והסקר נמשך

TalReshef

New member
והסקר נמשך

אני כבר שכחתי מהסקר ההוא אבל כנראה שהגולשים לא. בכל פעם יש טיפין טיפין נוספים שמשלשלים פתק לקלפי (אין להם מקום אחר לשלשל בו?). בינתיים מה שמעניין זה שמעבר לכך שהקבוצה הגדולה ביותר היא של אלה שיש להם יותר מערך אחד הבאים אחריה הם ערכי חיי האדם, הטובה האישית וטובת כלל האנושות. רק שבינתיים כבר שכחנו את הדיון שהביא להקמת הסקר הזה מלכתחילה.

giba70

New member
רק שיהיה ברור

שאם נבדוק לכמה חברי פורום יש ערך מרכזי אחד, יוצא של-22 יש ול-12 אין.

Mנטה

New member
מעניין אם היה אפשר להצביע בפתק

לבן בסקרים של תפוז, אם אנשים היו מצביעים יותר או אם זה היה משנה את אחוזי הבחירה. איך בנויה השקפת העולם שלך ? -ערך מרכזי אחד -מלא ערכים -אין לי השקפת עולם -פתק לבן (והכי חבל שאין את זה בהצבעה לכנסת).

Mנטה

New member
מה שמזכיר לי

(איזה יופי זה ככה לדבר עם עצמי באופן ציבורי
) שפעם כשנחת רובוט על כדור הארץ באו מלא עיתונאים לראיין אותו, הוא היה רובוט ממדינה ממש מפגרת שבה שלטו לטאות על בני אדם ואנדרואידים אבל הוא היה בטוח שהוא בא מעולם ממש מתקדם ומפותח. העיתונאים של כדור הארץ שאלו אותו למה ואיך זה שנותנים בעולם שלו ללטאות לשלוט על בני אדם ? הוא אמר שזה מאוד פשוט ויש להם דמוקרטיה וכולם מצביעים אז כנראה זה מה שהם רוצים. העיתונאים הקשו ושאלו: אז למה אתם בוחרים בלטאות ? אז הרובוט אמר: כי אם אני לא אבחר בלטאה, אז הלטאה הלא נכונה תיבחר !... (ציטוט חופשי מדאגלס אדאמס "לא מזיק ברובו").

למעלה