שניה לפני שאני כבר במיטה,
אני לא קורא לכל המוסלמים בשמות שציינתי. אבל אני כן קורא להם ככה כקבוצה.
אפשר להתמחק מהאמת המרה, להתחבא מאחוריה או לעצום את העיניים ממש ממש חזק.
אבל כשהרוב המוחלט מזוועות העולם בשנים האחרונות מתבצע על ידי מוסלמים, בשם האיסלאם, בשם אללה - איך אפשר לסתום את הפה?
איך אפשר להיות פוליטקלי קורקט ולהגיד "אלה לא כולם"?
נכון! אלה לא כולם. אם כולם היו כך, העולם היה נכחד!
רבים מהם שוחרי שלום. ואני בעצמי מכיר כמה.
אבל למי זה עוזר?
מתוך יותר ממליארד מוסלמים, יש כמה מליונים שדוגלים בדם ואלימות שציינתי לעיל. כמה עוד נשתוק ונרחם על המוסלמים האחרים על שהם "נאלצים" לחיות עם אותם קיצוניים או אפילו סובלים מהם?
כמה עוד נעצום את העיניים ונתכחש לעובדה שם כנראה מולידים ומחנכים את אותם קיצוניים? ואם לא הם, אז מה יש בדת הזאת, או אולי בגזע הזה - שהופך אותם לברוטלים כאלה? לרוצחי ילדים, עורפי ראשים, אונסי נשים ועוד אלף תארים הזויים ובזויים.
הסרטן הזה מאיים על כולנו, ולא משנה כמה פלחים טובים יש באוכלוסיה שלהם - מדובר בזוועות גדולות - והכל בשם האיסלאם.
אז איך אפשר לשתוק יותר ולחבק את כל אותם מוסלמים שכביכול בסדר? האם זו לא האחריות שלהם להוקיע מהתרבות שלהם את הזוהמה הזאת?

ובקשר ל"פלסטין".
בעיני, אין להם זכות לכלום. הזכות היחידה שלהם היא להגיד תודה שהם חיים פה ולא במדינה ערבית.
הם בכלל לא עם, ולא היה כזה עם, וזה הזוי בעיני שהם קוראים לעצמם בשם הזה.
לא מצויין שומדבר על פלסטינים בקוראן, וגם לא בספרי ההיסטוריה. מכעיס אותי שהם מעזים לתבוע אדמה ועיר בירה (!!!) כאילו זה באמת שלהם. המלחמה שלהם ושל כל האיסלאם היא ארורה, אבל אי אפשר להתווכח עם העובדה שמכה קדושה למוסלמים.
איך ירושלמים קדושה לפלסטינים? רק אלוהים יודע - והוא אפילו לא קיים.

אני כן רוצה שתהיה מדינה פלסטינית.
למה?
לא כי מגיע להם. להיפך. אמרנו כבר. לא מגיע להם כלום.
אני פשוט מעדיף שתהיה להם מדינה משלהם, והעיקר שלא יוותרו על רצונם במדינה ויבקשו תעודות זהות כחולות או תושבות קבע. זה בעיני יהיה אסון. אני רוצה שתהיה להם מדינה ממניעים גזעניים - אני פשוט לא רוצה אותם כאן. אני רוצה חומה בגובה של קילומטר לגובה וקילומטר לעומק (
) שתפריד אותי מהם. שתהיה להם מדינה משלהם. ומצידי שיהרגו אחד את השני שם, שימותו מרעב - ושמדינות ערב שצעקו בשמם ידאגו להם מעכשיו. פשוט לא אכפת לי.
ועדיין, אין עם כזה. למה שהם קוראים "פלסטין" היום קוראים לזה בכלל "ירדן" - שזו מדינה חסרת עם שקמה בלי שום בסיס.
כואב לי שאת הוויתור אנחנו נצטרך לעשות.. ואולי גם על זה נשלם מחיר כבד..

אני יודע שזה נשמע קיצוני. זה לא כ"כ קיצוני האמת.
אני לא צועק "טרנספר" כי אני לא חושב שיש לי את האומץ לקחת מישהו לעקור אותו מביתו. אני באמת מאמין שהמקום הזה הוא הבית גם של כל הערבים שחיים פה. אבל אלה שלא - פשוט לא. (ואני עדיין מקווה שיהיו כאלה שיבחרו לעזוב ולחיות בפלסטין הזאת שהם כל כך אוהבים לצעוק את שמה. אבל זה ברור שהם לא מספיק פטריוטים מכדי לעזוב את החופש שיש להם פה בשביל להשתעבד לאיזה שייח)

אני כן מכיר בכך שיום אחד תהיה מדינה בשם "פלסטין", שתהיה עוד מדינה ערבית חסרת בסיס, חסרת תועלת, אלימה, בורה ופרימיטיבית.
מה שמפריע לי זה שאירופה מתעסקת בהעלבויות ובהצגות של המוסלמים, ב"זכויות" הפלסטינים כשבתכלס אף אחד לא קם לצעוק שהמלך הוא עירום. שהם קורצו בדיוק מאותו החומר כמו שאר הערבים והמוסלמים שערפו ראשים..
המוסלמים צריכים שיעור מהמערב. אבל המערב גילה כזאת אימפוטציה, שהמוסלמים משתמשים בחולשות שלו כדי לחלחל לתוכו ולהרוס אותו מבפנים. זוהי מלחמה שקטה ויפה. מלחמה בדמוי תינוקות חמודים ושמנמנים שיצמידו להם נשק ברגע הראשון בו יעמדו על הרגליים.

כואב כואב. אבל זה נכון.. בין אם תרצה בזה ובין אם לא.

ועדיין, אני כנראה אצביע שמאל. פשוט כי ישראל כבר עשתה את הטעות והכירה בהם כעם.
אז זו טעות שאנחנו נשלם עליה.. בנוסף לכך, גם אצלם יש אנשים טובים, וגם להם מגיע לחיות כמו שצריך. אז שיחיו כמו שצריך.. במקום אחר, מנותק ממני, ופשוט די...

יש הרבה רבדים לאופן בו אני רואה את הדברים. עם כל הרגשות הטעונים והביקורת הנוקבת כלפי התרבות החולה ממנה הם מגיעים, אני גם רציונלי מאוד - מבין שצריך להגיע להסדר עם השד משחת הזה, והעיקר שיסתלק.

***יש לציין שברור לי שיש המון "פלסטינים" טובים. אבל דבר אחד זה להתייחס לאדם כאדם, ודבר אחר זה להתייחס לכותרת התרבותית ממנו הוא מגיע.
כמו שאני מסביר לאבא שלי - אני שונא חרדים. בעיני הם חברה דוחה ופרימיטיבית. זה לא אומר שאני רע לכל חרדי שאני פוגש. להיפך, אני אדיב אליהם. אבל זה לא אומר שאני עדיין לא שונא את התרבות ממנה הם מגיעים.

נוצר מלא בלאגן כי שפכתי פה הכל לפני שאני זז לישון.. אבל נעצמות לי העיניים אז אני מאמין שאתה תצליח להסתדר בתוך הבלאגן שהטבעתי אותך בו.