והנה שוב

Acoustic 3

New member
והנה שוב

המוסלמים מכים שוב באירופה והפעם עושים פיגוע מצמרר וכואב.
שוב הם מזכירים לנו כמה התרבות שלהם ארורה, חולה ואכזרית.
שוב הם מוכיחים כמה הם צמאים לאלימות, דם ומוות. כמה שבשבילם חיי אדם זה שומדבר - ואפשר להרוג חפים מפשע רק כי הם "נעלבים".

ומחר... אירופה תשכח מהכל. הם לא יסיקו את המסקנה המבוקשת - שהאיסלם הוא הסרטן העולמי.. אירופה תתעסק בלהוציא את חמאס מרשימת ארגוני הטרור, הם יתעסקו בזכויות ה"פלסטינים" ויסייעו בהקמתה של עוד מדינה כושלת, אלימה, מושחתת, פרימיטיבית וצמאת דם.

aשרון

New member
אני מקווה שיפתחו שם עיניים באירופה...

אני מאוד מקווה שהם יתחילו להבין שם באירופה ובעולם בכלל שהאיסלאם הקיצוני מאיים על שלום העולם והחופש של כל בני האדם. "הם לא נעלבו", זו אידיאולוגיה שלמה שהם חיים לפיה בה הם האור שנלחם נגד החושך. הם לוקחים כל פיפס ללב כדי שיהייה להם סיבות לבוא אליך בטענות.

הנה ידיעה על הטבח שהתבצע היום:
12 בני אדם, בהם שני שוטרים, נהרגו היום (יום ד') בפריז על ידי שלושה חמושים במערכת העיתון הסאטירי "שארלי הבדו". אתר החדשות הצרפתי L’Humanité ראיין אישה שלטענתה אולצה על ידי החמושים להכניס אותם לתוך הבניין. האישה, קורין "קוקו" קי, מעצבת אופנה, סיפרה לאתר הצרפתי: "יצאתי לאסוף את הבת שלי מהמעון. הגעתי לדלת הבניין של העיתון ושני אנשים רעולי פנים וחמושים איימו עליי בברוטליות. הם רצו להיכנס פנימה ולעלות. הקלדתי את הקוד. הם ירו בוולינסקי ובקאבו. זה נמשך חמש דקות. התחבאתי מתחת לשולחן".

לדברי עדת הראייה, החמושים דיברו צרפתית מושלמת וטענו שהם משתייכים לארגון הטרור אל-קאעידה.

יותר מ-100 אלף בני אדם יצאו הערב לרחובות פריז וערים נוספות בצרפת לאות הזדהות עם קורבנות הטבח במגזין "שארלי הבדו", שבו נהרגו כאמור 12 בני אדם ו-11 נפצעו. בפריז הגיעו יותר מ-5,000 לעצרת סמוך למערכת המגזין. אלפים מפגינים גם בליון ובנאנט. רבים מהמפגינים הניפו שלטים עם הכיתוב "אני שארלי" לאות הזדהות עם העיתון ועובדיו.

נשיא צרפת הכריז על יום אבל לאומי מחר והוסיף כי דגלי המדינה יורדו לחצי התורן במשך שלושה ימים.

Uri04

New member
אני חושב שאתה מבלבל בין דברים שונים

עם כמה שהפיגוע היה זוועתי - לקרוא לכל המוסלמים באשר הם ארורים, צמאי דם וכו' זאת הכללה גסה. לא כולם צמאי דם, לא כולם קיצוניים ולא כולם טרוריסטים. הכללה היא מושג מאוד בעייתי. אני מבין את הכעס והאמוציות, אבל כאשר אתה מכליל אתה רק מחליף שנאה בשנאה.
לגבי הפלסטינים - אני מצטער, אבל אני לא רואה את הקשר. האם בגלל פיגוע של קיצוניים אתה לא מאמין בפתרון שתי מדינות לשני עמים? אתה לא חושב שיש לסיים את הסכסוך הישראלי-פלסטיני ולהגיע להסדר קבע ובמהרה?
ומה האלטרניטיבה שלך?
אתה חושב שיש לספח את איו"ש וליצור מדינה דו לאומית?

