והעניינים מסתבכים...
אז הייתי היום במרפאת אנדו, לאחר התור אצל באר גבל ולפני הניתוח (עוד שלושה שבועות סוף סוף), שיינמן קיבל אותי והיה מקסים כתמיד. אבל מה לעשות ששוב הוא הצליח להלחיץ אותי ויצאתי משם עם דמעות, לא באשמתו אלא באשמת המצב המסריח שלי... עכשיו אני צריכה לעשות חוקן בריום כדי לוודא שאין חסימה, כן כן מהפח אל הפחת, עכשיו האולטראסאונד רקטלי נראה כמו טיול בפארק...
אני חייבת לעשות אותה כמה שיותר מהר בגלל הניתוח הקרב ובגלל החגים שבדרך, אז נכנסנו לבהלת טלפונים ובירורים, איפה אפשר לעשות ומתי, ומי בכלל יקבל אותי בהתראה קצרה כזאת (שיינמן אמר לי שזה יהיה טוב אם אוכל לחזור אליו יום שני כבר עם תוצאות כדי שאספיק לפגוש את הכירורג...), בתל השומר יכלו לקבל אותי רק אחרי החג, אבל אחרי כמה טלפונים, פקסים ותיזוזים, דווקא בקופ"ח הצליחו להכניס אותי ליום ראשון הקרוב, שזה מעולה. ואז הגיע החלק של קריאת ההוראות... איזה בדיקה, אמאלה! ואיזה הוראות הכנה, אלוהים ישמור. בתל השומר אומרים שאפשר לעשות את הניקוי לפני כן עם סופודקס או עם מרוקן, לכל אחד הוראות שונות לגמרי, ולא ידעו להגיד לי איזה מהם לעשות. ואז כשחזרתי ושאלתי את הבחורה שם (שהיתה מאוד נחמדה ובאמת ניסתה לעזור, אבל היתה מבולבלת מההוראות בעצמה) היא נתנה לי דף הוראות "ישן" ששם כתוב משהו אחר בכלל, שצריך 3 ימים לפני לעשות דיאטה וכל מיני דברים אחרים. בשלב הזה כבר הייתי ממש חסרת אונים (מזל שבעלי שיחיה היה איתי, לא הייתי עומדת בזה לבד...), ואז כשהגעתי (סוף סוף) לעבודה פיקססו לי את ההוראות להכנה בקופ"ח, ושם יש בכלל הוראות אחרות לגמרי, בלי אף אחד מהחומרים הנ"ל, ורק עם כדורים משלשלים, מלח מגנזיום בערב ובבוקר חוקן... אההההההההההההההה!!!
מה עושים? אני כולי מבולבלת, וחייבת לעשות הכל מהיום למחר. כמובן שאני צריכה לרוץ לרופאת משפחה שתיתן לי מרשמים לכל החומרים, ודווקא היום ומחר היא לא עובדת, אז למצוא רופא אחר שלא מכיר אותי שיקבל אותי בלי תור ויתן לי מרשמים, ואז לרוץ לבית מרקחת (בטח רק של הקופה...) ולקנות הכל... אוף אני שונאת את כל הבירוקרטיה הזאת!
ובכלל לא היה לי זמן לחשוב על כל מה ששיינמן אמר לי לגבי הניתוח, שאם אין חסימה רצינית, אני אצטרך להחליט מה אני ארצה שיעשו לי לגבי המעיים והרקטום, כי מצד אחד כדאי לגמור עם הכל בניתוח אחד, ומצד שני ככל שמערבים יותר גורמים יש יותר סיכוי לסיבוכים. איך אפשר להחליט דבר כזה? ועל סמך מה? גם אם לא יהיו סיבוכים, התערבות במעיים אומר גם יותר ימי אשפוז וזמן החלמה ארוך יותר, ומצד שני - למה להשאיר מוקד אם אפשר (וצריך) לטפל בו... מה אתן אומרות??? סליחה על החפירות ועל הקיטורים הבירוקרטיים, הייתי צריכה להוציא קיטור... ותודה שאתן פה!
אז הייתי היום במרפאת אנדו, לאחר התור אצל באר גבל ולפני הניתוח (עוד שלושה שבועות סוף סוף), שיינמן קיבל אותי והיה מקסים כתמיד. אבל מה לעשות ששוב הוא הצליח להלחיץ אותי ויצאתי משם עם דמעות, לא באשמתו אלא באשמת המצב המסריח שלי... עכשיו אני צריכה לעשות חוקן בריום כדי לוודא שאין חסימה, כן כן מהפח אל הפחת, עכשיו האולטראסאונד רקטלי נראה כמו טיול בפארק...