתם יודעים תמיד יש צורך לילמוד עוד ואני חושב שיש לי לילמוד עוד הרבה אבל מה שטוב הוא טוב הכוונה לרישום. בעניין הגיל מה זה משנה בן כמה אני , אני לא אומר בן כמה אני מיפני שכך נוח לי להיות בעילום שם וגיל ולקבל כאלו תגובות אם היתם יודעים בן כמה ומה שמי אני חושש שלא היתם מגיבים כך וזה אני לא רוצה . אין לי משהו אישי נגד הבחור ששמו שולי אפילו שהוא קרה לי טיפש ועוד כמה דברים, להפך אני מאוד מעוניין שיגיבו בביקורת בונה אבל נכונה ולא יגיבו בתשובה "איזה ציור יפה" , מכוון שאין ציור מושלם ותמיד יש משהו שהיה ניתן לבצע יותר טוב . אבל בשביל לראות ולהגיב צריך לדעת על מה מדברים . אפרת אני מבקש להיות אוביקטיבית בתגובותיך (במיוחד שמדובר בשכן , או חבר לעבודה . קיבלת רמז ). אני חייב התנצלות ,באמת התנצלות אמיתית . יעלי סליחה . סליחה . סליחה. לא משנה בת כמה את , ואם את לומדת או לא . לא הייתי צריך להגיב כך . בקשר לשאר ההודעה שלך אני יגיב בזה, שכמו שאני לא מקיר אותך גם את אותי ואת לא יודעת מה אני יודע באומנות ומה אני לא יודע(נשאיר את זה פתוח). אני חייב לומר שולי יש לכה כמות מעריצים מכובדת כול הכבוד. להתראות

Y A E LY

New member
אל תתנשא

טתנ לא משהו מיוחד- ואנחנו באמת לא נגיב אחרת אם נדע מי אתה- תעשה לי טובה אתה לא מישהו עד כדי כך חשוב... ואל תשחק לי ואתה כל הציירים האלו אבו ואתם לא- זוהי דעתנו..

niko007

New member
עוד נקודה חשובה מאוד

אני לא יודע למה אבל פעם אני ניכנס בתור MIRO ופעם בתור NIKO . אז שתדעו זה אותו אדם. ובקשר לביקורת מעניינת . לדוגמא "שבדי פריך וקל" הגיב מנקודת הסתקלות יפה ומעניינת .

ניקו או מירו או כל שם שתבחר

לא מצדיק את ההודעה התוקפנית שכתבת כלפי שולי, מה גם שאתה חבר חדש בפורום ולא מכיר את אופיו המפרגן וטוב הלב של שולי, כשהוא נותן הערה, היא באה מהלב ומאהבה. עכשיו לעניין רמזים ואוביקטיביות - באופן אוביקטיבי לחלוטין פורום אמנות נועד לדיון על אמנות, מי שלא מסוגל לספוג ביקורת ממתבוננים אראיים, מוזמן לא להציג את עבודותיו, זה שקיבלת ביקורת חיובית מצייר זה או אחר לא שוללת את דעתו של כל אדם, זוהי מהות האמנות. וכמו שאמרתי - אני לא ארשה שפה גסה ותוקפנית בפורום. אני מפסיקה את הדיון הזה עכשיו ומייד, כל תגובה נוספת מצידך בעניין תגרום למחיקת השרשור כולו.

למעלה