גם אם לא נכליל, הוא עדיין צודק

כשיש מיליארד וחצי מוסלמים בעולם, ועשרה אחוז מהם נחשבים קיצונים וצמאי דם (ויש הרבה גופים שיגידו שזה בין 15 ל25 אחוז), מדובר ב150 פאקינג מיליון אנשים. אז נכון, לא כלללל המוסלמים קיצונים וטרוריסטים, אבל יש בהחלט יותר ממספיק כדי להכתיב סדרי עולם, וזה משהו שאי אפשר להתעלם ממנו ואי אפשר להגיד שהאיסלאם הוא לא סכנה לאנושות בגלל שיש רוב מוסלמי שיושב בשקט, אבל ה"מיעוט" עושה מספיק רעש בשביל כולם.
לגבי הפלסטינים- זה נכון שאין קשר בין טרור לזכות של אינדיבידואלים פלסטינים לחיות טוב, אבל כאשר ארגון טרור כמו חמאס (ועוד ארגוני טרור נוספים ברצועה ובגדה) שולט בעניינים, ומשפיע על אנשים והשנאה שלהם ליהודים מרגע לידתם, זה גם משהו שאי אפשר להתעלם ממנו.
לדעתי זה אפילו לא דיון פוליטי אלא עובדה, אבל אפשר להתווכח על זה

Uri04

New member
נסכים שלא להסכים

את אותה השוואה אפשר לערוך על כל קבוצה אתנית כלשהי (לדוג' - כשיש 15 מיליון יהודים בעולם ועשרה אחוז מהם גנבים ומושחתים, מדובר על פאקינג 1.5 מיליון אנשים שהם אולי מיעוט רעשני, אבל הם אלו שמכתיבים סדרי עולם ואז אולי זה נראה נכון להעיף את היהודים מכל מדינה בה הם חיים או להשמיד אותם בגזים כי הם מדרדרים את האנושות).
לגבי הפלסטינים - זה יותר משל הביצה והתרנגולת. מה בא קודם? החמאס שרוצה להעיף אותנו מפה בגלל הכיבוש, או אנחנו שמשאירים במשך למעלה מ-40 שנה פליטים תחת שלטון של כיבוש ומביאים אותם לבחור בארגון טרור שנשבע להילחם בנו ככובשים? אין לזה תשובה חד משמעית, המציאות מורכבת, זה נכון. גורמים איסלמיסטים שלא נמצאים בכלל באזור נוטים לתמוך בארגונים האלה כלכלית מסיבותיהם, אבל לשייך את הסכסוך הפלסטיני-ישראלי לכזה של יהדות נגד איסלם - זה אחד הדברים הגרועים ביותר שאנחנו יכולים לעשותמכיוון שאינו מביא לאף פתרון ואף תורם להסלמת המצב. וכל זה בעידוד הימין הקיצוני שעושה הכל על מנת להפוך את הסכסוך למאבק בין דתות על מנת שלא נצטרך להגיע לפתרון קבע שמשמעותו חלוקת הקרקע.

