והפורימון שלנו...

והפורימון שלנו...

אחרי עבודה רצופה מיום ראשון באחת הצהרים ועד יום שני בעשר הצלחנו להרים פורימון עלוב למדי.... היו תחנות ממש גרועות של הקורס. הם היו ממש לא יפות יחסית לשנה שעברה והתחנות הגדולות היו: טרזן, הפל את המדריך, כיסאות מסתובבים, השטיח המעופף(השור הזועם), הפוד ו...זהו.. אני מצטערת לאמר שהרווחנו בסביבות ה7000 שקל..שזה אומר שרק כיסינו את ההוצאות ולא הרווחנו כלום! (שנה שעברה לדוגמה, הרוחנו 20,000 ש"ח!) אז..איך היה הפורימון שלכם? אגב, אני שישיסטית משבט יובל מודיעין הנהגת מרכז

מה?????? 7,000זה כלום?

אני לא מבינה... הוצאתם 7,000 שקל על הפורימון? למה כ"כ הרבה? ואיך שנה שעברה הרווחתם 20 אלף? כמה כסף אתם לוקחים בכניסה???? נועה.

למי ששאלה למטה, אני דניאל

ויחסית לשנה שעברה זה כלום.. ו7000 שקל זה על חבלים ופרסים וציוד ולא יודעת מה עוד אה וגם המרכז הצעיר שלנו עשה תאונה ביום של הפורימון ואנחנו לוקחים עשרים שקל כניסה

פרה גאה

New member
מה?!

הפורימון שלכם בכלל לא עלוב! ו7,000 שקל זה המון! מה עשיתם שההוצאות שלכם היו 7,000 זה המון וכמה לקחתם בכניסה? שלנו היה הפורימון הכי טוב בתולדות השבט!!... אבל זה לא כזה כבוד כי הוא סה"כ השני... בכללי הוא היה די גרוע אבל לא ממש ציפיתי ליותר ,השגנו את כל המטרות שהצבנו לנו בתחילת ההכנות וגם חסכנו כסף ולכן היינו יכולים לקנות את הדברים שהיינו צריכים בלי הגבלה והכניסה לא עלתה כסף אבל היה לנו קיוסק והרווחנו... 180 שקל!!! ממש הרבה ... לא! חחח... אבל העיקר שנהננו :)

מממ...מממ...

אין לי שמצ של מושג כמה הרווחנו אתמול, אבל לקחו לנו 20 שקל לכניסה והיו תחנות הכי מושקעות שאני זוכרת! (
, אני לא זוכרת איך קראו להן) היה... מעלית נופלת, השור הזועם, קרב של שני אנשים שמהמרים מי ינצח, מסלול מכשולים ע-נ-ק, גלגל ענק, קרוסלה, ספינת פיראטים ועוד כל התחנות הקטנות האלה... איפור, באולינג, קליעה למטרה וכאלה... היה ממש כיף וגם עזרתי כל ראשון שני בעבודות (10 בבוקר - אני ישנה, פתאום חברה שלי מתקשרת לפלאפון "שירה! בואי הבטחת שאנחנו הולכות לעבודות! יאללה תתלבשי ב10 וחצי נפגשים בכיכר!" או משהו בסגנון הזה...) ונשארתי עד איזה שתיים בצהריים... (הפורימון התחיל בשלוש) היה ממש מוצלח לפי דעתי, אבל אני יכולה לברר חוות דעת נוספת ממישהו מהשכב"ג ו..איך קוראים לך "שישיסטית משבט יובל מודיעין הנהגת מרכז"

אנחנו לא לקחנו נאדה בכניסה וכל מי

שרצה יכל להיכנס וכל ה180 היו מהקיוסק והיו יכולים להיות יותר אבל לא אמרו לחניכים להביא כסף

המחסנאי

New member
הגזמתם קצת לא??

7000 שקל זה המון!! ו20000 זה בכלל בלתי אפשרי אני חושב.... וגם המת קנים ממש טובים. בכלל אנחנו על הפורימון מעולם לא לקחנו כסף... בשביל זה יש את המתנ"ס. כל מה שיפה בפורימונים שלנו (שבט פולג, תל מונד הנהגת שרון) שאנחנו לא לוקחים אגורה..

למעלה