והעיקר..והעיקר....

והעיקר..והעיקר....

או-טו-טו הולך להיעלם לשבועיים מארצנו החמה (תרתי משמע) בדרכי לליטא הבלתי צפויה. אני לא פוחד מהעובדה שאני מתלווה למשלחת ספורט ישראלית ואנו נהיה ללא אבטחה חמושה. אני לא פוחד מהאוקראינים שיירו עלינו עוד טיל בליסטי להפיל את המטוס. אני לא פוחד מהטיסות הפנימיות במטוסי האנטונוב המתפרקים או הטופולב שפג תוקפם לפני כמה שנים כבר,ומשביתים אותם (בד"כ) רק אחרי התרסקות. אני לא פוחד לצאת למועדון לילה לבד ושיחטפו אותי הצ´צ´נים. למרות שהזהירו אותי אני לא פוחד משוד מטבע זר של תיירים שהפך לתופעה תדירה במדינה הזו. אם עד היום נשארתי בחיים במדינה המטורפת הזו, משהו יכול לקרות לי דווקא שם??????

טאקילה~*

New member
בדאלק....

תגיד להם שאתה חבר שלי לא יגעו בך.. והמטוס העייף יטוס בכייף,, טיסה נעימה..נתגעגע!

מייקי , בכל זאת..........

שמור על עצמך וחזור אלינו בשלום, ודרך אגב, הכל יכול לקרות ....... ובכל מקום....... מקווה שתהנה שם ותתקל רק בדברים החיובים ולא במה שהזהירו אותך מהם................ תעשה חיים ותהנה, י .

קסומה

New member
מייקי........

שמור על עצמך, ותעשה חיים במסגרת המיגבלות. חופשה נעימה

קסומה

New member
בטוח לא מה שאתה חושב...חחח

הכוונה לתנאים שהזכרת..... מטוס מעפאן. מקום לא הכי בטוח ללא אבטחה וכו´ וכו´ וכו´.

עברתי קצת דברים בחיים...

בכל פאקינג של מקום אני מוצא את הפינה שלי וחוגג.. כלום לא שובר אותי.. רק מה שבועיים זה המון המון זמן וזה מטריד אותי. בשבועיים אני יכול להספיק להתחתן ולעשות ארבעה ילדים... (לא מאותה אחת..)

sahr12

New member
מגבלות זה לא לטוס......

לפני יום ההולדת שלי ושל נושי הפצצונת...חחחחח נסיעה טובה אחי, שמור על עצמך....אין הרבה כמוך שלא לוקחים שוחד..חחחחחח וכל שריקה שלהם מדוייקת.....(שאלתי את טפירו.....חחחחחחח) תעשה חיים...ושאתה חוזר תביא לי אוקראינית.....:)

אין סיכוי

שאפסיד את יום הולדתו של האדמור,הרב הראשי של אזור השפלה,סער12...בחיים לא. שמח בשבילך שאתה מזדקן לאטך וחורץ את גיל 32 כשאונך עוד איכשהו במותניך. חברים שלי מאיטליה,שהיו באותו מקום בשנה שעברה, סיפרו לי שהם בכו ביום האחרון לפני שחזרו משם הביתה... רווח לי...כבר שנים שלא בכיתי.

חמסה-חמסה, מלח שום-מלח שום,

תגיד ´תה דפוווווק? מה אתה פותח פה לשטן???????? תעשה חיים...כל יומיים חו"ל...למה לא..והעיקרר תחזור בשלום...מיייקנא בך.. תגיד לי מייקי.. מצאתי ת´מילים של השיר ALL RISE????????????

זה לא היה ALL RISE

זה היה FLY BY של להקת BLUE. מי שאוהב דאנס אני ממליץ לו להקשיב ולהזיז את התחת בקצב ההוא (לא קדימה ואחורה פנטום...)

Y

קבל תיקון מייקי אופס טעיתי טועים טעות טעינו התלבלב לי..... אבל עדיין אם יש לך ת´מילים...

תודה חומד...

פה אני שומעת כל היום את השיר הזה ואחרים.. http://www.100fm.co.il/ מצפה ומחכה למילים.. לפני שתתעופף מפה..

למעלה