והפעם פירגון

CF15

New member
והפעם פירגון

אחרי כל הירידות על גבי מרוז ומיכל אמדורסקי.. היה חייב להיות פה גם איזה פירגון..אז אני חיבת לתת אותו לשרית חדד המקסימה על ההתמודדות הנהדרת שלה עם הילדים ועל הסבלנות שלה..לדעתי מכל המתמודדים היא המקסימה ביותר...למרות שיש גם את שורטי וביגי שהם אחלה..וגם אביב גפן שגם נורא מכבד את משפחת הורוביץ הייתי חייבת לתת את הפירגון לשרית שרק תמשיך כך כי היא אחלה בחורה

Music4Life

New member
או פרגון לשרית חדד...כמו שצריך ../images/Emo45.gif

אמרתי שרית חדד וישר קפצתי
תודה רבה על הפרגון... שרית היא יותא מ"אחלה בחורה" היא בחור המדהימה עם
רחב בחורה יוצאת מהכלל, מיוחדת ואין הרבה כמוה....
על הפירגון שוב

...

אם את כ"כ אוהבת את שרית וחושבת שאין עליה, אז למה את אומרת לאנשים שיורידו את השיר שלה ולא שיקנו ובכך יראו לה עד כמה הם מעריכים אותה?... אחח אני לעולם לא אבין את זה...

inNout

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סחתיין!

בחיים לא יוריד שיר של זמר/זמרת/להקה שאני באמת אוהבת - מקסימום ראיון. יש תנאי ברור לכל האהבה האמיתית הזו למוזיקה, רק מקורי!

I T A Y 1 4

New member
הלווווווווווווו

זה באמת הצגה הוא צודק! בואנה אתם גנובים אתם יודעים שבכלל היא כמעט לא ישנה עם הילדים.. היא הייתה חוזרת לבית שלה כי היה לה נדודי שינה או וואט אוור.. עלקק כל הכבוד לה. כה בטח כל הסדרה הזאת היא פאקינג מבויימת!!

yמית

New member
חחחחחחחחחחחח

פרגון לשרית חדד? במקרה הטוב, הקומפלימנט שאפשר לתת לה זה שהיא זוכרת את המשפטים שנתנו לה בע"פ. עמית.

../images/Emo46.gifיווווווווווווווווווווווו!!!

דיייייייייייייייי!!!! כול כך קשה לפרגן??? כול פעם שאומרים משו טוב תמיד מישו צריך לקום ולהתחיל להיתעצבן עליו כי הוא פירגן למה הכול שלילי פה? כול שירשור שיש פה הוא על זה שזה מבוים עכשיו מישו ניסה לפתוח שרשור על פירגון ומישו תמיד חייב לבוא וגם אותו להפוך לשלילי...

yמית

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

את מתעצבנת מזה שאין פרגון. אני מתעצבן מזה שאת לא יכולה לקבל דיעות שונות משלך. חשבת על זה פעם, מיידאלע?

../images/Emo4.gifלמה ניראה לך?

בטח שאני יכולה לקבל דעות של אחרים!!! אבל כמה אפשר??? אם תשים לב כול שירשור שיש פה הוא רק ב/שביל לרדת על אנשים להיגעל מהם ולא לפרגן בגרוש!!! ועש שמישו פתח שישור שהוא לפרגון גם אותו הפכתם לאי פרגון... כמה אפשר? לא נימאס עליכם? כי עליי כן!

Music4Life

New member
טוב תמשיכו ללכלך על שרית..אין בעיה.

ולחשוב שהכל עם טקסטים אצלה...מגוחכים...אני אומרת לכם שלא הכל טקסט! שרית מקסימה ומתמודדת על הכל בצורה מדהימה...למרות שהיא לא מכירה את זה בכלל ממקודם, ילדים והטיפול בהם. לכל מי שמפרגן, כל הכבוד לכם! תודה על המילים היפות..מי שלא חבל...אבל זה הבעיה שלכם. לי זה לא מזיז!

רק שרית רק שרית וזה לא עובר...

שרית היא ה-זמרת הכי מדהימה בעולם והיא הבן אדם הכי מקסים ואני חולה עליההההההההההההההההה... ושכל הקנאים יסבלו א-מ-ן שרההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך את האור בחיי ...

Music4Life

New member
רותמית!!!!!!!!

שמעתם את רותם??? תשמעו לה..מה שהיא אומרת זה קדוש!
ואכן שרית חדד שולטתתתתתתתתתתתתת !!!!

חחח ניב ניב אני חולה עלייך...

שמעתי מה שאמרתי קדוששששששששש... שריתתתתתתתת אנחנו חולים עלייך מטורפים עלייך את האור שלנו ... רק שרית רק שרית וזה לא עובררררר... תראו תראו כמה הבן אדם הזה מדהים איך היא דואגת תמיד לילדים וואי וואי... היא הקמע שליייייייייייייי...

למעלה