והפעם אני מצטרפת...

והפעם אני מצטרפת...

התקלחתי טוב טוב בהרבה מים חמים וסבון יצאתי מהמקלחת נמרחתי בקרם גוף בריח עדין ונעים התלבשתי ויצאתי... כל הדרך באוטו חשבתי מה יהיה? איך זה יקרה? היא תתחיל? הוא יתחיל? אני אמורה להתחיל? איך השפתיים שלו יהיו? איך השפתיים שלה יהיו? מיהו הגלגל השלישי בעצם? הגעתי לשם... היא פתחה לי את הדלת בטרנינג קליל ונעים, כיפי ונוח, השיער השטני החלק שלה נפל על הכתפיים שלה בצורה המדהימה... הרחתי את הריח של הקטורת וקול הטלוויזיה החלש.... נכנסתי פנימה אל תוך החשכה והצלחתי רק לראות צללית על הספה. התיישבתי. היא התיישבה אחרי. הוא אני והיא. הרחתי שגם הם אחרי מקלחת אולי זיון ומקלחת... התחלנו לראות את הסרט. ראיתי את הסרט וחיכיתי לאיתות ממנה... ממנו... המתח המיני בחדר שיגע אותי שלחתי יד לכיוון הירכיים שלה.... היא פישקה את רגליה מעט ונתנה לי ללטף את ירכיה, מתבוננת בטלוויזיה כאילו שום דבר לא קורה... כנראה שמצאתי חן בעיניה...
המשכתי ללטף והיא התחילה להסתכל עלי, אל תוך עיני, בוחנת את הסערה שעוברת בתוכי. היא התחילה לנשק אותי בצורה עדינה ומגרה באזור הצוואר. עצמתי את עיני והתמכרתי למגעה. שלחתי יד לכיוון החזה שלה. היא היתה ללא חזייה, החזה שלה היה בינוני וזקור בכף ידיה. הכנסתי את ידי מתחת לחולצה. היא הורידה את החולצה שלי והתחילה לנשק אותי באזור החזה... לפתע הרגשתי אותו מחבק אותי מאחורה ומנשק את צווארי. שניהם היו זקוקים למשהו אחר. למגע אחר, לריח אחר... שמעתי אותו מתפשט מאחורי בזמן ששתינו התחלנו לשחק אחת בשפתיים של השנייה מה שנגמר בנשיקה ארוכה רכה ולוהטת. הרגשתי את שפתיה העבות מלטפות את שלי וצמרמורת עברה לי בכל הגוף... הוא התקרב אלינו כשאיבר המין שלו כבר עומד והחדיר אותו בין השפתיים שלי לשלה. המשכנו להתנשק על הזין שלו משחקות אחת בחזה של השנייה. התנשקנו לכל אורך הזין שלו, מצצנו מעט את אזור האשכים ולאט לאט הגענו עד הכיפה... הוא השמיע אנחה גדולה ושתינו נעמדנו ונצמדנו אליו. הוא הפשיט אותה ואני התחלתי לנשק את הבטן שלה, יורדת לכיוון הפופיק ומסביב לכוס הרטוב והמריח שלה... ואז הוא התחיל להפשיט אותי – המכנס... התחתונים... עמדנו שם שלשתינו ערומים, מתגפפים. היא נוגעת בי הוא נוגע בה ואני מטפלת בזין שלו. היא היתה מדהימה.. גוף כמו גיטרה... חזה מעט גדול משלי זקור ויפה, שחומה מעט עם שער שטני טבעי, עיניים ירוקות תחת כמו תפוח עסיסי ויפה ובטן... אח... בטן שטוחה ואלוהית. נגעתי בו ובחנתי אותה. רציתי אותה, רציתי לענג את המלאך הזה. הושבתי אותה על הספה, מלטפת את גבה וירכיה, מפשקת בעדינות את רגליה ושולחת את לשוני לענג אותה... התחלתי ללקק את שפתיה החיצוניות בעדינות מתקרבת לאט לאט לאזור הדגדגן ואז ליקקתי מעט יותר בחוזקה בדיוק באמצע. מלמטה למעלה... עצרתי קצת והתעכבתי. הוא התיישב מאחורי והתחיל לגעת בישבן שלי ובגב שלי. הכנסתי אצבע אחת לפה וחיממתי אותה מעט ואז התחלתי לשחק באיבר המין שלה ליקקתי והחדרתי אצבע פנימה. הוא התחיל להחדיר את איבר מינו לתוכי, תופס את מותני ומחדיר אותו לאט ובעדינות אני רטובה (אולי יותר מדי...) הכל חלק ומדהים.... אני ליקקתי אותה והוא מזיין אותי... אין גלגל שלישי בסיפור הזה, אין מישהו מיותר שלשתינו במין הרמוניה מוזרה וכן... אוטוטו זה נגמר... הוא גומר בתוכי, אני גומרת ומרגישה את הרעידות בכל הגוף שלה. רוצה להישאר בתחושה הזאת עוד הרבה מאד זמן... יושבים בשקט מוחלט על הספה, נחים... אני קמה מתלבשת, מחייכת פותחת את הדלת ויוצאת... עוד....

horneyboy

New member
עוד... עוד... ועוד....../images/Emo3.gif

הכתיבה שלך מדהימה כמו תמיד... עוד, כבר ביקשתי?

Black Scorpio

New member
בטח איזו שאלה ../images/Emo6.gif

מדהיםםםםםםםם!!!!!!!!!!1 אמנם הרבה זמן לא כתבתי פה כלום אבל אני ממשיך לעקוב בקפידה אחרי הסיפורים שרצים פה כמה מתחחחחחח מיני יש עכשיו בפורום והסיפור שלך ההההההוווווווווווווווווווווו כמה שהוא הדליק אותי רוצה עוד , מגיע לי מגיע לי

למעלה