../images/Emo70.gif
אז מה שלומך הבוקר ?? שלומי טוב תודע!....מה איתך? איך היתה ההופעה בפרדס חנה ? היה חלומי
נהנית ? מאודדדד מה היית משנה בהופעה ?? את הבגדימ של גלעד אם היתה לך אפשרות לבחור עם מי ללכת, את מי היית לוקחת איתך ?את אהובי האם היית פעם בהפגנה ?? ברור באיזה הפגנה מדובר ? פוליטית, לצאת מהשטחים בלה בלה מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול, או כל דבר אחר שמשכר ? אווי מזמן עברו לך פעם בראש מחשבות שלא רצית שיהיו ? אממ כן אילו מחשבות הם היו ? כרגע אני חושבת על מישהו שאני כנראה לא צריכה לחשוב עליו איך נפטרת מאותן מחשבות ? הם אצלי בראש כרגע על מה/מי את חושבת עכשיו ? על האהבה שלי מה את חושבת על עצמך ? שאני מאגניבה מה את חושבת אחרים חושבים עלייך ? שאני מאגניבה ומקובלת ומזדיינת וכלבה ושרמוטה וזונה וזונה וזונה יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ?? לא איך קוראים לו ?? לא קוראימ לו, הוא בא לבד מתי דיברת איתו בפעם האחרונה ? אבל אין לי
מי האנשים שהכי יקרים לך ? שיר מה את מוכנה לעשות בשבילם ? סטרפטיז מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך ? מאיזה בחינה? איך עשית את זה ? דחפתי מלפפון אם היית יכולה לבחור מישהו להעביר איתו את היום, מי זה היה ?שיר ומישהו להעביר איתו את הלילה, מי זה היה ?שיר והאהבה שלי ביחד!! היית פעם בהרצאה של רב/רבנית ? כן חשבת לחזור בתשובה ? כן אחרי ששי גבסו הפסיד האם את צמה ביום כיפור ואוכלת כשר בפסח ? צמה ביומ כיפור ואוכלת חמצ בפסח איזה אייקון מהאייקונים בתפוז מסמלים אותך הכי הרבה ?
למה ? כי אני פצצה שחורה...מזה למה? איזה בעל חיים היית רוצה להיות ? אריה כי הוא שולט!!
מה דעתך על בעל החיים שבחרת ?שהוא שולט ומאגניב ולסיום איפה לדעתך צריך להיות המפגש הבא ? בבית של נאור