תגובה
שלום טוב אני לא יודע במה להתחיל , נתחיל באכות הרישום. אני לא ירחיב יותר מדי על הפרופורציות אני חושב שכולם יודעים מה דעתי . אבל אני יענה בתשובה כזות . אם ציירים כמו אבינועם קוסובסקי . ישראל ישנברג ,טובה לוטן(שהתמקדות שלה זה לא ציור צריך לומר) אירית חמו, סמדר שלו. ועוד , חושבים ויודעים שביצוע הרישום הוא מעולה (ןהם ראו את הקומפוזציה במציאות), אז חברים אם כול הכבוד (שולי נכון אתה צודק אני טיפש ואתה חכם וגם אתה מבין ברישום ואני לא ). נסיכה שלי . יפוס גאוותן(נחמד אני חייב לומר) בקשר לביקורת תאמיני לי קבלתי הרבה ביקורות גרועות ואף יותר מיזה ואני חושב וחבל שאני לא יכול להביא דוגמא שעמדתי בהם בצורה יפה אפילו יפה מאוד (אני חושב שאם היית יודעת מי אני באופן אישי לא היית מדברת כך אבל לא משנה) ועוד משהו חשוב מאוד כן אני יודע לצייר ואפילו יודע טוב לצייר וכמו שאתם יודעים תמיד יש צורך לילמוד עוד ואני חושב שיש לי לילמוד עוד הרבה אבל מה שטוב הוא טוב הכוונה לרישום. בעניין הגיל מה זה משנה בן כמה אני , אני לא אומר בן כמה אני מיפני שכך נוח לי להיות בעילום שם וגיל ולקבל כאלו תגובות אם היתם יודעים בן כמה ומה שמי אני חושש שלא היתם מגיבים כך וזה אני לא רוצה . אין לי משהו אישי נגד הבחור ששמו שולי אפילו שהוא קרה לי טיפש ועוד כמה דברים, להפך אני מאוד מעוניין שיגיבו בביקורת בונה אבל נכונה ולא יגיבו בתשובה "איזה ציור יפה" , מכוון שאין ציור מושלם ותמיד יש משהו שהיה ניתן לבצע יותר טוב . אבל בשביל לראות ולהגיב צריך לדעת על מה מדברים . אפרת אני מבקש להיות אוביקטיבית בתגובותיך (במיוחד שמדובר בשכן , או חבר לעבודה . קיבלת רמז ). אני חייב התנצלות ,באמת התנצלות אמיתית . יעלי סליחה . סליחה . סליחה. לא משנה בת כמה את , ואם את לומדת או לא . לא הייתי צריך להגיב כך . בקשר לשאר ההודעה שלך אני יגיב בזה, שכמו שאני לא מקיר אותך גם את אותי ואת לא יודעת מה אני יודע באומנות ומה אני לא יודע(נשאיר את זה פתוח). אני חייב לומר שולי יש לכה כמות מעריצים מכובדת כול הכבוד. להתראות