והסלט בשבילך..?

והסלט בשבילך..?

יצאתי עם חברה לארוחת ערב היום.. אני, השמנה מבנינו הזמנתי מעין מאפה ממולא והיא הרזונת.. הזמינה.. איך לא?! - סלט. המלצר ניגש לקבל את ההזמנה ואני הזמנתי עבור שתינו המלצר מגיע עם המנות מניח מולי את הסלט ואומר זה בטח בשבילך. אה?!?!?! למה בטח? אני לא מאמינה שעניתי כי במצבים כאלה, בד"כ הייתי שותקת ומחליפה את המנה אבל הפעם.. "רוח שמנות ויפות" גבר עליי! "אני יודעת שזה נראה כאילו אני זו שאמורה לאכול סלט ולא טוסט אבל אני יוצאת מהכלל. אני אוכלת מה שבא לי." המלצר נהיה אדם והתחיל לגמגם מילי לא ברורות, התנצל 569877564 פעם.. ואני נהנתי מהטוסט.

../images/Emo24.gifכל הכבוד!!!../images/Emo24.gif

גאה בך שלא שתקת. זה נחמד מידי פעם לענות- עושה הרגשה טובה. שמחה שנהנת מהארוחה כמו שצריך! האוכל הוא בין ההנאות הגדולות בחיינו ואסור לנו להרוס הנאות כאלה, אז אני בטוחה שהטוסט היה יותר טעים גם בגלל שענית למלצר והרגשת טוב עם עצמך.
אוהבת את העקיצות והתשובות הכנות שלך

../images/Emo34.gif../images/Emo24.gif כל הכבוד דיקלה!

אין שום סיבה שתשמרי את ההערה המעצבנת שלו בליבך. בפעם הבאה הוא לא יעשה את הטעות הזאת עם אף לקוחה. גאה בך!

עופר 123

New member
You go girl../images/Emo45.gif

כל הכבוד על התשובה שאמרת בלי להתבלבל. בפעם הבאה המלצר הזה יידע לחשוב פעמיים לפני שהוא מדבר. שוב דיקלה יצאה שגרירה מצטיינת
.
עופר

חמודדדדדדדדד

חיח לשניה ניסיתי לשים עצמי במקומך.. אני חושבת שהיתי מתעצבנת. סחה על התגובה ושמחה שנהנית מהטוסט:) שבוע טוב ושנה טובה ~לין~

SOPHIE1M

New member
כל הכבוד!!!!

אני גאה בך על התשובה המייבשת!!! אנשים שטחיים וטיפשים מה לעשות לצערי לא חסרים שמדינתנו.. המלצר חצוף ביותר ואף אידיוט ואם אני הייתי איתך הייתי מגיעה עם זה עד למנהל המסעדה!!!! שאנשים ילמדו להתייחס יותר בכבוד לבחורות מלאות ולא יווצר מצב שאף בחורה עם עודף משקל תתבייש / תתבעס לצאת למסעדות. כל הכבוד!!!

חחח.. זה קורה לי כל הזמן

גם עם האלכוהול... אני מזמינה אלכוהול וגילי מזמין קולה.. ותמיד תמיד שמים את האלכוהול מולו ואת הקולה מולי...חחחחחח... ותמיד אנחנו צוחקים על המלצרים על זה... גם עם האוכל זה ככה... תמיד את המנה היותר " דשנה " שמים אצלו... ואת היותר " רזה" אצלי.... האמת היא שדי משעשע.. המלצרים אכן תמיד מיובשים

l i r i 78

New member
זה אבל בלי קשר למשקל.

זה קורה לזוגות.תמיד האלכוהול לבחור והדיאט קולה לבחורה. אצלנו אבל זה תמיד נכון,אז אין לי שום דבר להגיד למלצר

newKiticat

New member
דיקלה....

בגלל בחורות כמוך אותו בחור ינצור את לשונו ולא יפתח את פיו.... ואולי מי יודע - בפעם הבאה תיחסך מבחורה שאופייה פחות חזק משלך- הערה מגעילה, עוקצינת ואולי אפילו משפילה....

למעלה