והפעם ברצינות!

אלינה D

New member
והפעם ברצינות!

עבודה בחו"ל. האם באמת סטודנט ממוצע יכול לעשות יותר בחו"ל מאשר בארץ? אני מדברת על תקופה של חודשיים. אבל תענו ברצינות כי הרי יש בזה מן האמת שכן עושים שם כסף בדולרים ולא בשקלים..אז מן ההגיון שזה יהיה יותר מאשר ה5 אלף בחודש שאפשר לעשות פה(וזה רק בהנחה שקרעת את עצמך ממש!!). אני לא מדברת על כסף קל או משהו כזה..אין לי בעיה עם עבודה. לא תזיק קצת עזרה אמיתית(ופחות ציניות) תודה

אלינה D

New member
זה לא בעיה

לסדר ויזת עבודה אם אני ארצה. ויש מישהו שמסדר לי עבודה בקנדה הוא אמר שאני אוכל לעשות הרבה כסף(מכר טוב שלי) השאלה היא האם זה באמת כמו שהוא אומר? סדר גודל של פי שלוש ממה שעושים כאן

Ich Tu Dir Weh

New member
נו אם את סומכת עליו שהוא יסדר לך ויזת עבודה

את לא סומכת עליו שהוא יסדר לך עבודה לקייץ בקנדה אם הכנסה של סדר גודל פי שלוש ממה שעושים כאן?

אלינה D

New member
קשה לי להאמין

לסדר גודל כזה. רציתי לשאול אם אי אפשר יצא לכם לעבוד או להכיר מישהו שעבד בחו"ל איך הלך להם? מדובר במכירות של מוצרים שאני די מתחברת אליהם אבל אני די ממוצעת במכירות ולא מי יודע מה..אולי הוא סתם מגדיל בערכי ולא באמת מכיר אותי כמו שהוא חושב ולכן הוא אמר ככה.. רציתי לשמוע מאנשים שהם לא תותחי מכירות, אלא כמוני ממוצעים, האם זה באמת משתלם?

mt98

New member
לא ניסיתי, אבל אני לא חושב שאני "תותח מכירות"

אבל בכל זאת אנסה לתרום לך מהניסיון הדל שלי בנושא: מי שמבטיח לך משכורת X אם תמכרי Y מוצרים תמיד נוטה לאופטימיות. אם בהסכם את גם צריכה לשלם משהו עבור הוצאות כלשהן יתכן מאוד שהפער בין הפנטזיה למציאות יהיה כואב מאוד, ובטח לא יהיה שווה את העבודה העכברית הזאת. אם את בכל זאת מתכוונת ללכת על זה, הנקודות לבדיקה הן: 1. חוזה העסקה חתום על ידי שני הצדדים. 2. ביטוח רפואי, ימי מחלה, הטסה ארצה במקרה חרום. 3. הבטחת משכורת מינימום (החוק מחייב, והוא יודע למה). - והכי חשוב - 4. ויזת עבודה מקבלים בשגרירות *לפני* שנכנסים למדינה על מנת לעבוד. מי שאומר לך שאפשר להוציא ויזת עבודה אחרי שנכנסים כתייר מנסה לרמות אותך, ומי שטוען שויזת תיירות/עסקים זה מספיק טוב לחודשים הראשונים גם חושב שאת מטומטמת. בהצלחה רבה.

אלינה D

New member
ומהניסיון הדל שלך בנושא

האם היית ממליץ למישהו שהוא ממוצע במכירות לנסוע לעבוד שם לאיזה חודשיים או להישאר בארץ.? אין לי בעיה עם עבודה שהיא קשה השאלה אם זה שווה את זה

אספרסו2

New member
ועכשיו ברצינות

ביקשת כל כך יפה
בניגוד למתרחש בישראל,סטודנט כאן,בגרמניה,יכול להתפנות ללימודים נטו ללא דאגות קיומיות. -שכר הלימוד כאן הוא אפסי. -תחבורה ציבורית לסטודנטים בחינם. -הממשלה מאפשרת קבלת קיצבה חודשית שמאפשרת קיום. -אין מילואים. -מילגות כבר אמרנו? בקיצור,כשאני הייתי סטודנט בגרמניה לא נאלצתי לעבוד וכנ"ל כל חבריי ללימודים.

אלינה D

New member
אני כבר לומדת בישראל

השאלה היא אם לבנות על הכסף שבחופש בין שנים ב' לג' שאוכל לעשות בחו"ל

sela v

New member
לא עדיף בארץ?

למרות 3 שנים בצבא. משלמים על תחבורה ציבורית, משלמים על לימודים, אבל אם אתה תלמיד ישיבה אתה מקבל הכל חינם, אין צבא, וגם מרפדים אותך בכסף?

למעלה