והפעם... מתנות לילדים...

יה-יה

New member
והפעם... מתנות לילדים...

כל שנה (זו השלישית) אני קונה מתנה אישית ממני לכל ילד בגן לסיום השנה. משהו שיבטא את אהבתי הרבה והכנה לכל אחד ואחד מהם (למתנה מצורף שיר אישי בחרוזים לכל ילד, שמרכז בתוכו את כל הדברים היחודיים לו). כמובן שהסכום צריך להיות סביר (ונמוך
). מה דעתכן/ם?

טלגל

New member
אני חושבת שהרעיון יפה ביחוד עניין

השיר האישי. גם אני נוהגת לחבר שיר אישי לכל ילד ולהוסיף לאלבום התמונות שלו. אין לך הרבה ילדים אני מבינה שאת יכולה לקנות מתנה אישית לכל ילד? בכל אופן אם את יכולה להכין להם משהו אישי זה נראה לי יותר מאשר לקנות. מה דעתך?

יה-יה

New member
יש לי 30... לא הרבה?

את בטח יודעת כמה לוקח לכתוב שיר בחרוזים לכל ילד באופן אישי. גם להכין משהו??? מתי? אולי זה יהיה מוכן לשנה הבאה...
אבל, אולי אני אכתוב את השיר על איזה משהו נחמד במקום על דף. על מה, למשל? תודה
יה-יה.

את יכולה על קלף

למרות שזה בנאלי משהו.. אבל זה נוח וגם נכנס למדפסת. את הקלף אפשר להדביק על קרטון גלי צבעוני, וגם לשים מגנט מאחורה. אם את רוצה בכל זאת גם מתנה, את יכולה לצלם את הילדים ולשלב את זה בעבודה יפה עם השיר.

קדן

New member
|עוד מתנה../images/Emo79.gif

||גם אני מכינה מתנה לכל ילד .השנה קיבל ממני כל ילד קלטת (לטייפ) ובה מבחר שירים ,דיקלומים וסיפורים שליוו אתנו במהלך השנה -חלק מהשירים מוקלטים ,חלקם אני שרה ומדקלמת וסיפור שהילדים אוהבים במיוחד שאני מספרת. זו הרבה עבודה בבית אבל מזכרת להרבה שנים. הקלטתי גם את הילדים מדקלמים ושרים .
גיטרה

טלגל

New member
גם לי יש רעיון עם תמונה של הילדים

אני דוגלת שהמתנה של הילד תהיה שזורה ביצירה שלו. אני אף פעם לא קונה מתנות אלא קונה אביזרים שאיתם הילדים עובדים. השנה הכנתי מבריסטול גלי מסגרות לתמונה, נתתי להם לקשט את המסגרת באבני פסיפס, (אפשר כמובן במה שרוצים, נוצצים, צדפים וכו´), והכנסתי תמונה אישית יפה שלהם, מאחור הדבקתי וו ויש להורים תמונה ממוסגרת יפה של ילדיהם. הרעיון של הקלטת מדהים בעיניי! כל הכבוד על ההשקעה, אולי אעשה זאת שנה הבאה. (אם לא יהיו לי הרבה ילדים........)

אם את מכינה קלטת..

זה לא כל כך משנה כמה ילדים יש לך בגן. יותר משנה אורך הקלטת, כי הבעיה זה יותר להכין את המקור, מאשר לשכפל אותן אח"כ. בכל מקרה - כשאת מקליטה את עצמך או את הילדים - זה באמת מקסים! אבל כשאת מקליטה מקלטות הגן לכל ילדי גן - זוהי הפרה בוטה של זכויות יוצרים.

למעלה