Acoustic 3

New member
שניה לפני שאני כבר במיטה,

אני לא קורא לכל המוסלמים בשמות שציינתי. אבל אני כן קורא להם ככה כקבוצה.
אפשר להתמחק מהאמת המרה, להתחבא מאחוריה או לעצום את העיניים ממש ממש חזק.
אבל כשהרוב המוחלט מזוועות העולם בשנים האחרונות מתבצע על ידי מוסלמים, בשם האיסלאם, בשם אללה - איך אפשר לסתום את הפה?
איך אפשר להיות פוליטקלי קורקט ולהגיד "אלה לא כולם"?
נכון! אלה לא כולם. אם כולם היו כך, העולם היה נכחד!
רבים מהם שוחרי שלום. ואני בעצמי מכיר כמה.
אבל למי זה עוזר?
מתוך יותר ממליארד מוסלמים, יש כמה מליונים שדוגלים בדם ואלימות שציינתי לעיל. כמה עוד נשתוק ונרחם על המוסלמים האחרים על שהם "נאלצים" לחיות עם אותם קיצוניים או אפילו סובלים מהם?
כמה עוד נעצום את העיניים ונתכחש לעובדה שם כנראה מולידים ומחנכים את אותם קיצוניים? ואם לא הם, אז מה יש בדת הזאת, או אולי בגזע הזה - שהופך אותם לברוטלים כאלה? לרוצחי ילדים, עורפי ראשים, אונסי נשים ועוד אלף תארים הזויים ובזויים.
הסרטן הזה מאיים על כולנו, ולא משנה כמה פלחים טובים יש באוכלוסיה שלהם - מדובר בזוועות גדולות - והכל בשם האיסלאם.
אז איך אפשר לשתוק יותר ולחבק את כל אותם מוסלמים שכביכול בסדר? האם זו לא האחריות שלהם להוקיע מהתרבות שלהם את הזוהמה הזאת?
&nbsp
ובקשר ל"פלסטין".
בעיני, אין להם זכות לכלום. הזכות היחידה שלהם היא להגיד תודה שהם חיים פה ולא במדינה ערבית.
הם בכלל לא עם, ולא היה כזה עם, וזה הזוי בעיני שהם קוראים לעצמם בשם הזה.
לא מצויין שומדבר על פלסטינים בקוראן, וגם לא בספרי ההיסטוריה. מכעיס אותי שהם מעזים לתבוע אדמה ועיר בירה (!!!) כאילו זה באמת שלהם. המלחמה שלהם ושל כל האיסלאם היא ארורה, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שמכה קדושה למוסלמים.
איך ירושלמים קדושה לפלסטינים? רק אלוהים יודע - והוא אפילו לא קיים.
&nbsp
&nbsp
אני כן רוצה שתהיה מדינה פלסטינית.
למה?
לא כי מגיע להם. להיפך. אמרנו כבר. לא מגיע להם כלום.
אני פשוט מעדיף שתהיה להם מדינה משלהם, והעיקר שלא יוותרו על רצונם במדינה ויבקשו תעודות זהות כחולות או תושבות קבע. זה בעיני יהיה אסון. אני רוצה שתהיה להם מדינה ממניעים גזעניים - אני פשוט לא רוצה אותם כאן. אני רוצה חומה בגובה של קילומטר לגובה וקילומטר לעומק (
) שתפריד אותי מהם. שתהיה להם מדינה משלהם. ומצידי שיהרגו אחד את השני שם, שימותו מרעב - ושמדינות ערב שצעקו בשמם ידאגו להם מעכשיו. פשוט לא אכפת לי.
ועדיין, אין עם כזה. למה שהם קוראים "פלסטין" היום קוראים לזה בכלל "ירדן" - שזו מדינה חסרת עם שקמה בלי שום בסיס.
כואב לי שאת הוויתור אנחנו נצטרך לעשות.. ואולי גם על זה נשלם מחיר כבד..
&nbsp
אני יודע שזה נשמע קיצוני. זה לא כ"כ קיצוני האמת.
אני לא צועק "טרנספר" כי אני לא חושב שיש לי את האומץ לקחת מישהו לעקור אותו מביתו. אני באמת מאמין שהמקום הזה הוא הבית גם של כל הערבים שחיים פה. אבל אלה שלא - פשוט לא. (ואני עדיין מקווה שיהיו כאלה שיבחרו לעזוב ולחיות בפלסטין הזאת שהם כל כך אוהבים לצעוק את שמה. אבל זה ברור שהם לא מספיק פטריוטים מכדי לעזוב את החופש שיש להם פה בשביל להשתעבד לאיזה שייח)
&nbsp
אני כן מכיר בכך שיום אחד תהיה מדינה בשם "פלסטין", שתהיה עוד מדינה ערבית חסרת בסיס, חסרת תועלת, אלימה, בורה ופרימיטיבית.
מה שמפריע לי זה שאירופה מתעסקת בהעלבויות ובהצגות של המוסלמים, ב"זכויות" הפלסטינים כשבתכלס אף אחד לא קם לצעוק שהמלך הוא עירום. שהם קורצו בדיוק מאותו החומר כמו שאר הערבים והמוסלמים שערפו ראשים..
המוסלמים צריכים שיעור מהמערב. אבל המערב גילה כזאת אימפוטציה, שהמוסלמים משתמשים בחולשות שלו כדי לחלחל לתוכו ולהרוס אותו מבפנים. זוהי מלחמה שקטה ויפה. מלחמה בדמוי תינוקות חמודים ושמנמנים שיצמידו להם נשק ברגע הראשון בו יעמדו על הרגליים.
&nbsp
כואב כואב. אבל זה נכון.. בין אם תרצה בזה ובין אם לא.
&nbsp
&nbsp
ועדיין, אני כנראה אצביע שמאל. פשוט כי ישראל כבר עשתה את הטעות והכירה בהם כעם.
אז זו טעות שאנחנו נשלם עליה.. בנוסף לכך, גם אצלם יש אנשים טובים, וגם להם מגיע לחיות כמו שצריך. אז שיחיו כמו שצריך.. במקום אחר, מנותק ממני, ופשוט די...
&nbsp
יש הרבה רבדים לאופן בו אני רואה את הדברים. עם כל הרגשות הטעונים והביקורת הנוקבת כלפי התרבות החולה ממנה הם מגיעים, אני גם רציונלי מאוד - מבין שצריך להגיע להסדר עם השד משחת הזה, והעיקר שיסתלק.
&nbsp
&nbsp
***יש לציין שברור לי שיש המון "פלסטינים" טובים. אבל דבר אחד זה להתייחס לאדם כאדם, ודבר אחר זה להתייחס לכותרת התרבותית ממנו הוא מגיע.
כמו שאני מסביר לאבא שלי - אני שונא חרדים. בעיני הם חברה דוחה ופרימיטיבית. זה לא אומר שאני רע לכל חרדי שאני פוגש. להיפך, אני אדיב אליהם. אבל זה לא אומר שאני עדיין לא שונא את התרבות ממנה הם מגיעים.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
נוצר מלא בלאגן כי שפכתי פה הכל לפני שאני זז לישון.. אבל נעצמות לי העיניים אז אני מאמין שאתה תצליח להסתדר בתוך הבלאגן שהטבעתי אותך בו.

