והפעם וקטורי

manic_subsidal

New member
2 דברים

יש לך קצת בעיות עם הפנים... בגלל הקרחת היא לא נראית נשית במיוחד ואולי כדאי לשנות טיפה להוסיף ליפסטיק או משהו בסגנון שיעשה אותו טיפה יותר נשית בכלל זה נראה קצת גברי חוץ מזה שאולי זה קצת קטנוני אבל המרווח בין האזניות לראש לא מתאים לרקע בכל מקרה הצביעה פשוט מאוררת השראה ועושה לי חשק ללכת לצייר דברים מנצנצנים ולהכשל נואשות תוך כדי ניסיון :)

manic_subsidal

New member
שאלונת

איזה דברים עשית בעבודה הזו עם פריהנד שלא יכולת לעשות עם פוטושופ? או לחילופין איזה דברים עשית בעובדה הזו בפוטושופ שלא יכולת לעשות עם פריהנד שבגלל זה עשית נגיעות בסוף עם פוטושופ סתם מעניין לדעת

leshemAmit

New member
תיכנעו, אני לא בתקופה של לצייר נשים

נשיות. הבעיה שלא הצלחתי לפתור בפריהנד זה יצירת גראדיאנט gradient עם צד אחד של צבע וצד שני שקוף. ככה שאת הברק הלבן שהופך לשקוף (באמת שקוף ולא רק הופך מלבן לצבע של הבגד) ועולה גם על העור וגם על הבגד, אי אפשר לעשות, על פי ניסיוני.

elad_t

New member
נכנענו. אין, זו פשוט לא התקופה.

לגבי הגרדיאנט - אפשר לעשות את זה עם blend, בפריהנד, אולי גם בדרך יותר קלה, אבל אני לא מכיר את התוכנה עד כדי כך. אני הייתי מביא לפלאש ופשוט מוסיף שם. משהו ביד שלה נראה לא הגיוני ומוזר. יכול להיות שהיא אמורה להיות הפוכה? שווה לנסות לשחק איתה קצת, אמנם התנוחה מובנת, אבל לא נראית טוב.

leshemAmit

New member
רעיון טוב אבל לא הלך לי

איך בדיוק עושים בלנד לצורה עם שקיפות? הפריהנד MX לא מוכן לקבל את זה. וגשמבלנדדים צורה בעלת מילוי יחד עם צורה חסרת מילוי הוא פשוט ממלא את הצורה חסרת המילוי.

למעלה