והפעם נכיר את....

• פותח הנושא nawa
  • פורסם בתאריך

nawa

New member
והפעם נכיר את....

אז מי מתנדב להיות הראשון שנכיר אותו ? אגב אין לי בעיה זה שיהיה אני ?!

nawa

New member
אז הפעם נכיר את הילה !

הידועה בכינוייה ההילה האדומה ו חוסה/ע אתם מוזמנים להתחיל לשאול את חוסע שאלות , כל העולה על רוחכם, הכל הולך - אז יאללה אל תתביישו !

DidjiT

New member
אהמ אהמ...

שאלה שדווקא דיי מטרידה אותי... עם כמה בנים היית? פרטי נקי והסבירי! שמות והכל... D-:

חחח כאילו את לא יודעת...? אהה ו

נזכרתי שיש לי משו לשאול אותך ו... רגע גם הילה מזיכרון נכון? אז את שתיכן... הכרתי שתי בנות בסיני מזכרון- אחת ששמה יסמין והשניה אמממ עטר או משו כזה... כן נראה לי עטר והן די חמודות עולות ל-י' יסמין שיער שחות עיניים חמודות די כוסית לא משו ועטר שיער שטני ונזם והיא כוסית חבלזזזזזז ויש לה חבר מכירות מכירות?

../images/Emo35.gif

לי יש שאלה- האם עישנת פעם גראס?
ויש לי גם הצעה! אם כבר עושים תקטע של להכיר אז כל פעם שמישו שואל שאלה נשרשר כמו שעשיתי עכשיו (
) וכל פעם שעונים הנושא זה-
סבבה? סבבה

../images/Emo70.gif

רוב האנשים שמעשנימ את זה... עושימ את זה כדי לברוח מהמציאות... לי יש את האמצעי בריחה שלי...

nawa

New member
שאלות לחוסה

אז מה שלומך הבוקר ?? איך היתה ההופעה בפרדס חנה ? נהנית ? מה היית משנה בהופעה ?? אם היתה לך אפשרות לבחור עם מי ללכת, את מי היית לוקחת איתך ? האם היית פעם בהפגנה ?? באיזה הפגנה מדובר ? מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול, או כל דבר אחר שמשכר ? עברו לך פעם בראש מחשבות שלא רצית שיהיו ? אילו מחשבות הם היו ? איך נפטרת מאותן מחשבות ? על מה/מי את חושבת עכשיו ? מה את חושבת על עצמך ? מה את חושבת אחרים חושבים עלייך ? יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ?? איך קוראים לו ?? מתי דיברת איתו בפעם האחרונה ? מי האנשים שהכי יקרים לך ? מה את מוכנה לעשות בשבילם ? מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך ? איך עשית את זה ? אם היית יכולה לבחור מישהו להעביר איתו את היום, מי זה היה ? ומישהו להעביר איתו את הלילה, מי זה היה ? היית פעם בהרצאה של רב/רבנית ? חשבת לחזור בתשובה ? האם את צמה ביום כיפור ואוכלת כשר בפסח ? איזה אייקון מהאייקונים בתפוז מסמלים אותך הכי הרבה ? למה ? איזה בעל חיים היית רוצה להיות ? מה דעתך על בעל החיים שבחרת ? ולסיום איפה לדעתך צריך להיות המפגש הבא ?

../images/Emo70.gif

אז מה שלומך הבוקר ?? שלומי טוב תודע!....מה איתך? איך היתה ההופעה בפרדס חנה ? היה חלומי
נהנית ? מאודדדד מה היית משנה בהופעה ?? את הבגדימ של גלעד אם היתה לך אפשרות לבחור עם מי ללכת, את מי היית לוקחת איתך ?את אהובי האם היית פעם בהפגנה ?? ברור באיזה הפגנה מדובר ? פוליטית, לצאת מהשטחים בלה בלה מתי בפעם האחרונה שתית אלכוהול, או כל דבר אחר שמשכר ? אווי מזמן עברו לך פעם בראש מחשבות שלא רצית שיהיו ? אממ כן אילו מחשבות הם היו ? כרגע אני חושבת על מישהו שאני כנראה לא צריכה לחשוב עליו איך נפטרת מאותן מחשבות ? הם אצלי בראש כרגע על מה/מי את חושבת עכשיו ? על האהבה שלי מה את חושבת על עצמך ? שאני מאגניבה מה את חושבת אחרים חושבים עלייך ? שאני מאגניבה ומקובלת ומזדיינת וכלבה ושרמוטה וזונה וזונה וזונה יש לך בן/בת זוג קבוע/ה ?? לא איך קוראים לו ?? לא קוראימ לו, הוא בא לבד מתי דיברת איתו בפעם האחרונה ? אבל אין לי
מי האנשים שהכי יקרים לך ? שיר מה את מוכנה לעשות בשבילם ? סטרפטיז מתי בפעם האחרונה פינקת את עצמך ? מאיזה בחינה? איך עשית את זה ? דחפתי מלפפון אם היית יכולה לבחור מישהו להעביר איתו את היום, מי זה היה ?שיר ומישהו להעביר איתו את הלילה, מי זה היה ?שיר והאהבה שלי ביחד!! היית פעם בהרצאה של רב/רבנית ? כן חשבת לחזור בתשובה ? כן אחרי ששי גבסו הפסיד האם את צמה ביום כיפור ואוכלת כשר בפסח ? צמה ביומ כיפור ואוכלת חמצ בפסח איזה אייקון מהאייקונים בתפוז מסמלים אותך הכי הרבה ?
למה ? כי אני פצצה שחורה...מזה למה? איזה בעל חיים היית רוצה להיות ? אריה כי הוא שולט!!
מה דעתך על בעל החיים שבחרת ?שהוא שולט ומאגניב ולסיום איפה לדעתך צריך להיות המפגש הבא ? בבית של נאור

shyanne

New member
חחחחחחחחחחחחח

את ממש מצחיקה! קרעת אותי מצחוק מול המחשב!!! :))... אז שאלה ללא מעודכנים... עם מי מהפורום היית?

למעלה