תשובה מעולה, אהבתי מאוד מאוד!

למרבה הצער יש לי חשש שגם אם הם יקבלו מדינה הם ימשיכו להתעקש ולנסות לכבוש אותנו כדי להגיע לחיפה ולתל אביב. מפתה מאוד להקים חומה בינינו ולקוות שהיא תפתור את הבעיה אבל הניסיון הוכיח שאפילו החומה הסינית המהוללת לא הצליחה למלא את תפקידה כראוי.
באמת אין לי מושג מה אפשר לעשות כדי להגיע לדו קיום עם המוסלמים ואתה צודק כשאתה מקשר בין ה"פלסטינאים" - המצאה זדונית שנועדה למרר את חיינו - לבין שאר תנועות הטרור האיסלמיות, הם קשורים ומזינים זה את זה רעיונית ופיזית. לדעתי עד שכל העולם החופשי לא יתנער מהתרדמה שנפלה עליו ולא יתחיל להילחם בהם כמו שנלחם בנאצים כולנו נמשיך לסבול.

aשרון

New member
אההה

אם אתה כותב את כל זה שניה לפני שנעצמות לך העיניים, אני לא רוצה לדעת מה קורה כשאתה ערני ב 100 אחוז. ועכשיו אני אלך לקרא את מה שכתבת.

ItsikH

Member
בענין האיסלאם יש קריטריון חד וברור
יכול אדם להאמין בכל דחליל שיבחר, כל עוד הוא מכפיף את אמונתו בהכנעה ובשלמות לדת נעלה ועליונה על כל דת אחרת, מוסרית ומעשית - דת הדמוקרטיה הליברלית.
הנצרות עשתה זאת, רק בלית ברירה ואחרי נהרות דם, עבור דרך הנצרות הפרוטסטנטית שהפקיעה מידי הכנסיה את סמכותה האזרחית לטובת המדינה שהיתה עדיין מונרכיה, ודרך המהפכות של 250 השנה האחרונות שהמשיכו והפקיעו את המדינה מידי אותה מונרכיה לידי האזרחים.
ביהדות יש פתרונות להטוטי שקר כלשהו שמבטיחים תאימות, אבל כדאי מאוד לא לבחון אותם יותר מדי לעומק
המונח "דת" עצמו משמעו חוק ולא אמונה, אבל היהודים כבר הפנימו את המשמעות המערבית וטוב מאוד שכך.
האיסלאם רואה בעצמו לא רק "דין" כלומר חוק, אלא אחד ויחיד - אין חוק בלתו בעיני עצמו, כל אמונה אחרת אינה אלא כפירה ותו לא. כולל הדמוקרטיה וכולל הליברליזם. לכן מוסלמי שיכיר בעליונות הדמוקרטיה על דתו, ייחשב ככופר ודמו יותר.

