והנפילה...

d a n i t l

New member
והנפילה...../images/Emo31.gif

אתמול עוד היו לי כוחות לענות באופטימיות... והיום אני זקוקה לתמיכתכם
הגננת של בתי הקטנה בגן חובה התחילה איתה תוכנית התנהגות, כיוון שהיא עקשנית ועומדת על שלה, לא מקבלת גבולות ומרות, והיא הנסיכה שלי: חכמה, מקסימה, טובה
פשוט אין לי כוח... זה אחרי מרתון יום חמישי עם צוות החינוכי וצוות הצהרון בקשר לסנדוויץ בכיתה א', שמתקשה לשלוט בתסכוליו וכעסו... והג'ינג'י - אוי - הג'ינג'י שאתמול בלילה מלאתי את הטפסים לצורך השתתפות בתכנית "עצמה" ואני - איך לסחוב עם כל זה נוסף לעבודה, הלחץ, הבית? והתתפרצויות שלי?

zivadina

New member
../images/Emo45.gif בואי נרים אותך למעלה ../images/Emo160.gif

יש ימים כאלה, כאשר כל ה"צרות" באות ביחד. אנחנו צריכים לזכור ש"הגלגל מסתובב" ותמיד יש ימים טובים יותר או טובים הרבה יותר, ובעיקר צריכים לשמור על עצמנו לא לאבד כוחות ביום "רע", כדי שיהיה לנו כח ליום הבא.

נסיכה ג

New member
דנית יקירתי...

פעם אנחנו למעלה ופעם אנחנו למטה זכרי, הגלגל תמיד ממשיך להסתובב. זה הרגע בו את צריכה להיות הכי חזקה בעולם.... הרי בסופו של דבר הכל יבוא על מקומות בשלום והענינים יתחילו לזרום והקשיים יראו פחות נוראיים בעוד מספר ימים. את הרי יודעת שלילדים המקסימים שלנו יש נסיגות, וגם לנו ההורים יש. אני לא מרשה לעצמי להיות למטה הרבה זמן ולמען האמת גם אין לי סבלנות להיות בדאון, אני מחפשת תמיד את הדרך הקצרה למעלה. בחשיבה חיובית קל לי יותר.

I am ADiDi

New member
../images/Emo24.gif מחר שוב תזרח ../images/Emo42.gif חדשה

והכל יראה אחרת... כן, לילדינו יש לפעמים את היכולת להתיש אותנו, אבל צריך לזכור שאחרי כל סערה מגיע השקט שאחרי הסערה ואז הם מתוקים ומשתפי פעולה במיוחד. זה לא קל לעבור את זה וביחוד אם גם את "משלנו" וצריך גם לדעת לסלוח לעצמך על ההתפרצויות
.... כי מחר מגיע לכולכם יום חדש ...

אבישג 11

New member
גם לנו היה אתמול אחר צהריים קשה

שהגיע לבכי נוראי של הבן ומן קריאה (מילולית) לעזרה מאלוהים. דבר שאף פעם לא נחשפתי לו. מאד נבהלתי כי זה הראה לי על מצוקה גדולה. אחר כך כמובן בא השקט. אני מרגישה שלפעמים יש צורך(?) לחוות התפרצות כל כך אינטנסיבית כדי להגיע לשקט המיוחל - וזה מ פ ח י ד.

למעלה