והפעם... מקומות

sysiphus

New member
והפעם... מקומות

1. כשלראשונה אנו נחשפים לגזע המייסדים של DS9, בתוך איזו ערפילית שוכן עולם הבית שלהם? 2. איזה כלא מכונה "בית הקברות של החייזרים"? של מי הוא? מי נשפט לשם ולמה? 3. איך מכונה הפלנטה נימבוס 3? 4. מה הקשר בין ה-Golden Gate Park בסן פרנסיסקו ל"מסע בין כוכבים"? 5. מה זה ואיפה זה שא-קא-רי? 6. אילו שני אירועים חשובים קרו בקיטומר? 7. איפה נמצאים משרדי נשיאות הפדרציה? (עיר בבקשה...) 8. באיזה סקטור נמצאת מערכת השמש? 9. בהגנה על איזה מוצב קלינגוני נספית ה-Enterprise-C? 10. איפה סיירה הוויאג'ר טרם הועברה 70,000 שנות אור לצד השני של הגלקסיה?

adr100

New member
בוא נראה...

3. משהו כמו "כוכב השלום ושאחווה" או משהו דומה לזה. 5. זה באמצע הגלקסיה, מן ישות כמו אלוקים (לא לגמרי מדויק, אבל אין לי כוח) 7. סן פרנסיסקו, לא? 10. bad-lands

בצל אל

New member
תמיד תופס אותי לפני ארוחת בוקר ../images/Emo8.gif

1. ערפילית אומריון. 2. אה.. 3. פלנטת השלום הגלקטי 4. הפארק? לא יודע... 5. "גן עדן" של הוולקנים, משם החלה הבריאה. או משהו. 6. חתימת הסכם השלום בין הפדרציה לאימפריה הקלינגונית, והתקפת הפתע הרומולאנית על הישוב הקלינגוני באותו מקום (בה נהרגו הוריו של וורף מיודענו). 7. סן פרנסיסקו, כדור הארץ. 8. סקטור 001 (ולא 972 כמו שכמה היו חושבים...) 9. נרנדה III 10. ב"באד לנדס", סמוך לגבול הקרדסי, שם רדפה אחרי חללית מקי (שזורעים טרור בישובים קרדסיים מעבר לגבול, בטענה שאלו כוכבים באג'וריים או משהו)

נריה_ה

New member
תשובה ל4.

יכול להיות ששם נחתה אנטרפייז A בסרט מסע בין כוכבים 4 - המסע הבייתה. (אני לא בטוח מה שם הפארק אבל אני יודע שהיא נחתה בפארק כלשהו בסן פרנסיסקו) ד"א זה אחד הסרטים הטובים שראיתי.

נריה_ה

New member
תיקון

התכוונתי ששם נחתה ציפור טרף קלינגונית מסווית עם הצוות של אנטרפרייז A

reformy

New member
2

1. השד יודע. 2. זה לא הכלא שאליו נשלחו קירק ובונס בסרט השישי ע"י הקלינגונים? 3. כוכב השלום הגלקטי 4. שם נחתה ציפור הקרב בסרט הרביעי. 5. הצצתי בהודעות הקודמות... מרכז הגלקסיה (סרט 5). 6. הטבח של הרומולנים בקלינגונים, ו... מממ... 7. סאן-פרנ-ג'יינווי. סליחה, סיסקו. 8. 001. 9. לא יודע. 10. בבאד-לאנדס.

sysiphus

New member
תשובות

1. ערפילית אומריון. 2. נו באמת... רורה פנתה, הכלא הקלינגוני אליו נשלחו קירק ומק'קוי לאחר שהורשעו באשמת התנקשות בגורקון, נשיא המועצה הקלינגונית העליונה. 3. פלנטת השלום הגלקטי, מנוהלת במשותף ע"י הקלינגונים, הפדרציה והרומיולאנים. 4. אכן, ב-Golden Gate PArk בסן פרנסיסקו נחתה ציפור הטרף "באונטי", החללית הקלינגונית שסחבו גיבורי "מסע" המקורית בסרט הרביעי. 5. שא-קא-רי, גן העדן הוולקאני. מקום מיתולוגי, אך אחיו של ספוק טוען כי גילה את מיקומו "האמיתי" - במרכז הגלקסיה. רק שהוא טעה... 6. ועידת השלום בין הפדרציה לקלינגונים והתקפת פתע רומיולאנית על המוצב הקלינגוני שם, בה נהרג אביו של וורף. 7. כולם טעו... בסן פרנסיסקו יש הרבה דברים, אבל משרדי הנשיאות נמצאים... אבוי, אויה - בפריס (שימו לב - רואים את מגדל אייפל ממשרדי הנשיא...) 8. אכן, סקטור 001. 9. נרנדרה III 10. אזור ה-Bad lands ליד הגבול הקרדאסי, אמת ויציב.

למעלה