ItsikH

Member
ובענין מדינה פלסטינית - זה אינטרס ישראלי מובהק
מי אמר שהפלסטינים רוצים מדינה? מי אמר שהם רואים עצמם כלאום בעל זכויות לאומיות? זה אנחנו שרוצים את כל אלו - כי לנו זה חיוני. מליוני אזרחים נטולי חינוך ותרבות דמוקרטיים הוא אסון לישראל. אה, אופס, יש לנו משלנו רבים כל כך [חרדים, דת"לים ורבים אחרים] ומהם לא נצליח להפטר כל כך בקלות.

aשרון

New member
"זכותנו לספר בדיחות טיפשיות": קומיקאים ואמנים מגיבים לטבח

"זכותנו לספר בדיחות טיפשיות": קומיקאים ואמנים מגיבים לטבח הסאטיריקנים בצרפת .

טינה פיי, ג'ון סטיוארט, קונאן אובראיין, וגם הסופר סלמן רושדי ואתר הסאטירה 'דה אוניון' מגיבים על מתקפת הטרור הרצחנית בפריז כלפי מעוז עיתונות וקומדיה.

"דת, תבנית של חוסר היגיון מימי-הביניים, בשילוב עם נשק בן ימינו הופכת לאיום ממשי על החופש שלנו. הטוטליטריות הדתית הזו גרמה למוטציה רצחנית בלב האסלאם ואנחנו רואים את ההשלכות הטראגיות בפריז היום. אני עומד עם 'שארלי הבדו', כפי שמוכרחים כולנו, להגן על אמנות הסאטירה, שתמיד הייתה כוח בעד החירות ונגד עריצות, חוסר כנות וטיפשות. 'כבוד לדת' הפך לשם קוד ל'פחד מדת'. דתות, כמו כל הרעיונות, ראויות לביקורת, סאטירה וכן, גם לחוסר הכבוד חסד-הפחד שלנו".

הכתבה המלאה: [URL]http://e.walla.co.il/item/2817979[/URL]

אני רוצה להציע הצעה אחת חשובה

העם היהודי שרד ככל הנראה 2000 שנות גלות כתוצאה מהתנהגות "אירופאית" המושמצת כאן בהתלהבות רבה, גם מתוך שמחה לאידם. אני חושב, שצריך קצת יותר ידע היסטורי עמוק, פחות רגשנות ומבט רציונלי על האירוע בפאריז, על גורמיו ותוצאותיו, מבלי לחרוץ "דין" או איזו עמדה.
הנטייה של הימין הישראלי, המתון שבמרכז וגם הקיצוני לראות ב"כוח" תשובה לכל דבר די מבאסת, כי זה מצביע על אפס תובנה של תהליכים היסטוריים. היומיים האחרונים מוכיחים שהטיעון המרכזי של אקוסטיק לא מחזיק מים, והוא הועלה מוקדם מדיי.
הפיגוע הזה לפי מה שנרארה עכשיו הוא "קו פרשת המים" ככל הנראה ביחסו של העולם המערבי לטירור המוסלמי, לא כמובן שלא ביחס לישראל ולפלסטין, באירופה אם אני מבין נכון, מפרידים, ואם לא, אז ברור שהקונפליקט הישראלי-פלסטיני נחשב כאחד הגורמים המרכזיים לטרור הדאע"שי או של "אל קעידה". ויש עוד דבר, טענת אהבת האיסלך את הדם וכו לא מחזיקה מים, זו טענה תקפה לכל פאנט ולא חשובה דתו.

