והפעם בנושא קנאה

והפעם בנושא קנאה

לפני שבועיים נפתח בנוער תל"ם הר-אל בית מדרש פתוח לנוער בנושא: "סדרת היצרים ביהדות", לנוער בכיתות י' - יב'. אני מזמינה אתכם להצטרף למפגש הבא שיתקיים במוצאי שבת הקרוב (כ"ב בשבט, 14.2) בשעה 18:30 ברחוב נרקיס 2בירושלים (קרוב למשביר). נושא המפגש יהיה קנאה. גם חברי השכב"ג של כל הנשמה מוזמנים להצטרף (וזה לא נחשב בגידה - אנחנו אותה תנועה - זוכרים?) ונשמח גם לראות את חברי המכינה. בכל אופן, אשמח לראות את כולכם. אם יש לכם שאלות אתם יכולים להתקשר אלי: 932032 - 067. שבת שלום. מהו בית המדרש הפתוח לנוער ועל מה מדברים שם? לבית המדרש שלנו באים כדי לשמוע ולהשמיע תפיסות עולם בנושאים שונים. בית המדרש מזמין בני נוער עם כל דעה ורגש לקחת חלק במסע תוך מפגש לימודי ורגשי עם בני נוער אחרים ועם המקורות היהודים, העתיקים והחדשים, מאדם וחוה ועד סבלימנאל והצל. במפגשים נדבר על נושאים העולים מתוך הטקסט, אך גם נושאים אקטואליים אחרים העולים מהמשתתפים עצמם ורלוונטים לחיים של כולנו. ההשתתפות בבית המדרש אינה כרוכה בתשלום.

ליסחן

New member
ואני חייבת להוסיף../images/Emo19.gif

שהמפגש האחרון שהיה לנו היה פשוט מקסים! תודה ליאור, רינת, שרה, יערה, ורד, ליה ואלה! אני באה מחר! נתראה

ורד ר

New member
גם אני צריכה להוסיף

שהיה באמת מדהים פעם שעברה... ממש נחמד להרגיש בבית בתנועה... חוץ מזה היה ממש נחמד להיות בקהילת הר-אל החדשה! ישר כח על ההקמה! בכל מקרה- בואו בהמוניכם!

שלגגגגג

אני מצטערת להודיע שהמפגש של בית המדרש נדחה לשבוע הבא בגלל מזג האוויר. אז שיהיה לכולנו כיף לשחק בשלג

שאלה...

כמה אנשים הגיעו למפגש של בית במדרש האחרון? הגיעו אנשים שלא חלק מהתנועה?

למעלה