והפעם בפינה...

spiceupmylife1

New member
S club 7

כי הם מהממים וכי הם בריטים
וכי יש להם את השיר המדבק הזה ועוד כמה
וכי הם פופ
וגם הייתה להם סדרה ממש חמודה (פעם לפני מיליון שנה בערוץ1)

WhyTheFace06

New member
ברור שגם שלי!

אבל כדי להיות פייר אם ניקח להקה מהשנים האחרונות אז הבלאק אייד פיז על אף ההתדרדרות הקשה שלהם באלבום האחרון ובזה שלפניו...

דווקא בלאק אייד פיז היו אחלה הרכב לפני

שפרגי הצטרפה. אחרי שפרגי הצטרפה(לא יודעת אם זה בגללה או לא וזה גם לא ממש איכפת לי) הם נהיו ממש ממש ממש גרועים.

theone24

New member
האמת, אני לא מכיר הרבה להקות מעורבות...

היו פעם את הA* TEENS משבדיה, שבהתחלה הוציאו אלבום קאברים של שירי אבבא, ובהמשך חומר מקורי. היו להם כמה שירי טין פופ ,קיטשיים רצח, שהצליחו. לא בטווח שהםהבחירה שלי, פשוט הם היחידים שקפצו לי לראש.

candyheart

New member
מסכימה לגבי ABBA

אין ספק שהם הלהקה המעורבת הכי קלאסית ועם מלא להיטי פופ מצוינים. אני גם חשבתי על The Corrs,שיש להם כמה שירים ממש חמודים.

dor307

New member
אם לא מתיחסיים ללהקות

כמו הפיקסיז (hey) והקרגידנס (love fool) גולדי (call me) טוקינגס הדס וכו'...שיש סולן\ית ואין חשיבות לשילוב (חוץ משמועת על רומנים) אז ככה: ישראלי- 1-החלונות הגבוהיים (שנשמעים טוב גם באנגלית) 2-גזוז. 3- צעירי ת"א
זה נקרא! וינטגז'- 1-האבות והאמות (california dreamin) 2-ולוט אנגראונד עם ניקו 3-איק וטינה טרנר (כ"כ יותר טובים מסוני ושר) נוסטלגיה: 1-ביג ברוז (הרבה בגלל שאני אוהב גם את בוטי לאב) 2-אס קלאב -ויש לציין את הספין אופ הגרוע של S CLUB 8 3-אקווה (הוא שר קצת הקריח) *רציתי להכניס את הוגנהבויז(boom boom boom) אבל אף פעם לא היבנתי מה התפקיד של הבנים שם אינדי: 1-she and him 2-דה בירדז אנד דה בייז 3-ארט בורט 4-לאב איז אול 5-לוז קומפניונס!

למעלה