Acoustic 3

New member
אני בדר"כ מעריך את דעותיך, אבל הפעם הרגזת אותי מאוד

מפתיע אותי ובעיקר מרגיז אותי הקרדיט שאתה נותן ל"התנהגות האירופאית" להשרדותו של העם היהודי. לא צריך לפתוח את דפי ההיסטוריה הרחוקים כדי להבין שלא כך הדבר. אלא בדיוק ההיפך.
העם היהודי שרד בכל מקום שהיה בו בעולם. כלומר - אסיה, אפריקה ואירופה - וגם אמריקה לאחר גילויה - וכל זה לא כי נתנו ליהודי יד חופשית להשתלב בחברה.
ההתנהגות האירופאית הקדומה שאתה מדבר עליה היא שונה ורחוקה מאירופה של היום. מיבשת גזענית שעליה רובצת גבעת הזוהמה האנושית - אירופה היום מקבלת ואוהבת זרים - וזה חלק מהלקחים שאירופה הגזענית למדה. הבעיה היא, שהם עושים את זה בצורה כל כך עיוורת - שאת ה"זרים" שראו עצמם אירופאים לכל דבר הם הוקיעו מהחברה ולבסוף רצחו, ואילו את הזרים שהיום נמצאים ביניהם, הם מחבקים - ואותם זרים בכלל לא רואים עצמם אירופאים ואין להם שום כוונה להשתלב בחברה.
אתה יכול להתכחש לזה, ואתה יכול גם לא. אבל בשום פנים ואופן אל תתן לשאננות האירופאית קרדיט להשרדותו של העם היהודי. היהודי שרד בכל מקום שהוא הגיע אליו, והוא עשה את זה בזכות עצמו, ערכיו, ותבונתו.
&nbsp
אחרי שסגרנו את העניין הזה, אתה אומר שהטענה שלי שהאיסלם אוהב דם לא מחזיקה מים וזאת כי הטענה תקפה לכל פנאט דתי.
ובכן, לא צריך להיות דתי כדי להיות פנאט. אנשים רוצחים אחד את השני גם על מקום חניה ויש עוד הרבה סיבות אחרות. גם לאומנות היא דרך פאנטית לתחושת גאווה לאומית מבורכת.
אבל, אתה מערבב את כל המושגים לתוך בלנדר אחד גדול ובעצם - אם נשים לב, לא ראינו יהודי מתפוצץ במסעדות כדרך מחאה, וגם לא ראינו יהודי לוקח בני ערובה כדי להביע את "העלבותו" מכך שלאורך כל ההיסטוריה השפילו אותו, הוקיעו אותו ודרכו עליו.
בעידן של היום, אנחנו לא רואים את הנוצרים מגוננים על הדת שלהם על ידי אלימות כלפי דתות אחרות שמעזות לצחוק על ישו, ואם נזכיר שוב את היהודי - דווקא היהודי ידע לצחוק על עצמו כל הזמן ועדיין לכבד ולהעריך את הדת שלו ושל אחרים.

מספיק ש-Family Guy העזו לחשוב לצייר את מוחמד ולהציגו כדמות אורחת בפרק בסדרה - וכבר עשרות איומי מוות הגיעו לרשת פוקס, ואיומים לעשות פיגועים ברחבי העולם. כל העולם געש מהסיפור הזה. המוסלמים הכריזו מלחמה אם מישהו יעז להעליב את הדת הבזויה שלהם.
פאנטיות אכן מובילה לאלימות. גם ביהדות יש פנאטיות ואם אלך במאה שערים סביר שלא אצא בריא ושלם.
אבל - חרדים ממאה שערים לא יבואו אלי הביתה להרוג אותי כי חיללתי את ערכי היהדות ובטח לא כי העזתי לצחוק עליהם.
אני מגנה כל שימוש באלימות, ובטח לא בשם שום דת (גם במאה שערים) - אבל יחי ההבדל הקטן. למרות שלפי ההודעה האחרונה שלך, אתה כנראה לא תצליח לשים לב אליו.
&nbsp
דבר נוסף וחשוב לא פחות - אף אחד פה לא שמח לאיד עקב אירועי פריז. אנחנו סופגים את זה פה יום יום - אנחנו האחרונים שנשמח.
אני רק מקווה שמישהו יעז להגיד "זה האיסלם" ויפסיקו להתייחס לכל המוסלמים בעולם כאילו הם מסכנים שרבים מתוכם יצאו פנאטים, קנאים, אלימים ורוצחים.
אירופה לא שמה לב, שהדרך הכי גזענית להתייחס למוסלימים היא הפטור הגורף שהם נותנים להם מערכים אנושיים, כי פשוט לא מצופה מהם להתנהג כמו כל אדם נורמטיבי החי בחברה.
&nbsp
אגב, דובר פה על כך שאם 10 אחוז מאוכלוסית היהודים יהיו גנבים, אז זה הרבה. וודאי שזה הרבה.
אבל כשמחקרים סטטיסטים מעידים על כך שהקיצונים האלימים באיסלם הם בין 15%-25% - זה משמעותי בהחלט.
מדובר במסה מטורפת של אנשים שיכולים לשנות סדרי העולם, ובעצם, לא לשנות סדרי עולם, אלא להרוס אותו כליל.
ומדובר לא רק ברמה רעיונית - מדובר בפעילות של ממש.
שים לב למה שמתרחש בעולם - הכל בשם האיסלם.
בקשר לדאע"ש, עד כה לא היה אזכור ליהדות או לישראל. הם הורגים את כל מי שבא ליד. הם, אל קעידה, ועוד חולי נפש שרצחו בבית ספר יותר מ150 ילדים "כמחאה".
מתישהו הם יזכירו את היהודים, כמו שזה תמיד קורה.
ונראה כאילו אתה מקבל את האשמה, כאילו הבחורה נאנסה כי העזה להתלבש חשוף.

