והנה שוב התמונה ועכשיו חבריי הסתכלו טוב טוב ... והגדירו מה אתם רואים?? הפעילו את הדמיון
נ ניקולי New member 19/12/02 #1 והנה שוב התמונה ועכשיו חבריי הסתכלו טוב טוב ... והגדירו מה אתם רואים?? הפעילו את הדמיון
נ ניקולי New member 19/12/02 #5 איזה יופי עכשיו כל מי שיראה את התמונה יגיד : "אני יודע אבל אני לא מגלה" איך אדע שאתם רואים את מה שאני רואה?
איזה יופי עכשיו כל מי שיראה את התמונה יגיד : "אני יודע אבל אני לא מגלה" איך אדע שאתם רואים את מה שאני רואה?
A angel151 New member 19/12/02 #7 אז אני מתחילה כי חשבתי מיד על זה|4u יש שם מממ שתי אנשים אוהבים וכל כך אוהבים עד קו האופק. אולי זה משתייך למישהיא אהובה כאן שלא נמצאת איתנו בזמן אחרון ספק כן ספק לו.. אבל זו תמונה עם הרבה עומק ומחשבה..פרי דימיון משהוא מרגיע שהלוואי והייתי בתמונה בתוך התמונה .
אז אני מתחילה כי חשבתי מיד על זה|4u יש שם מממ שתי אנשים אוהבים וכל כך אוהבים עד קו האופק. אולי זה משתייך למישהיא אהובה כאן שלא נמצאת איתנו בזמן אחרון ספק כן ספק לו.. אבל זו תמונה עם הרבה עומק ומחשבה..פרי דימיון משהוא מרגיע שהלוואי והייתי בתמונה בתוך התמונה .
נ ניקולי New member 19/12/02 #8 חחחח ממש לא!! ריקי אל תגידי לי שאת את ממש לא אני סומכת עלייך נשמה תסתכלי טוב (אני בטוחה שג´ס יודעת) אנג´ל אני שאת רואה רוגע ושלווה ושני אנשים שמסתכלים על אבל לא בתוך התמונה יש משהו מדהים... ג´סססססססססססס לא לגלות ששששששששששששש.........
חחחח ממש לא!! ריקי אל תגידי לי שאת את ממש לא אני סומכת עלייך נשמה תסתכלי טוב (אני בטוחה שג´ס יודעת) אנג´ל אני שאת רואה רוגע ושלווה ושני אנשים שמסתכלים על אבל לא בתוך התמונה יש משהו מדהים... ג´סססססססססססס לא לגלות ששששששששששששש.........
נ ניקולי New member 19/12/02 #10 ריקי כפרה.. הבנתי עכשיו משלב ה עברנו לשלב ה אנחנו כבר מתקדמים יפה!! אבל למה לך תסתכלי טוב... איך איך את לא רואה את זה אתן לך רמז טוב?? זה משהו שקשור ל זה נסתר בקוים שלו שימי לב כי עוד מעט אני מגלה
ריקי כפרה.. הבנתי עכשיו משלב ה עברנו לשלב ה אנחנו כבר מתקדמים יפה!! אבל למה לך תסתכלי טוב... איך איך את לא רואה את זה אתן לך רמז טוב?? זה משהו שקשור ל זה נסתר בקוים שלו שימי לב כי עוד מעט אני מגלה
נ ניקולי New member 19/12/02 #12 אנג´ללללללללל זה לא קשור לעץ עקום.. יאלה איתכם לא רואים??? אוףףף מה נהיה???
A angel151 New member 19/12/02 #15 כשמסתכלים מרחוק אולי דמות של אישה בעץ עצמו?? נוו כבר תגלי? את מותחת אותנו..
@ @@ New member 19/12/02 #13 תראי... אני אמרתי לך בהודעה הראשונה, האם זה קשור לעצים??? כי ת´אמת אני רואה שם משהו, אם כי הוא לא ברור לי. גבר ואשה מזדווגים???? טוב אחרי הצחוקים באים העצבים תגלי
תראי... אני אמרתי לך בהודעה הראשונה, האם זה קשור לעצים??? כי ת´אמת אני רואה שם משהו, אם כי הוא לא ברור לי. גבר ואשה מזדווגים???? טוב אחרי הצחוקים באים העצבים תגלי
@ @@ New member 19/12/02 #16 תחת ורגליים של אשה???. מצד שמאל של התמונה , הרגלים והתחת למעלה והראש כאילו במים??? עשיתי ת´פאדיחה???? כי זה מה שאני רואה, סופי...רות...עבור
תחת ורגליים של אשה???. מצד שמאל של התמונה , הרגלים והתחת למעלה והראש כאילו במים??? עשיתי ת´פאדיחה???? כי זה מה שאני רואה, סופי...רות...עבור
י יהודה של ניקולי New member 19/12/02 #18 רקי נשמה ../images/Emo24.gif אני מתפלא עלייך למה למה??? תרגעי ריקי תרגעי וקחי (ואל תגלי לניקולי את הרמז שנתתי לך)
רקי נשמה ../images/Emo24.gif אני מתפלא עלייך למה למה??? תרגעי ריקי תרגעי וקחי (ואל תגלי לניקולי את הרמז שנתתי לך)
@ @@ New member 19/12/02 #19 יהודהההההההה../images/Emo24.gif נשמה שלי רעייתך מעצבנת אותי היא כנראה רוצה איזה רמז ??? ???. כאילו הבחורה מוצצת ????? כוס אמקקקקקקקקקקק אני הולכת או שתגלו לי
יהודהההההההה../images/Emo24.gif נשמה שלי רעייתך מעצבנת אותי היא כנראה רוצה איזה רמז ??? ???. כאילו הבחורה מוצצת ????? כוס אמקקקקקקקקקקק אני הולכת או שתגלו לי
י יהודה של ניקולי New member 19/12/02 #21 ריקיייייייייייייייייייייייי ../images/Emo24.gif תגידי לי כמה פעמים כמה פעמים אני צריך להגיד לך "ריקי תרגעי" מה קורה לך?? את לא רואה שיש שם.. מה קשור ל ?? תחשבי.. ולא האישה לא מוצצת ניקולי לא שמה שם ז**
ריקיייייייייייייייייייייייי ../images/Emo24.gif תגידי לי כמה פעמים כמה פעמים אני צריך להגיד לך "ריקי תרגעי" מה קורה לך?? את לא רואה שיש שם.. מה קשור ל ?? תחשבי.. ולא האישה לא מוצצת ניקולי לא שמה שם ז**