והפעם פירגון

חחח

חח מה זאת אומרת "...לי זה לא מזיז"? את חושבת שמישהו פה אומר את מה שהוא אומר כדי לפגוע בך או 'להזיז'? אנשים בסך הכל חווים דעה, אמנם בצורה לא הכי נחמדה, אבל עדין הם רק חווים דעה... ככה שהקטע של "מי שלא חבל...לי זה לא מזיז" מיותר. :)

Music4Life

New member
אוקייי........

יש משהו בדברייך....רק אמרתי שלי זה לא מזיז, בלי קשר לשום דבר. הבנת? ושוב אי אפשר לרצות את כולם...וכן אנשים פה מזה מגעילים לפעמים בעעעע אבל שיהיה להם בכיף!

ירח21

New member
תתעורר חבר...

תבין שהיא קיבלה המון כסף על ''הסבלנות '' שלה ובטח העובדה שיש מצלמות מוסיפה לעיניין אז תתעורר

וואיש נו באמת...

מה כואב לכם תראו את התוכנית וזהו ... תאמין לי שאם תראה את שרית ותדבר איתה אז תבין כמה שהיא בן אדם מקסים... ואני אומרת לך את זה כי אני דיברתי איתה הרבה פעמיים והיא פשוט מדהימה.. ואני רוצה לראות עוד זמרים כמו שרית שמתייחסים ככה למעריצים שלה כמו שרית ... שרית את הקמע שלנו... האור בחיי ... אוהבת אותך הכי בעולם.... ומה ניבה אני לא צודקת???????

Music4Life

New member
עזבי אי אפשר לרצות את כולם רותם...

שיגידו מה שהם רוצים - העיקר, אנחנו מכירים את שרה..יודעים מה היא מי היא...SO WHAT אם היא קיבלה כסף..מהההה קשור??? כל הבלגנים היא נתמודדה בעצמה...שרית אמיתית היא לא שחקנית.... בכל מקרה אנו יכולות להגיד את זה עוד 100000 פעם ותמיד יהיה איזה חכמולוג שיגיד ההפך, אז זובי. מה אכפת לי...אני יודעת מי זאת שרית. בחורה מקסימה ונבונה, ואני מתה עליה מכל ה
שישרפו הקנאים עכשיו אמן
ורותם גם אני מתה עלייךךךךךך

Music4Life

New member
וצורייה - היי מותק!!!!

:) איזה כיף לראות גם אותך פהההההההה יאללה בלגן!

למעלה