balckbird

New member
אתה סותר את עצמך, לא?!

מחד טוען שהיהדות התקיימה היטב גם תחת שלטון האיסלם מחוץ לאירופה, ומנגד טוען שהאיסלם שולל קיום של בעלי דעות אחרות.

האמת היא אחרת: דתות לא רוצחות. אנשים רוצחים. אנשים נותנים לדת פרשנויות מתירות רצח .

כך היה בנצרות בתקופת האינקוויזיציה, כך האיסלם הקיצוני בימינו, כך היהדות לפני חורבן בית שני, וכך גם בפלגים מסויימים של היהדות כיום.

Acoustic 3

New member
ממש לא.

קודם כל, היו תמורות לאורך ההיסטוריה - גם באיסלם.
&nbsp
היהדות הצליחה לשרוד במדינות המוסלימיות בדיוק כמו שהצליחה לשרוד באירופה הגזענית.
גם הנוצרים לא נתנו ליהודי מנוח, והוא עדיין שרד.
אז איפה הסטירה פה בדיוק?
&nbsp
&nbsp
אגב, אם יש דבר שאני מאוד לא מעריך זה משפטים כמו "דתות לא רוצחות. אנשים רוצחים. אנשים נותנים לדת פרשנויות מתירות רצח.".
זה כל כך בנאלי וברור, שזה לא שווה את ההקלדה.
ואיכשהו, המוסלמים הם אלה שנותנים פרשנות מתירת דם בימינו אנו.. לנצרות לא באמת אכפת כי שומדבר לא מהווה עליה איום, ואילו היהדות דווקא רוצה שיתנו לה להתקיים בשקט.
&nbsp
אז אנחנו חוזרים לבעיה - האיסלם והתרבות החולנית שלהם.

אתה לא מנצל את העובדה שהנצרות והיהדות התנוונו ?

האיסלם היא הצעירה מבין שלושת הדתות. יותר מסביר את רוב מנהגיה היא "גנבה" מהן. יותר מסביר שכמו אחיותיה היא הוסיפה לעצמה כיד הדמיון הטובה.
אבל העולם השתנה אחרי רצח שביצעו נוצרים של יותר מ-100-200 מליון אנשים בתחילת המאה ה-20. יותר מידי אנשים הבינו שאין כלום בשמים, ומי שמת, מת על באמת ורק הופך למאכל תולעים.
באותו זמן, המוסלמים המשיכו לחיות על הררי הגראס והאופיום שלהם. הכל היה על הזין שלהם אז ועכשיו.
האיסלם היא הדת היחידה שיודעת איך להמשיך להיות דת.

