והעולם זוכר---

והעולם זוכר---../images/Emo16.gif

אני בטוח שעדיין כואב לכולם מהאירועים של ה-11 בספטמבר!! אז עוד סקר קטן! איזה שירים אתם מכירים שבאו בעיקבות נפילת התאומים ושאר האירועים מהיום הבילתי נשכח- ה11/9/01

Pace

New member
כמו שכבר ציינתי בתגובה קודמת:

Paris - What Would U Do? כתובת להורדת השיר: http://www.daveyd.com/paristrack.mp3 "But i remember befo´ september how these devils do it, Fuck Giuliani, ask Diallo how he´s doing"

Bracker Bracker

New member
mac lethal - midnight in manhaten

זה והבית של גוסטפייס ב rules זה מה שאני זוכר כרגע

2PAC4EVER

New member
אנשים פה שכחו את ה-שיר שעשו

בעקבות האירוע הזה: All-Star tribute - What´s Going on מבונו ועד נאס...

TIK TAK

New member
האמת היא ש.......... לא

השיר חודש בשביל התרמה לאידס והוקלט לפני הפיגוע אבל כמו אמריקאים טובים החליטו המפיצים שעדיף להוציא את זה כ"הוקרה לגיבורים האמריקיים" ורק לאחר כחודש - חודשיים זה שונה למען האידס

DJ JuVi

New member
השיר הכי פצצה של הראפר הכי פצצה

קבלו!!! Enrique Iglesias - Hero השיר הזה זוהה מאווווד עם התרסקות ה WTC אבל אני לא סובל ת´בנאדם...! בנוסף (ולגמרי בלי צחוק!) יש את השיר של ליאן ריימס Please Remember Me זה לא ראפ, זה גם לא R&B, אבל זה שיר טוב ומסתבר שיש עוד הרבההההה מוזיקה מעבר להיפ הופ....

Strike-A

New member
Sage Francis - Makeshift Patriot

It´s the one we rally behind. He´s got a megaphone...and he´s promising to make heads roll, So we cheer him on, but espestos is affecting our breath control. The less we know...the more they fabricate...the easier it is to sell souls

BiG D

New member
כן

סיקס ב "אין אור" "אחרי מרחץ דמים שני תאומים נפלו לאבדון, קרוב לעשר אלף איש כבר לא יראו את אור היום" קצת הגזים עם ה 10000 איש... שיהיה

EmGee

New member
איך לא הזכרתם את

mac lathel - midnight in manheten (עלק 5 יחידות אנגלית) קצת אנדרגראונד אבל מומלץ גם לחובבי המיינסטרים

למעלה