Acoustic 3

New member
אני לא מבין את מה שאתה אומר

אני מסכים שהיום יש יותר חופש מדת מאשר בעבר, אבל הדתות לא קרובות אפילו להכחדות.
&nbsp
אתה מסביר יפה מאוד את הסיבה לאלימות של המוסלמים, אבל אני לא מבין איך זה סותר את דברי.
אם כבר, יש עוד 2 דתות אחרות שבעידן של ימינו בכלל לא אלימות לדתות אחרות ולא מנסות להתפשט ולהשתלט על כל פיסת אדמה. המוסלמים לא מוכנים לקבל את זה, ורוצים להכפיף את כולם תחת אללה או מוחמד או השד יודע מי.
האנושות עברה הרבה מלחמות ומיתות מיותרות כדי להגיע לעידן בו יש חופש לדת וחופש מדת. גם אם הדתות לא מושלמות בעצמן ויש הרבה מחלוקות - זה בסדר, כי לעולם יהיו מחלוקות בין קבוצות בעלי מכנה משותף - ובטח כשפן רוחני נוגע בדבר.
&nbsp
אבל המוסלמים לא התקדמו עם העולם, סרבו לחלוטין לקבל את הערכים האלה, ועוד מעזים לשבת באדמה שלא שלהם ולתקוף את המקומיים שנוהגים על פי הערכים המתאימים להם. ערכים של חופש, כבוד - וכן, גם סאטירה. פשוט, חופש הביטוי הוא מוגזם בעינהם, ולכן הם רוצחים את כל מי שאמר מילה שבעיניהם לא במקום או "מעליבה".
&nbsp
בשורה התחתונה, לא רלוונטי מה הסיבות "הדתיות" שלהם. לאנושות היה מספיק סיבות דתיות להרג של חפים מפשע.
שיקחו את הערכים הבזויים שלהם למדינה שלהם.
כרגע, הם מזהמים באלימות ובדם אדמה של אחרים - אדמה שדם רב כבר נשפך בה ממילא, ושינתה את דרכה כדי לאפשר חיים.
&nbsp
ואז הם באו.

אתה מבין את הדברים אבל לא קורא לרצון בשמו

אתה כישראלי יש לך הכרות אישית עם הערבים, שרובם מוסלמים. אתה לא אוהב אותם כי אתה מכיר על בשרך (בשרנו) את הפלצות שמייצרת הפנאטיות הדתית שלהם. אתה לא מנסה לדבר את שפתם או להכיר את הדת שלהם. מבחינתך הם בעלי דת עם פוטנציאל גבוה לרצחנות. קיימת בך ציפיה שהעולם יראו אותם בעיניך. מבחינתך כי אתה איש טוב שרוצה לחסוך להם סבל, אז הם בהחלט יכולים ללמוד מהנסיון שלך.
אני טוען שכל מנהגי המוסלמים הרעים, נרכשו מעמים/דתות שהכירו. אלה גם יהודים וגם נוצרים. משמע, שאם תחקור קצת את הזילות שהם מפגינים כלפי בני אדם, תמצא אותה גם אצל היהודים (העם הנבחר, אז מה כל האחרים ?) והנוצרים (שמשווקים את האהבה בכפיתיות אלימה).
אז אם כולנו רצחניים, למה הטענה שלך צודקת, וצריך לפעול לביטול הפרשנויות הקיצוניות לדת/דתות ?
הטענה שלך צודקת כי אתה חילוני. אתה בכלל לא בענין הדת. לא מענין אותך אלוהים או מלאכים או נביאים. אתה תוצר תרבותי שנולד ולמד את פלצות הנאצים/יפנים/רוסים וכו'. החילוניות שלך היא המכנה המשותף שלך עם כל מי שבעולם שאתה מצפה שיבין אותך.
אז מה הבעיה ?
שאם יתירו לך ומבינך להתמודד עם המוסלמים על בסיס החילוניות שלכם, אין בטחון לשום דת אחרת. דתות ממשיכות להיות רלוונטיות מסיבות שונות (כדברך); גם מפני שאלוהים מוכר מצויין וגם מפני שזאת צורת שלטון בהמון הכי מוצלחת מאז שנוצרה האנושות. לכן מעדיפים כאן ובעולם "לספוג" X הרוגים מטרור, ולא ממש לטפל בו. [אצלינו למשל כל המשק מתבסס על זה שאנחנו מדינה שכל הזמן מתמודדת עם טרור חחח אתה יודע כמה כסף נפסיד אם נחיה בשלום ?! זה נכון גם לארה"ב שדואגת לספק נשקים לכל הצדדים (שאין להם איתה גבול משותף חח)].

למעלה